Παρασκευή 29 Αυγούστου 2008

UPDATE

Παπουτσάκια!Υπέροχο φαγητό και ειδικά οι πατάτες πεντανόστιμες!!



Λαμία

Μια βόλτα στην Αιόλου..
Οι υπόλοιπες φωτογραφίες που έβγαλα δε μ' αρέσουν,γι αυτό και δεν τις έβαλα.
Να σας πω και πως πέρασα αυτές τις μέρες.
Την Τρίτη που μας πέρασε πήγα στο φροντιστήριο έχοντας στο νου ότι θα κάνουμε word. Τι το' θελα και ενθουσιαζόμουν επειδή θα κάναμε μία ενότητα που την ήξερα;;Αντί για word κάναμε access..Στην αρχή μου φάνηκε λίγο δύσκολο,αλλά τελικά δεν είναι. Το βρίσκω όμως υπερβολικά βαρετό. Μου θυμίζει λίγο excel.Καταχωρήσεις..Ευτυχώς τα ευχάριστα μας τα είπε ο καθηγητής εχθές. Ότι δεν έχει πολύ θεωρία και πως θα το περάσουμε πολύ εύκολα!
Την Τετάρτη επισκέφτηκα την πόλη όπου πέρασα τα πρώτα 10 χρόνια της ζωής μου..Τη Θεσσαλονίκη. Υπήρχαν δουλειές εκεί οι οποίες δεν έπαιρναν άλλη αναβολή..Με την ευκαιρία,συνάντησα και την δακρούλα εκεί!Δυστυχώς ήταν αρρωστούλα..Δεν μπόρεσα να μείνω πολύ χρόνο μιας και έπρεπε να γυρίσω το βράδυ..Παρατήρησα ένα πράγμα. Ζέστη!!Πολύ ζέστη..Μη σας πω περισσότερη και απ΄την Αθήνα..
Σήμερα το πρωί μπήκα στο site της σχολής για να δω τα αποτελέσματα των εξετάσεων του Ιουλίου μιας και περίμενα ένα μάθημα .Ήμουν σχεδόν σίγουρη πως θα το περνούσα,αλλά όπως και να το κάνουμε αμφιβολίες υπάρχουν..Είδα δίπλα απ΄το μάθημα το βαθμό και μόνο που δεν έβαλα τις φωνές..9,2!Δεν περίμενα τόσο μεγάλο βαθμό να έπαιρνα..Κάπου μεταξύ 7 και 8 πίστευα..Ευτυχώς,άλλο ένα μάθημα έφυγε από πάνω μου!Και όπως σας είχα πει και στην προηγούμενή μου ανάρτηση θέλω μόνο ένα για να πάρω το πτυχίο..
Αυτά μέχρι στιγμής! C U!!

Δευτέρα 25 Αυγούστου 2008

Ξεκούραση και τα "κεφάλια μέσα"!

Γεια σας!



Επιτέλους επέστρεψα από τις διακοπές μου!Δυστυχώς οι μέρες που έμεινα στην Αθήνα λίγες ήταν,αλλά να μην τα θέλω κι όλα δικά μου..

Οι μέρες κύλισαν ομαλά και ήσυχα όπως επίσης και ευχάριστα. Τις πρώτες μέρες ήρθε και η φιλενάδα μου εκεί και περάσαμε souper!Ειδικά στη Συρό!!Αλλά όταν επέστρεψε στην πόλη της βαριόμουνα συνέχεια..Γιατί επέστρεψες;;;;

Η αλήθεια είναι ότι δε μαύρισα καθόλου!"Δε με πιάνει"!Σε 2 παραλίες πήγα,στον Άλιμο και στον Άγιο Νικόλαο. Δεν έκανα πολλά μπάνια,9 στο σύνολο. Τις μέρες όμως που πήγαινα στην παραλία κουραζόμουν πάρα πολύ.

Αυτό το "The mall" το ερωτεύτηκα!Τρεις φορές πήγα!Τις 2 για ψώνια και την άλλη για φαγητό.
Τα Village Cinemas



Στις καλοκαιρινές μου διακοπές έμαθα να πίνω και ελληνικό καφέ!Δε μ' άρεσε παλιά. Έπινα μόνο καπουτσίνο και καμιά φορά γαλλικό. Ο αγαπημένος μου ελληνικός είναι με άρωμα τριαντάφυλλο. Υπάρχουν και με γεύση ούζου και μαστίχας,αλλά ποιος ξέρει πως θα είναι οι γεύσεις τους.. Τώρα που πήρα φόρα λέω να τους δοκιμάσω και αυτούς!Ευτυχώς που ο ελληνικός δεν είναι δυνατός καφές,γιατί με τον καπουτσίνο είχα πρόβλημα. Δεν μπορούσα να κοιμηθώ. Το ίδιο και χειρότερα με τον φραπέ,φανταστείτε ότι έχω πολλά χρόνια να πιω.

Εκτός απ' τον καφέ,τελείωσα και το βιβλίο που διάβαζα,"Το αστέρι του Βορρά" και επέλεξα για συνέχεια Αγκάθα Κρίστι. Συγκεκριμένα το "Ένα πτώμα στη βιβλιοθήκη".Μου θύμισε πάρα πολύ τον "Υπαστυνόμο Ρεξ"!Ένα πτώμα μιας κοπέλας βρέθηκε στη βιβλιοθήκη ενός αρχοντικού και η αστυνομία ψάχνει να βρει το δολοφόνο.

Το επόμενο που άρχισα να διαβάζω είναι το "Sex and the city".Ξέρετε,η γνωστή τηλεοπτική σειρά.

Και από αύριο επιστροφή στην βαρετή καθημερινότητα. Ξανά στο φροντιστήριο για το ECDL."Word" αυτή τη φορά. Υποθέτω όχι ιδιαίτερα δύσκολο.

Από' δω και στο εξής με περιμένει ένα "γεμάτο" εξάμηνο. Οι άλλες 6 ενότητες του ECDL,η εκμάθηση ενός άλλου προγράμματος στον υπολογιστή,Proficiency, δίπλωμα οδήγησης,δεύτερη ξένη γλώσσα και πρακτική. Να δω τι θα προλάβω να κάνω από όλα αυτά!Ευτυχώς που δε χρειάζεται να παρακολουθώ πολλά μαθήματα στη σχολή γιατί μόνο ένα μάθημα χρωστάω για να πάρω το πτυχίο και αν το περάσω στην εξεταστική του Σεπτεμβρίου θα' μαι μια χαρά.

Εδώ σας έχω κάποιες από τις φωτογραφίες που έβγαλα από τις διακοπές μου:


Τούνελ καθώς πλησιάζαμε την Αθήνα


Το στοιχείο μου!Το Καραΐσκάκη,το ΣΕΦ και το ΟΑΚΑ
Θα ακολουθήσει και update με τις υπόλοιπες!
Τα λέμε!

Παρασκευή 1 Αυγούστου 2008

Η επιτυχία και οι διακοπές!!

Γεια σας!!Καλό μήνα σε όλους!!

Επέστρεψα από το φροντιστήριο άκρως ευχαριστημένη!Πέρασα την πρώτη ενότητα του ECDL με αρκετά καλό ποσοστό!!Το 1/7 του πιστοποιητικού έφυγε!Πλέον μένουν άλλα 6 μέρη..Αχ..δεν ξέρετε πόσο ανακουφίστηκα!!Και κυρίως δεν ξεφτιλίστηκα!!

Πριν να φύγω από το σπίτι είχα πολύ αγωνία..Τόσο αγχωμένη ούτε και στις Πανελλήνιες(και να φανταστείτε είμαι άτομο που για τέτοια ζητήματα -εξετάσεις -δεν αγχώνεται)..Έφτασα εκεί κανένα 20λεπτο πριν ξεκινήσουμε να δίνουμε. Έριξα μια τελευταία ματιά στις σημειώσεις μου και περίμενα υπομονετικά μέχρι να βγει το προηγούμενο γκρουπ παιδιών που έδινε. Τελοσπάντων η ώρα πήγε 6 και κάτι και μπήκαμε στην αίθουσα. Τέσσερα άτομα ήμασταν..Δύσκολη η αντιγραφή!!Λίγο πριν πατήσω το κουμπί έναρξης σκεφτόμουν ''Αν μπει τίποτα που να μην το γνωρίζω την έβαψα"..Ευτυχώς η ενότητα που έδωσα ήταν εύκολη(δηλαδή αυτή που ξέρω καλύτερη απ' όλες),το Internet και έτσι όλα πήγαν ''ρολόι''!Τον επιτηρητή τον τρέλανα στις ερωτήσεις και μου έμεινε και ένα 20λεπτο αφότου τελείωσα!!Βγήκα έξω από την αίθουσα και περίμενα και το τελευταίο άτομο να βγει για να μάθω το αποτέλεσμα..Μετά από κανένα τέταρτο βγήκε και τότε ο καθηγητής άρχισε να μας λέει τα αποτελέσματα..Η καρδιά μου δε μου τα' λεγε καλά..Μέχρι που μου είπε ο καθηγητής το βαθμό που πήρα και τότε επέστρεψε στη θέση της!!Χαρούμενη λοιπόν πήρα το δρόμο της επιστροφής!!

Εκτός από την επιτυχία των εξετάσεων υπάρχει και ένας ακόμη λόγος που είμαι χαρούμενη σήμερα!Αύριο φεύγω για τις καλοκαιρινές μου διακοπές!!Προορισμός;Που αλλού;Αθήνα!Τώρα θα μου πείτε ''που πας καλοκαιριάτικα στην Αθήνα;''..Έχουμε ένα σπίτι εκεί και πάμε συχνά κατά τη διάρκεια των διακοπών. Να μη μένει κλειστό για πολύ καιρό..Είμαστε οικογενειακώς fans των μεγαλουπόλεων!!Θα μείνουμε περίπου 1 μήνα εκεί. Και όπως καταλαβαίνετε τα καλοκαιρινά μου μπάνια θα τα κάνω στις κοντινές παραλίες!!

Φέτος είναι η μόνη χρονιά που δεν πάμε διακοπές στο εξωτερικό. Εδώ και 7 χρόνια κάναμε συνεχώς ταξίδια εκτός Ελλάδας. Επισκεφτήκαμε σχεδόν ολόκληρη την Ευρώπη(οπ' όσο θυμάμαι περίπου 13 χώρες)και ένα μέρος της Ασίας. Απίστευτα ταξίδια!!Από αυτά τα 7 χρόνια μου ''έμειναν''περισσότερο 2 εκδρομές. Αυτή που κάναμε τον πρώτο χρόνο(η κυρίως εκδρομή ήταν Βουδαπέστη,Βιέννη,Πράγα αλλά περάσαμε και από Βουλγαρία,Σερβία,Σλοβακία)σαν η πρώτη μου φορά στο εξωτερικό και η εκδρομή που κάναμε τη δεύτερη χρονιά μιας και επισκεφτήκαμε souper χώρες(Γαλλία -εννοείται Disneyland-,Ελβετία,Μονακό και Ιταλία).Βέβαια όλα τα λεφτά στο συγκεκριμένο ταξίδι ήταν το sourerfast,όπου και γνώρισα ένα souper άτομο για το οποίο θα σας πω παρακάτω!Έτσι λοιπόν φέτος θα μου λείψει το εξωτερικό,αλλά δε βαριέσαι...και η πατρίδα μας μια χαρά είναι!!

Παρακάτω σας έχω φωτογραφίες που είχα βγάλει στην Κων/πολη(δε μου βρίσκονται εύκαιρες οι άλλες από τις άλλες χώρες).


Ένας λόγος επίσης που με κάνει να χαίρομαι ιδιαίτερα είναι πως στην Αθήνα θα συναντηθώ με μία πάρα πολύ καλή μου φίλη(το άτομο που σας έλεγα!)!!Έχουμε καιρό να τα πούμε και ανυπομονώ να την συναντήσω!!Περιττό να σας πω,πως σχεδόν κάθε φορά βρισκόμαστε σε διαφορετική πόλη!!

Επειδή η επόμενη ανάρτηση θα αργήσει αρκετά(εκτός αν βρω κάπου internet cafe)θέλω να σας χαιρετήσω και να σας ευχηθώ καλές διακοπές(έστω και αν κάποιοι τις έχουν ήδη κάνει!!) και καλή αντάμωση σε περίπου 1 μήνα..
Φιλιά πολλά!