Παρασκευή 26 Δεκεμβρίου 2008

Απολογισμός και καλή χρονιά!

Το γυάλινο δάκρυ με έχει προσκαλέσει σε ένα παιχνίδι σύμφωνα με το οποίο καλούμαι να κάνω έναν απολογισμό της χρονιάς που φεύγει.

Η χρονιά αυτή για μένα ήταν μία συνηθισμένη χρονιά έως αδιάφορη θα έλεγα. Δεν έγινε κάτι συγκλονιστικό στη ζωή μου ώστε να πω πως με "σημάδεψε".

Φεύγοντας λοιπόν το 2008 αποχαιρετώ ένα μέρος της ακμής μου(ουστ από 'δω!).
Έζησα για πρώτη φορά την "εμπειρία" της δουλειάς (παράξενα και βαρετά στην αρχή, ενδιαφέρον και διασκεδαστικά στο μέλλον.).
"Καταβρόχθισα" ένα σωρό φάρμακα (αλλά 'μπρος στα κάλλη τι είναι ο πόνος;;!-λέμε τώρα!-).
"Αποχαιρέτησα" ένα μέρος των μακριών μου μαλλιών (αλλά πάλι μεγάλωσαν!).
Απέκτησα έναν γλυκύτατο ανιψιό ο οποίος διανύει τον 5ο μήνα ζωής του!
Αποχαιρέτησα ένα μεγάλο όγκο μαθημάτων της σχολής!
Βαρέθηκα υπερβολικά με τον αριθμό φροντιστηρίων που είχα!

Την επόμενη χρονιά ελπίζω να έχω πάρει το πτυχίο μου, να εξαφανιστεί διαπαντός η ακμή μου, να πάρω το πιστοποιητικό στους υπολογιστές συν ένα ακόμα πιστοποιητικό, να πάρω το proficiency, να πάρω δίπλωμα οδήγησης, να κάνω κανένα ταξιδάκι εκτός πατρίδας και φυσικά να βρω δουλειά!

Κάπου εδώ σας χαιρετώ για φέτος μιας και αύριο φεύγω για την αγαπημένη μου Αθήνα. Φροντίστε τους εαυτούς σας, μην τους πιέζετε, περάστε καλά και ξεκουραστείτε όσο μπορείτε και σας εύχομαι ο νέος χρόνος να σας βρει παρέα με τα αγαπημένα σας πρόσωπα!
CU next year!!

Σκέφτηκα και τι θα σας γράψω στη συνέχεια του Σκόρπιες σκέψεις δομημένες σαν μία ιστορία. Η αλήθεια είναι ότι το παραμέλησα αυτό το μπλογκ, αλλά θα κάνει αναρτήσεις όσο συχνότερα μπορώ!

Τρίτη 23 Δεκεμβρίου 2008

Τύχη

Έχετε πει ποτέ την φράση "Την τύχη μου μέσα;" Υποθέτω αρκετές φορές. Η τύχη τότε γιατί δεν είναι με το μέρος μας; Γιατί δε μας θέλει;

Είναι αυτό που λέω μερικές φορές. Ότι πρέπει να προκαλέσεις την τύχη σου για να σου κλείσει κι αυτή με τη σειρά της το μάτι. Το πως δυστυχώς δεν το ξέρω. Αλλά σίγουρα υπάρχει τρόπος να συμβεί.

Τώρα θα μου πείτε υπάρχουν αρκετές φορές που υποστηρίζει αυτούς που δεν αξίζει να "την" έχουν. Που ίσως αυτοί βρίσκονται εκεί που βρίσκονται ενώ δε θα έπρεπε να είναι ούτε στην αρχή. Για πόσο όμως θα είναι μαζί τους; Κάποτε θα τους γυρίσει την πλάτη και θα ακολουθήσει εκείνους που αξίζει να "την" έχουν με το μέρος τoυς...

Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου 2008

Πολλά και διάφορα

Ξημερώματα Πέμπτης. Η "τετράγωνος κύκλος" μετά από πολλούς μήνες ξυπνάει 6:30 η ώρα. Η αιτία; Γιατρός.. Φόβος πολύς για ένα και συγκεκριμένο λόγο. Την προηγούμενη φορά που ξαναπήγε πόνεσε πολύ σε σημείου λιποθυμίας. Δίσταζε. Μετά από ένα μισάωρο πείστηκε να πάει.. Περίεργο αυτό που έγινε. Ήταν πάρα πολύ ήρεμη και καθόλου αγχωμένη. Ευτυχώς της βγήκε σε καλό. Αυτή τη φορά δεν πόνεσε σχεδόν καθόλου. Έφυγε ξελαφρωμένη.

Επέστρεψε σπίτι κατά τις 7:30. Έμεινε μόνη της. Άνοιξε για λίγο το laptop και είπε "ας πω μια καλημέρα μέσω του blog", αλλά εκτός από την "Καλημέρα" δεν είχε τι άλλο να πει. Γι' αυτό και αποφάσισε να αναβάλλει το ποστ. Έφαγε(μιας και στο γιατρό πήγε νηστική) , είδε λίγο τηλεόραση να περάσει η ώρα, πήρε τα πράγματά της κι έφυγε για την πρακτική.
Στην πρακτική τα ίδια και τα ίδια. Περίμενε υπομονετικά να ξαναεπισκεφτεί το γιατρό για να μάθει τι είχε. Όταν η μέρα πλησίαζε προς το μεσημέρι, πάλι κατηφόρισε προς το ιατρείο. Το ίδιο ψύχραιμη ήταν όπως και το πρωί.

Μπήκε μέσα, αλλά αυτή τη φορά ήταν άλλος γιατρός. Της είπε "Όλα καλά εκτός από...". Αυτή: "Πρέπει να ανησυχώ;", αυτός: "Όχι,μόνο που χρειάζεται λίγη προσοχή από 'δω και στο εξής.." Ξαλαφρωμένη από το άκουσμα των νέων επέστρεψε χαρούμενη πίσω στη δουλειά της.

Λίγο βαρετή η αφήγηση στο τρίτο ενικό,ε; Είπα να αλλάξω λίγο..
Επιτέλους ξαλαφρώνω! Το ECDL τελειώνει, ένα άλλο μάθημα τελείωσε την εβδομάδα που μας πέρασε εκτός από ένα. Την ακμή! Κι άλλα χάπια κι άλλα κι άλλα. Τελειωμό δεν έχουν..Αποτέλεσμα όμως έχουν τεράστιο! Δεν βαριέσαι..Κάποιοι μήνες είναι, θα περάσουν(σας έπρηξα και εγώ με την ακμή..)..

Για τα γεγονότα των βανδαλισμών που έγιναν πριν λίγες μέρες στη χώρα μας δεν θέλω να σχολιάσω κάτι μιας και δεν έχω καταλάβει πως ξεκίνησε η όλη ιστορία στα Εξάρχεια..

Πως πετάγομαι απότομα από το ένα θέμα στο άλλο; Από μικρή αυτό το πρόβλημα είχα με την έκθεση, το οποίο δυστυχώς και δεν κατάφερα να διορθώσω. Αν δεν συμπαθείς τα θεωρητικά μαθήματα αυτά παθαίνεις! Τι θέλω να πω. Έχω δει στην τηλεόραση κάτι μίνι υπολογιστές που λέγονται netbook ή notebook(δεν ξέρω ακριβώς). Και θέλω να πάρω έναν. Έχω ήδη έναν υπολογιστή γραφείου και ένα laptop..Είμαι μήπως υπερκαταναλωτικό ον και δεν το ξέρω;;

A, γυάλινο δάκρυ, το παιχνίδι που με προσκάλεσες να παίξω, θα το παίξω όταν θα πλησιάζουμε προς τις τελευταίες μέρες του χρόνου!