Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου 2008

Πολλά και διάφορα

Ξημερώματα Πέμπτης. Η "τετράγωνος κύκλος" μετά από πολλούς μήνες ξυπνάει 6:30 η ώρα. Η αιτία; Γιατρός.. Φόβος πολύς για ένα και συγκεκριμένο λόγο. Την προηγούμενη φορά που ξαναπήγε πόνεσε πολύ σε σημείου λιποθυμίας. Δίσταζε. Μετά από ένα μισάωρο πείστηκε να πάει.. Περίεργο αυτό που έγινε. Ήταν πάρα πολύ ήρεμη και καθόλου αγχωμένη. Ευτυχώς της βγήκε σε καλό. Αυτή τη φορά δεν πόνεσε σχεδόν καθόλου. Έφυγε ξελαφρωμένη.

Επέστρεψε σπίτι κατά τις 7:30. Έμεινε μόνη της. Άνοιξε για λίγο το laptop και είπε "ας πω μια καλημέρα μέσω του blog", αλλά εκτός από την "Καλημέρα" δεν είχε τι άλλο να πει. Γι' αυτό και αποφάσισε να αναβάλλει το ποστ. Έφαγε(μιας και στο γιατρό πήγε νηστική) , είδε λίγο τηλεόραση να περάσει η ώρα, πήρε τα πράγματά της κι έφυγε για την πρακτική.
Στην πρακτική τα ίδια και τα ίδια. Περίμενε υπομονετικά να ξαναεπισκεφτεί το γιατρό για να μάθει τι είχε. Όταν η μέρα πλησίαζε προς το μεσημέρι, πάλι κατηφόρισε προς το ιατρείο. Το ίδιο ψύχραιμη ήταν όπως και το πρωί.

Μπήκε μέσα, αλλά αυτή τη φορά ήταν άλλος γιατρός. Της είπε "Όλα καλά εκτός από...". Αυτή: "Πρέπει να ανησυχώ;", αυτός: "Όχι,μόνο που χρειάζεται λίγη προσοχή από 'δω και στο εξής.." Ξαλαφρωμένη από το άκουσμα των νέων επέστρεψε χαρούμενη πίσω στη δουλειά της.

Λίγο βαρετή η αφήγηση στο τρίτο ενικό,ε; Είπα να αλλάξω λίγο..
Επιτέλους ξαλαφρώνω! Το ECDL τελειώνει, ένα άλλο μάθημα τελείωσε την εβδομάδα που μας πέρασε εκτός από ένα. Την ακμή! Κι άλλα χάπια κι άλλα κι άλλα. Τελειωμό δεν έχουν..Αποτέλεσμα όμως έχουν τεράστιο! Δεν βαριέσαι..Κάποιοι μήνες είναι, θα περάσουν(σας έπρηξα και εγώ με την ακμή..)..

Για τα γεγονότα των βανδαλισμών που έγιναν πριν λίγες μέρες στη χώρα μας δεν θέλω να σχολιάσω κάτι μιας και δεν έχω καταλάβει πως ξεκίνησε η όλη ιστορία στα Εξάρχεια..

Πως πετάγομαι απότομα από το ένα θέμα στο άλλο; Από μικρή αυτό το πρόβλημα είχα με την έκθεση, το οποίο δυστυχώς και δεν κατάφερα να διορθώσω. Αν δεν συμπαθείς τα θεωρητικά μαθήματα αυτά παθαίνεις! Τι θέλω να πω. Έχω δει στην τηλεόραση κάτι μίνι υπολογιστές που λέγονται netbook ή notebook(δεν ξέρω ακριβώς). Και θέλω να πάρω έναν. Έχω ήδη έναν υπολογιστή γραφείου και ένα laptop..Είμαι μήπως υπερκαταναλωτικό ον και δεν το ξέρω;;

A, γυάλινο δάκρυ, το παιχνίδι που με προσκάλεσες να παίξω, θα το παίξω όταν θα πλησιάζουμε προς τις τελευταίες μέρες του χρόνου!

5 σχόλια:

jk in your life είπε...

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΜΕ ΥΓΕΙΑ.ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ.Α ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΤΑ ΣΚΥΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΧΩ ΤΑ ΓΑΤΑΚΙΑ.ΜΑΣ ΑΡΕΣΟΥΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΑ ΖΩΑ.ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ.

lena_zip είπε...

Περαστικά να είναι όλα και οι γιορτές να είναι τόσο χαρούμενες και κεφάτες που να σε κάνουν να τα ξεχάσεις.

γυάλινο δάκρυ είπε...

Είπαμε, μην αγχώνεσαι για το πρόβλημα κι αφού και το άλλο περνάει, μια χαρά! Τώρα που ψιλοαπουσιάζω εγώ από τα blogs εμφανίστηκες εσύ!!

mahler76 είπε...

εύχομαι να είναι όλα πολύ καλύτερα. Καλές γιορτές εύχομαι.

τετραγωνος κυκλος είπε...

@ jk in your life

Eίναι πολύ ωραία αυτά τα ζωάκια!Καλές γιοτρές κι από μένα!


@ lena_zip

Να 'σαι καλά,ευχαριστώ!Καλά Χριστούγεννα!


@ γυάλινο δάκρυ

Περνάει αλλά με ενοχλεί η θεραπεία του :(


@ mahler76

Ευχαριστώ!Καλές γιορτές!