Τετάρτη 22 Ιουλίου 2009

Παρέα με τον Alexander Rybak!!

Καλησπέρα!

Πόσο εκνευρίστηκα χτες και προχτές.. Το ίντερνετ, μου' κανε κολπάκια και δεν έλεγε να συνδεθεί ο υπολογιστής μου με τίποτα τις τελευταίες 2 ημέρες..

Επιτέλους, σήμερα τα κατάφερα και ευτυχώς, είμαι σε θέση να σας πω αυτό που σας χρωστάω! Το "όνειρο" εννοώ!!

Λοιπόν, να τα πάρω απ' την αρχή!

Πριν από 2 μήνες περίπου, έγινε στη Μόσχα ο διαγωνισμός της Eurovision, όπως και θα γνωρίζετε. Ενώ, όλες τις άλλες χρονιές είχα μία πλήρη ιδέα για το τι τραγούδια πρόκειται να ακούγαμε στον κάθε διαγωνισμό, φέτος δεν είχα ιδέα!! Πείτε πως βαριόμουνα, πείτε πως δεν ενδιαφερόμουν..

Είχα ακούσει 2-3 τραγούδια, αλλά δεν έδωσα σημασία.. Όχι με την έννοια πως δεν μου άρεσαν, απλά πως δεν είχα τη διάθεση να ασχοληθώ.

Μία μέρα λοιπόν, ενώ ήμουν στον εργοδότη μου για την πρακτική μου, επισκέφτηκε το γραφείο μια κοπέλα η οποία έκανε την πρακτική της εκεί παλιά. Και πως αρχίσαμε τη συζήτηση, η κουβέντα πήγε στη Eurovision. Επειδή, όπως και προανέφερα δεν είχα και μεγάλη ιδέα για το τι γινόταν σε σχέση με τα τραγούδια, τη ρώτησα για τα φαβορί. Το μόνο τραγούδι που μου είπε, ήταν αυτό της Νορβηγίας! Η αλήθεια ήταν, πως εκείνη τη στιγμή, δεν μπορούσα να θυμηθώ ποιο ακριβώς μου έλεγε..

Όταν πήγα σπίτι, άνοιξα τον υπολογιστή και μπήκα σε site με βιντεάκια για να το βρω. Τελικά θυμήθηκα ποιο ήταν! Το είχα δει σε μία εκπομπή και θυμήθηκα αμέσως ότι ήταν το TOP φαβορί! Το άκουσα για λίγο μιας και έπρεπε να φύγω...

Καθώς περνούσαν οι μέρες και πλησιάζαμε στον Μάιο, μάθαινα όλο και περισσότερα για το διαγωνισμό και για το συγκεκριμένο τραγούδι! Θυμάμαι ακόμη, πως είχαμε και τις πρώτες συνεντεύξεις του τραγουδιστή της Νορβηγίας σε ελληνικά Μ.Μ.Ε. Και έτσι έμαθα κάποια πράγματα γι' αυτόν!

Από την πρώτη στιγμή που τον είδα, μου φάνηκε πολύ γλυκούλης! Και κάπως έτσι άρχισα να γίνομαι fan του Alexander Rybak!!

Την εβδομάδα που ήταν να γίνει ο διαγωνισμός, έμαθα σχεδόν τη μελωδία και κάποιους από τους στίχους από τα τραγούδια των άλλων χωρών.!! Εκτός απ' αυτό όμως, ήθελα να ακούσω και τραγούδια των ερμηνευτών του φετινού διαγωνισμού και έψαξα πάλι σε site με βιντεάκια και τα βρήκα! Πάρα μα πάρα πολύ όμως, μου άρεσε ένα τραγούδι του εκπροσώπου της Νορβηγίας, το οποίο και δεν ήξερα πως το λένε!! Μετά όμως από καιρό, ανακάλυψα πως το όνομά του είναι "Roll with the wind".





Tελοσπάντων, τη νύχτα που έγινε ο τελικός, όπως πάντα, ψήφισα το αγαπημένο μου τραγούδι. Το "Fairytale"! Και όπως είναι ήδη γνωστό, ο νικητής δεν είναι άλλος από τον Alexander Rybak!!




Από τότε και μετά, προσπαθούσα να μάθω νέα του μέσω διαδικτύου. Διάβασα, πως στο αεροδρόμιο του Όσλο κατά την επιστροφή του από τη Ρωσία έγινε Ο ΧΑΜΟΣ και το CD του πούλησε στη Νορβηγία περίπου 100.000 κομμάτια!!

Η στιγμή που περίμενα αργούσε.. Και ποια ήταν αυτή; Η ανακοίνωση της ημερομηνίας που θα επισκέπτονταν τη χώρα μας! Αργούσε όμως πάρα πολύ.. Στην αρχή μάθαινα πως θα έρθει τέλος Μαΐου, μετά μέσα Ιουνίου, αλλά δεν ερχόταν...

Ώσπου, ακριβώς πριν μία εβδομάδα, στο ίντερνετ, διάβασα πως θα επισκεφθεί τη χώρα μας για μία ημέρα!!!! Πετούσα απ' τη χαρά μου!! Αν και περίμενα να έκανε συναυλία, τελικά θα ερχόταν να δώσει συνέντευξη τύπου και συνεντεύξεις σε ραδιοφωνικούς σταθμούς. Και τότε άρχισα να αναρωτιέμαι... "Αφού δεν θα κάνει συναυλία, εγώ πως θα τον δω;;". Και μετά σκέφτηκα πως θα' ταν καλή ιδέα, να επισκεπτόμουν τον ραδιοφωνικό σταθμό στον οποίο και θα πήγαινε! Αλλά απ' την άλλη έλεγα "Μόνη μου; Δεν λέει...". Το πρώτο άτομο που σκέφτηκα ήταν το γυάλινο δακράκι, το οποίο θυμάμαι μου είχε πει πως ήθελε να έρθει κι αυτό μαζί μου... Αλλά δυστυχώς, λόγω εργασίας δεν μπορούσε να βρίσκεται στην Αθήνα :( Σκέφτηκα και άλλη μία φίλη μου, αλλά και εκείνη δούλευε :( Οπότε το πήρα απόφαση. Είπα από μέσα μου "Θα πάω μόνη μου"!! Έψαχνα στο χάρτη την οδό του σταθμού και αφού ανακάλυψα πως είναι πολύ κοντά με το σπίτι στην Αθήνα, πέταξα απ' τη χαρά μου!!

Αν και ήταν ο Alexander να ερχόταν Κυριακή για τη συνέντευξη στο ραδιόφωνο, τελικά λόγω καθυστέρησης πτήσεως η συνέντευξη έγινε Δευτέρα.

Ξεκίνησα απ' το σπίτι περίπου 1,5 ώρα πριν να ξεκινήσει η συνέντευξη. Το κακό ήταν πως εκείνη την ώρα, ο ηλεκτρικός που πήρα, αργούσε πάρα πολύ.. Και από το σημείο στο οποίο είναι το σπίτι, μέχρι τη στάση που θα κατέβαινα έκανε σχεδόν μισή ώρα, ενώ κανονικά θα έπρεπε να έκανε 10 λεπτά! Τελοσπάντων, σημασία είχε πως ήμουν εκεί στην ώρα μου! Περίπου μισή ώρα πριν ξεκινήσει..

Περίμενα μαζί με άλλους θαυμαστές σε διπλανό κτίριο και την ώρα που πλησίαζε, μεταφερθήκαμε όλοι στο σταθμό! Περιμέναμε περίπου 5 λεπτά. Και ξαφνικά τον είδα να κατεβαίνει από τις σκάλες και να πλησιάζει προς το μέρος μας!! Απλός, με ένα λευκό μπλουζάκι και ένα τζιν μας χαιρέτησε και ρώτησε κάτι για μία κοπέλα που του 'στειλε κάποιο mail. Απάντηση δεν πήρε και στη συνέχεια έβγαλε τις πρώτες φωτογραφίες με κάποιες θαυμάστριες! Μετά από λίγο, κατευθύνθηκε προς το studio για τη συνέντευξη. Την ώρα της συνομιλίας του με το μουσικό παραγωγό, οι υπεύθυνοι του σταθμού, άνοιξαν το στερεοφωνικό και τους ακούγαμε και τους 2 από εκεί!! Μετά από περίπου 1 ώρα, βγήκε έξω και άρχισε να μοιράζει αυτόγραφα και να βγάζει φωτογραφίες με τους fans!

Δεν μπορούσα να πιστέψω πως τον έβλεπα από τόσο κοντά!! Είναι αρκετά ψηλός και μπορώ να πω πως έχει υπέροχα μάτια...!!

Καθώς τον έβλεπα να προχωράει προς την έξοδο, του έδωσα το CD μου και το υπέγραψε!! Πρώτη φορά έχω υπογεγραμμένο CD! Τις άλλες φορές που συνάντησα ερμηνευτές της ελληνικής showbiz, μου υπέγραφαν πάντα στη φωτογραφία τους.. Πως και δεν σκεφτόμουν τότε να έπαιρνα μαζί τα CD και να μου τα υπέγραφαν και εκείνα....;;! Το "Fairytales" λοιπόν, τώρα το 'χω συλλεκτικό!

Σαφώς και είχα μαζί μου την ψηφιακή μηχανή. Ήθελα να βγάλω μία φωτογραφία μαζί του! Σε κάποια φάση πήγα να τον ρωτήσω "May I have a photo with you?" και δεν μπορούσα να πω τη λέξη "photo"!! Τραύλιζα! Και φαίνεται πως ο Alexander άκουσε "autograph" και μου είπε "Νομίζω πως σου υπέγραψα..." και μου πήρε το CD και το άνοιξε!! Και μου είπε μετά από λίγο "Να, δες, Το υπέγραψα!!". Και του ξαναείπα "Α photo with you!!" Και έτσι τελικά κατάλαβε τι ήθελα να του πω! Εμ... φταίω και εγώ που δεν μπορούσα να βγάλω λέξη!! Έδωσα τη φωτογραφική σε μία κοπέλα και μας έβγαλε!! Δεν το πίστευα!! Μιλούσα μαζί του...!!

Εν συνεχεία, τον έβγαλα φωτογραφία και με μία κοπέλα και με ρώτησε στο τέλος αν βγήκε και του είπα "It's OK!!". Αν και αγγλικά δεν ξέρω πολύ καλά, μόνο το Lower έχω και αυτό το πήρα πριν 2 χρόνια, ευτυχώς καταλάβαινα τα πάντα απ' αυτά που έλεγε!!

Τον έβγαλα αρκετές φωτογραφίες την ώρα που ήμουν εκεί. Κάποιες από αυτές θα τις δείτε παρακάτω! Και κατά τις 5 πάρα τέταρτο αναχώρησε..

Αυτό που μου έκανε εντύπωση, ήταν πως είναι ένα πολύ απλό παιδί, το οποίο και έχει πολύ καλή σχέση με τους θαυμαστές του! Μέχρι που την ώρα που αναχωρούσε, ρωτούσε αν υπήρχε κάποιος που να μην φωτογραφήθηκε μαζί του!!

Όταν ανέβαινε τα σκαλοπάτια καθώς έφευγε, μας είπε πως θα ξανάρθει ή Οκτώβρη ή Νοέμβρη! Αν και σε κάποια Μ.Μ.Ε. άκουσα πως θα έρθει το Φλεβάρη... Πότε θα ξανάρθει τελικά;;! Μακάρι να μας έρθει και τις 2 φορές!!

Όλοι σχεδόν, πήγαμε στην είσοδο του σταθμού να τον ξεπροβοδίσουμε και λίγο πριν μπει στο αυτοκίνητο για να φύγει μας είπε να κολυμπήσουμε!! Τον χαιρετίσαμε και έφυγε... :(

Τώρα πλέον είναι μία πολύ γλυκιά ανάμνηση..!!

Η αλήθεια είναι πως όταν ήμουν εκεί, πριν 2 μέρες, αισθανόμουν σαν τη μύγα μες το γάλα! Εγώ και άντε 4-5 κοπέλες να ήμασταν πιο μεγάλες από τους άλλους fans!

Πάντως δεν μοιάζει με το Χάρι Πότερ που λένε πολλοί!! Είχα και εγώ αυτήν την εντύπωση αυτούς τους 2 μήνες, αλλά από την Δευτέρα που μας πέρασε άλλαξα γνώμη!!

Σκεφτείτε πως από το "σοκ" εκείνης της μέρας, παραλίγο να έπαιρνα τον ηλεκτρικό προς την αντίθετη κατεύθυνση απ΄όπου και θα έπρεπε να πάω για να γυρίσω σπίτι!
Δάκρυ μου, καλά μου 'λεγες πως θα κατάφερνα να του μιλήσω!! Πρώτη φορά πήγαινα και εγώ σε ραδιοφωνικό σταθμό!! Όταν είχες πάει και εσύ να συναντήσεις τον τραγουδιστή που μου' λεγες, και σου υπέγραψε και βγάλατε φωτογραφία!! Ευτυχώς έγιναν όλα όπως ήθελα!!
Πάντως πρώτη φορά έβλεπα κάποιον ξένο star από τόσο κοντά!! Η αλήθεια είναι πως είχα δει την Leticia Calderon (την "Esmeralda" αν θυμάστε) και τους Sunrise Avenue, αλλά από τόσο κοντά όσο είδα τον Alexander Rybak όχι!!
Ένοιωθα και λίγο σαν ρεπόρτερ που κάθε λίγο και λιγάκι τον έβγαζα φωτογραφίες...!!

Και εδώ είναι οι φωτογραφίες που σας έλεγα!






Και αυτό είναι το αυτόγραφο στο CD!

Σάββατο 18 Ιουλίου 2009

Η διαδρομή προς την Αθήνα και η απρόσμενη έκπληξη!

11/6/2009. Η τελευταία μέρα που επισκέφτηκα την αγαπημένη μου πόλη, για χάρη της συναυλίας των Sunrise Avenue!

18/7/2009. Oι διακοπές μου στην Αθήνα.

Όπως σας είχα ενημερώσει, σήμερα θα αναχωρούσα για την πρωτεύουσα. Κάτι το οποίο γίνεται τα τελευταία καλοκαίρια τέτοια εποχή.
Αν και το ξυπνητήρι από εχθές το βράδυ το είχα βάλλει στις 5, σήμερα το πρωί ξύπνησα νωρίτερα! Η αλήθεια είναι πως μου είχε λείψει το ΤΟΣΟ πρωινό ξύπνημα (ξυπνούσα κατά τις 5:30 τα προηγούμενα χρόνια μιας και πήγαινα στη σχολή μου)!! Δεν παραπονέθηκα καθόλου που ξύπνησα τόσο νωρίς!!

Άνοιξα λίγο τον υπολογιστή και έριξα μια τελευταία ματιά στα site που με ενδιαφέρουν, τον έκλεισα και τον έβαλα στο βαλιτσάκι του, μιας και για πρώτη φορά το λάπτοπ μου θα έκανε βόλτα!! Αν και το έχω 1,5 χρόνο, ποτέ δεν τον έβγαλα από το σπίτι!! Αυτή όμως τη φορά το αποφάσισα και τον πήρα μαζί μου!

Πήρα και τα τελευταία πράγματα που μου έμειναν και έφυγα! Μαζί με τους δικούς μου φυσικά!

Το ταξίδι καλό. Τίποτα το ιδιαίτερο.

Και όπως κάθε φορά, σας έχω φωτογραφίες από τη διαδρομή!

Ο Δομοκός
Ο Δομοκός


Πάλι ο Δομοκός

Ξανά Δομοκός

Το μποτιλιάρισμα που συναντήσαμε στο δρόμο


Και μία απ' αυτές τις 2 πόλεις είναι η Λαμία. Το κακό είναι πως δεν θυμάμαι ποια είναι!!

Κατά τις 12 παρα κάτι φτάσαμε σπίτι. Σκάσαμε!!

Με το που μπήκα στο δωμάτιό μου, είπα να ανοίξω τον υπολογιστή για να διαπιστώσω αν θα μπορούσα να μπω στο ίντερνετ.. Ήμουν 100% σίγουρη πως δεν θα είχα πρόσβαση. Κι όμως! Έπεσα έξω! Ο Δήμος παρέχει ασύρματο ίντερνετ και έτσι μπορώ και είμαι online!! Και τι ταχύτητα έχει κιόλας!! Καλύτερη δεν μπορούσε να έχει!! Και σκέφτομαι... Τι χαζή που είμαι και δεν έπαιρνα το λαπτοπ και τις προηγούμενες φορές...Αχ... είμαι πολύ χαρούμενη!

Τώρα όλες τις επόμενες μέρες που δεν θα έχω τι να κάνω θα σερφάρω!!

Αύριο το πρωί λέμε να πάμε για μπάνιο. Το πρώτο μου! Και το απόγευμα... το "όνειρο" που σας έλεγα!! Το μόνο που με προβληματίζει σε σχέση μ' αυτό, είναι ο τρόπος με τον οποίο θα το "προσεγγίσω".. Και σε πόση ώρα θα φτάσω..

Πότε θα έρθει η αυριανή ημέρα;;!

Πέμπτη 16 Ιουλίου 2009

Kαλό καλοκαίρι και καλή ξεκούραση!

Τώρα τελευταία το 'ριξα πολύ στο έξω. Τι να κάνω; Στο σπίτι βαριέμαι! Δεν κάνω και κάτι διαφορετικό.. Ξύπνημα το οποίο ποικίλει όσον αφορά το θέμα της ώρας, υπολογιστής, ανάγνωση του λογοτεχνικού μου και καμιά επανάληψη των αγγλικών μου(ναι,ναι το κάνω κι αυτό!), μεσημεριανό, πάλι υπολογιστής, επικοινωνία με γυάλινο δάκρυ ( :-) ), ξανά υπολογιστής, λίγο τηλεόραση, βραδινό, και τελευταία φορά πριν πέσω για ύπνο πάλι υπολογιστής.

Εχθές είπα να άλλαζα για λίγο το πρόγραμμα και ξαναγβγήκα έξω με τη γνωστή φίλη(που ορκίστηκε)! Για άλλη μια φορά ψώνια και φυσικά λευκή σοκολάτα -αυτή τη φορά γεύση καραμέλα-! Ήρεμο και ευχάριστο πρωινό!! Το απόγευμα της χθεσινής μέρας, μου ήταν κάπως...

Κάθε βράδυ πριν πέσω για ύπνο "επισκέπτομαι" κάποια συγκεκριμένα site. Την ίδια διαδικασία έκανα και χτες... Μέχρι που σε ένα απ' αυτά με περίμενε μία έκπληξη...! Το "όνειρό" μου παίρνει σάρκα και οστά!! Το πρώτο άτομο που σκέφτηκα ήταν το γυάλινο δάκρυ μου. Θυμήθηκα κάτι που μου είχε πει σε σχέση μ' αυτό...

Σε επικοινωνία που είχα σήμερα μαζί της, μου 'πε πως δυστυχώς δεν θα μπορέσει να μου σταθεί τόσο κοντά όσο θα' θελε... Την δικαιολογώ όμως! Ξεκινάει δουλειά το κορίτσι και δεν μπορώ να απαιτήσω να βρίσκεται μαζί μου.. Το καλό όμως που σου θέλω δάκρυ μου να σε βρω τηλεφωνικώς!!!!! Θέλω να σαι μαζί μου μέσω τηλεφώνου!! Και μην ξεχνάς το καλοκαίρι και πιο συγκεκριμένα τον Αύγουστο του 2010!!

Κι αυτό είναι brownie που έφτιαξε η μαμά!

Και κάπου εδώ σας αποχαιρετώ! Σε 2 μέρες φεύγω για διακοπές για την πολυαγαπημένη μου Αθήνα! Και την Κυριακή θα έρθω "αντιμέτωπη" με το "όνειρό" μου!! Είμαι πάρα πολύ ενθουσιασμένη γι' αυτό!!

Καλά να περάσετε! Σας φιλώ!


Καλό καλοκαίρι σε όλους, καλή ξεκούραση και καλά μπανάκια!!

Παρασκευή 10 Ιουλίου 2009

Λίγο απ' όλα!

Tην Τρίτη που μας πέρασε, είπα να κάνω μια βόλτα για λίγα ψώνια και αμέσως μετά να επισκεφτώ μια καφετέρεια μαζί με τη φίλη μου, η οποία ορκίστηκε τις προάλλες. Αυτή τη φορά η βόλτα μας έγινε πρωί σε σχέση με άλλες φορές που βγαίναμε απόγευμα.

Είχα σκοπό να αγοράσω ένα γνωστό άρωμα, αλλά δεν είχα ιδέα τι τιμή θα είχε. Μπήκαμε με τη φίλη μου στο μαγαζί και αρχίσαμε να το ψάχνουμε. Δεν είχα σκοπό να ρωτήσω την υπεύθυνη του καταστήματος μιας και σε περίπτωση που ήταν πολύ ακριβό θα ντρεπόμουν να της έλεγα πως δεν θα το έπαιρνα. Μετά από λίγη ώρα το βρήκα. Μόλις κοίταξα την τιμή έμεινα.. Εντάξει, για τέτοιο άρωμα η τιμή ίσως και να είναι φυσιολογική, αλλά για την ποσότητά του... Το μπουκαλάκι των 30ml κόστιζε 35 ευρώ, των 50ml 50 ευρώ κοκ. Να έπαιρνα το 50άρι, με καμία δύναμη. Απ' την άλλη το 30άρι ήταν λίγο.. Τελικά κατέληξα στο 30άρι.. Και από μέσα μου σκεφτόμουν πως είναι δυνατόν κάποια μαγαζιά με τις τιμές που κοστολογούν τα προιόντα τους να θέλουν να κάνουν και πωλήσεις... Κρίση σου λέει μετά. Ας χαμηλώσουν τις τιμές για να έχει κίνηση η αγορά. Το κατάστημα πάντως άδειο ήταν.

Όταν πήγα στο ταμείο να το πληρώσω, με περίμενε μία έκπληξη. Η κοπέλα που ήταν στο ταμείο με πληροφόρησε πως από εκείνη τη μέρα, τα προιόντα της συγκεκριμένης εταιρείας είχαν έκπτωση και αντί για να πληρώσω 30 ευρώ, το άρωμα το πήρα με 26! Που να το 'ξερα να παιρνα το μεγαλύτερο μπουκάλι!! Την άλλη φορά!

Μετά από μια γύρα που κάναμε, καταλήξαμε σε μια καφετέρεια. Μόλις είδα τον κατάλογο, το μάτι έπεσε πάνω σε κάτι που δεν είχα ξαναδεί. Ρόφημα λευκής σοκολάτας! Είχα πιει σοκολάτα, αλλά λευκή ποτέ! Είπα για αλλαγή να δοκίμαζα. Ήταν ένα πράμα κάτασπρο σαν γάλα! Με το που το δοκίμασα έμεινα άφωνη!! Ήταν πεντανόστιμο!! Το πήρα και με γεύση φουντουκιού, μιας και η φράουλα που ήθελα είχε τελειώσει.. Από 'δω και στο εξής τέτοιο θα παίρνω όταν βγαίνω έξω!!

Εκείνη τη μέρα κιόλας είχα ονειρετεί κάτι παράξενο.. Ότι ήμουν 2 μηνών έγκυος.. Κάποιοι λένε πως αυτό δεν είναι και πολύ καλό όνειρο, αν και δεν πιστεύω και πολύ στα όνειρα. Τελικά, δεν μου βγήκε σε καλό.

Το μεσημέρι εκείνης της μέρας ήρθε και το κούριερ που περίμενα με τα αποτελέσματα των αγγλικών. FAIL. Αλλά ευτυχώς δεν το πήρα κατάκαρδα! Έτσι κι αλλιώς τη συμμετοχή την είχα κερδίσει από κάτι κουπόνια που βρήκα σε εφημερίδα.. Οπότε δεν έχασα και τίποτα! Βέβαια το συγκεκριμένο πιστοποιητικό(γιατί πιστοποιητικό είναι και όχι πτυχίο -εξάλλου λέει certificate- όπως λένε κάποιοι!!) είναι αρκετά δύσκολο κατα την ταπεινή μου άποψη.. Θα δοκιμάσω πάλι το φθινόπωρο, αλλά όχι της ίδιας εταιρίας!!

Εχθές βγήκα μόνη μου έξω πάλι για λίγα ψώνια. Πέρασα και από τον εργοδότη μου, όπου και πριν από λίγο καιρό έκανα την πρακτική μου για ένα "γεια". Εκείνος όπως πάντα δεν ήταν εκεί, αλλά ευτυχώς βρήκα τη γραμματέα του και τα είπαμε για λίγο.. Πάλι ζέστη είχε και χθες. Την ώρα που επέστρεφα στο σπίτι η θερμοκρασία είχε φτλασει στους 38 βαθμούς..

Η σημερινή μέρα μου φάνηκε ατελείωτη. Λες και ο χρόνος έτρεχε ανάποδα. Η ώρα δεν περνούσε με τίποτα.. Ευτυχώς που υπάρχει και το ίντερνετ και απασχολούμαι και λίγο. Εκτός απ' αυτό όμως για "συντροφιά", μου αρέσουν πολύ και τα λογοτεχνικά βιβλία.

Αυτή την περίοδο διαβάζω τον "Άρχοντα των δύο κόσμων". Κάποιοι ίσως και να πουν πως αναφέρεται σε παιδιά. Δεν το νομίζω. Ο καθένας διαβάζει ότι του κάνει κέφι! Εδώ 50άχρονοι και 55άχρονοι διαβάζουν Χάρι Πότερ!! Που θέλω να καταλήξω. Πως αυτό είναι πολύ πιο ωραίο από το προηγούμενο της σειράς! Το προηγούμενο είναι το "Αστέρι του Βορρά" το οποίο έχει γίνει και ταινία με τη Νικόλ Κίντμαν. Το "Αστέρι του Βορρά" το είχα διαβάσει πέρσι. Με το που το τελείωσα ήμουν σε δίλημμα σε σχέση με το αν αγόραζα το επόμενο. Είπα πως αν είναι τόσο βαρετό, καλύτερα να μην το 'παιρνα. Τελικά το πήρα φέτος. Πριν από 2-3 βδομάδες. Με μια λέξη, ΤΕΛΕΙΟ! Μου μένουν λίγες ακόμη σελίδες και τελειώνω. Σήμερα αγόρασα κα το τρίτο και τελευταίο βιβλίο της σειράς, το "Κεχριμπαρένιο τηλεσκόπιο". Απ' ότι κατάλαβα θα είναι η συνέχεια του δεύτερου, οπότε θα έχω καλη συντροφιά για το υπόλοιπο καλοκαίρι! Σαν κριτικός βιβλίων νιώθω τώρα!!

Χθες το βράδυ η μαμά έφτιαξε cheese cake , το οποίο και ήταν έτοιμο σήμερα το πρωί. Την τελευταία φορά που είχα δοκιμάσει μου 'ρθε να ξεράσω.. Δεν μου άρεσε καθόλου.. Όταν δοκίμασα σήμερα, έμεινα άφωνη. Ήταν πεντανόστιμο!! Ήταν χορταστικό το άτιμο με αποτέλεσμα να μην πεινάω το μεσημέρι! Βέβαια, κατα τις 3 παρα ξαναδοκίμασα (όχι που δεν θα έτρωγα!) και τώρα θέλω πάλι!! Οπότε όλη τη μέρα τράφηκα αποκλειστικά μ' αυτό! Στη βάση του είχε τριμμένο μπισκότο, από πάνω τυρί κρέμα με ζαχαρούχο γάλα ανακατεμένα και στη κορυφή σιρόπι κερασιού.. Ακριβή συνταγή δεν ξέρω αλλά κάτι τέτοιο έκανε..

Έκανα και μια αναδρομή στο youtube σε καλλιτέχνες που έχουν συμμετάσχει στον διαγωνισμό της Eurovision (μιας και είμαι τρελή φαν του διαγωνισμού!). Και έπεσα πάνω σε βιντεάκια των Lordi. Περίεργο αλλά ένα τους τραγούδι μ' άρεσε πάρα πολύ, αν και αυτού του είδους η μουσική δε μάρέσει πάρα πολύ.. Το βίντεο κλιπ είναι κάπως παράξενο..








Αχχχχ... Τώρα η μαμά φτιάχνει μία πίτα με κασέρι και ζαμπόν.. Μου τρέχουν τα σάλια!!

Παρασκευή 3 Ιουλίου 2009

Κούραση!

Σήμερα ήταν μία πολύ κουραστική μέρα. Σηκώθηκα νωρίς (8:30) (δεδομένου ότι χτες βράδυ κοιμήθηκα κατά τις 2:30) και μέσα σε 40 λεπτά έπρεπε να ετοιμαστώ για να πάω στην πόλη στην οποία και σπούδασα. Τα 40 λεπτά για μένα είναι πολύ λίγα.. Παραδόξως πρόλαβα! Ο σκοπός της επίσκεψής μου ήταν η ορκωμοσία μίας πολύ καλής μου φίλης! Άντε, σιγά- σιγά κάθε κατεργάρης στον πάγκο του!

Αν και η ορκωμοσία ήταν στις 11, άρχισε με μία ώρα καθυστέρηση.. Γκρρρρρρ!! Ευτυχώς δεν κράτησε πολύ.. Σε ένα μισάωρο είχε τελειώσει. Βγάλαμε τις σχετικές φωτογραφίες και αφού χαιρετίσαμε συγγενείς και φίλους πήγαμε στο φωτογραφείο για να πάρουμε τις φωτογραφίες. Περάσαμε εκεί μέσα περίπου 1 ώρα.. Αφήστε που είχε υπερβολική ζέστη.. Από εκεί τελειώσαμε στις 3.

Μες τη ζέστη πήγαμε στο κέντρο της πόλης για καφέ. Ευτυχώς η απόσταση που διανύσαμε ήταν πολύ μικρή. Μαζί μας, ήταν να έρθουν και κάποιες συμφοιτήτριες της φίλης μου, αλλά ήταν απασχολημένες με φαγητό!! Τις παίρναμε τηλέφωνο, ελάτε και ελάτε και αυτές θα έρθουμε, θα έρθουμε και τελικά δεν ερχόταν. Ώσπου αποφασίσαμε να φύγουμε νωρίτερα απ' το κανονικό. Και την ώρα που φεύγαμε να τες μπροστά μας!! Μιλήσαμε μαζί τους στο όρθιο και φύγαμε 10 λεπτά πριν να αναχωρήσει το λεωφορείο. Στο χαλαρό περπάτημα ο χρόνος από το ΚΤΕΛ μέχρι και το κέντρο είναι 15-20 λεπτά. Το τι τρέξιμο κάναμε δεν λέγεται!! Λίγο πριν αναχωρήσει το λεωφορείο φτάσαμε. Και μέσα στο λεωφορείο σκάσαμε..

Επέστρεψα πριν από καμιά -δυο ώρες. Πτώμα είμαι τώρα.. Νυστάζω κιόλας..zzzzzzz

Αυτές οι μέρες μου θυμίζουν πολύ Σκανδιναβία. Σχεδόν κάθε απόγευμα βρέχει. Τις πρώτες 2-3 μέρες που γινόταν αυτό μ' άρεσε.. Τώρα δεν μ' αρέσει!! Μου 'λειψε το 30ντάρι που 'χαμε!! Καλά ντε, μη φωνάζετε!! Που είναι ο απογευματινός ήλιος;;!!

Πάντως απ' ότι είπαν και στις ειδήσεις θα ανέβει και πάλι η θερμοκρασία!



Τώρα θυμήθηκα πως πριν από ένα μήνα έδωσα εξετάσεις στα αγγλικά για το advanced και ακόμα τα αποτελέσματα Κανονικά θα 'πρεπε να έχουν βγει.. Μου 'παν πως θα τα στείλουν αυτή τη βδομάδα με courier. Να δούμε...

Και σε αυτό το σημείο θέλω να ευχαριστήσω το γυάλινο δάκρυ ( http://rozgalaziathalassa.blogspot.com/ ) για το βραβείο του πιο αξιαγάπητου blog!