Σάββατο 11 Οκτωβρίου 2008

Εκνευρισμός και κούραση

Χαιρετώ την blogοπαρέα!

Έλειψα 2 εβδομάδες αλλά έχω την εντύπωση πως ήταν περισσότερος ο καιρός της απουσίας μου.

Την Παρασκευή που μας πέρασε επισκέφτηκα τη δερματολόγο μου. Τους παίρνω τηλέφωνο λίγες ώρες πριν να πάω,για να κλείσω ραντεβού. Μου είπαν να πάω στις 7:30.ΟΚ τους λέω. Είχα σκοπό να πήγαινα πρώτα στο φροντιστήριο και μετά στο ραντεβού. Λίγο πριν να φύγω από το σπίτι χτύπησε το τηλέφωνο και ήταν από τη δερματολόγο. Μου είπαν να βρίσκομαι εκεί μεταξύ 8 και 9.Εντάξει τους ξαναείπα. Πήγα λοιπόν στο φροντιστήριο και κατά τις 8 πήγα στη γιατρό. Το ιατρείο ήταν γεμάτο. Και ήμουν σε δίλημμα:"να μείνω ή να φύγω";Τελικά έμεινα και περίμενα. Καθώς περνούσε η ώρα έφτανε κι άλλος κόσμος. Μία που λέτε είπε στη γραμματέα της γιατρού:"Έχω ραντεβού τώρα" και της απαντάει η γραμματέας:"Μόλις βγει ο πελάτης που εξετάζεται θα περάσετε εσείς".Και εκεί άρχισα να "φορτώνω"..Εγώ μ*λ*ς ήμουν και περίμενα μία ώρα;;Και διαμαρτυρήθηκα. Η γραμματέας μου τα μασούσε..Νεύρα εγώ..Δύο ραντεβού είχαν μείνει. Όταν ήταν η ώρα να μπει το ένα απ' τα δύο,λέει η γραμματέας :"Περάστε εσείς πρώτα"σε μία άσχετη..Μόνο που δεν έβρισα..Τέλος πάντων μετά από μία ώρα αναμονής κατάφερα και είδα τη γιατρό. Όλα καλά πάνε με την αντιβίωση και με το μύκητα που σας έλεγα. Άλλοι 2 μήνες και τελειώνω. Αυτή την αντιβίωση δεν την αντέχω καθόλου..Τα χείλη μου έχουν ξεραθεί πλήρως και έχουν ξεφλουδιστεί και η μύτη μου ματώνει συνέχεια..Τουλάχιστον βλέπω μέρα με τη μέρα θεαματικά αποτελέσματα..

Την προηγούμενη Δευτέρα επισκέφτηκα τη σχολή μου. Το μάθημα που έδωσα τελευταία δεν κατάφερα να το περάσω,οπότε κάθε Δευτέρα από 'δω και στο εξής μάθημα. Έφτασα στη σχολή περίπου 15 λεπτά πριν ν'αρχίσουμε. Στην αίθουσα υπήρχε πάρα πολύς κόσμος. Πάλι καλά να λέτε που βρήκα και καρέκλα..Όταν πλησίαζε η ώρα να ξεκινήσουμε το μάθημα στην αίθουσα μπορεί και να υπήρχαν 200 άτομα..Την κακομοίρας γινόταν!!Όπως ήταν φυσιολογικό το μάθημα ανεβλήθη και από βδομάδα ξεκινάμε κανονικά χωρισμένοι σε τμήματα.

Χτες έδωσα την τρίτη μου ενότητα στο ECDL,το Power Point. Αν και η ενότητα είναι σχετικά εύκολη,δεν τα πήγα καλά. Στο όριο την πέρασα. Δεν τη συμπάθησα βέβαια εξ' αρχής..Ίσως βέβαια και στο ότι δεν πήγα καλά να φταίει το ότι δεν έκανα Excel και Word. Σημασία έχει πως την πέρασα και ξεκινάω κάτι που λίγο πολύ γνωρίζουμε όλοι μας. Το Word. Tέσσερις ενότητες μου έμειναν ακόμα..Περιμένω πως και πως να τελειώσω γιατί βαρέθηκα!!

Αυτές οι 2 βδομάδες στη δουλειά δεν είχαν κάτι το ιδιαίτερο. Στο πολύ χαλαρό πέρασαν. Κουραστικό όμως ήταν το πέρα-δώθε από το ένα φροντιστήριο στο άλλο..Τι να πεις..Περνάει ο καιρός γρήγορα,ευτυχώς!

Έτσι λοιπόν πέρασα τις 2 βδομάδες που έλειπα από την blogόσφαιρα. Το απόγευμα έχουμε και σε γάμο να πάμε(παντρεύεται μία ξαδέρφη μου)και είμαι σε δίλημμα σχετικά με το τι θα φορέσω..Δυστυχώς θα χάσω την αγαπημένη μου εθνική ποδοσφαίρου,αλλά ευτυχώς θα γράψω το ματς στο βίντεο!!Ελπίζω να κερδίσουμε!

Θα ακολουθήσει σύντομα και νέο μέρος στο "Σκόρπιες σκέψεις δομημένες σαν μία ιστορία"!

Φιλιά πολλά!