Σάββατο 6 Μαρτίου 2010

Νέα!

Γεια σας! Πως είστε;

Ελπίζω όλοι καλά! Εγώ είμαι SUPER!! Εξάλλου και το προηγούμενό μου ποστ,μαρτυρά την κατάσταση στην οποία βρίσκομαι..

Ο καιρός περνάει αρκετά γρήγορα.. Ήδη πέρασαν οι απόκριες και σιγά- σιγά βαδίζουμε προς το Πάσχα. Τα πάντα είναι σχεδόν τα ίδια με τις προηγούμενες χρονιές, με τη διαφορά πως φέτος έχω κα τη δουλειά.. Εκεί, τα πάντα βαδίζουν "ρολόι". Σαν καινούρια που είμαι, έχω να ρωτάω συνέχεια τους πάντες για τις εργασίες που μου έχουν αναθέσει. Υπάρχουν λίγες φορές που κάνω λάθη.. Αλλά όπως λέει και η παροιμία "Αν δεν πάθεις, δε θα μάθεις"!

Ευτυχώς που έχουμε και τα Σαββατοκύριακα και τις αργίες και "ξεφεύγουμε" λίγο! Έτσι λοιπόν και εγώ το προηγούμενο Σαββατοκύριακο επισκέφτηκα το δάκρυ μου στην πόλη του!

Η διαδρομή ήταν καταπληκτική!! Ευτυχώς καθόμουν και μπροστά- μπροστά στο λεωφορείο και είχα ωραία θέα! Στην επιστροφή έβγαλα πολλές- πολλές φωτογραφίες!!

Δυστυχώς όταν έφτασα, έπιασε καταρρακτώδης βροχή. Μέχρι και χαλάζι έριχνε.. Γκρρρρρ.. Δε μ' αρέσει η βροχή! Συνάντησα το δάκρυ μου και ευθύς αμέσως πήγαμε στο κέντρο της πόλης για φαγητό. Πριν όμως για το μεσημεριανό μας, κάναμε μια στάση στα Starbucks για καφέ!! Δυστυχώς ο περισσότερος καφές, μας χύθηκε!!
Στη συνέχεια καταβροχθίσαμε αυτά εδώ!! Τα βλέπω και μου "ανοίγει" η όρεξη :)



Λίγο αργότερα κάνεμε βόλτες στην πόλη και επισκεφτήκαμε ένα δισκοπωλείο κα ένα βιβλιοπωλείο. Απ' το βιβλιοπωλείο αγόρασα το "Λυκόφως". Έχω στο νου να πάρω και τα υπόλοιπα βιβλία της σειράς..


Μετά από 4 ώρες στο κέντρο της πόλης, επιστρέψαμε στο σπίτι. Είχαμε σκοπό να πηγαίναμε στον κινηματογράφο το βράδυ, αλλά οι ταινίες που θέλαμε να δούμε δεν προβάλονταν τις βραδινές ώρες. Έτσι λοιπόν παραμείναμε σπίτι και παραγγείλαμε κινέζικο. Πρώτη φορά έφαγα κινέζικο! Γλυκόξινο κοτόπουλο, νούντλς, πατατάκια γαρίδας και ρίζι! Μ' άρεσαν πολύ! Θα 'θελα να ξαναδοκιμάσω!


Το μόνο ατυχές γεγονός του ταξιδιού μου, ήταν πως έχασα ένα σκουλαρίκι το οποίο και είχα αγοράσει από το εξωτερικό.. :'(

Το μεσημέρι της επόμενης μέρας, αποχεραίτησα το γυάλινο δάκρυ μου και έφυγα.

Και αυτές είναι οι φωτογραφίες που έβγαλα.



















Έξω από τη Βέροια.



Στη διαδρομή, κοντά στην Κοζάνη είδα μία τοποθεσία που έμοιαζε πάρα πολύ με φιόρδ!!

Και όσον αφορά τα νέα της Eurovision, το τραγούδι που σας έλεγα στην προ- προηγούμενη ανάρτηση, της Νορβηγίας, θα βρίσκεται στον τελικό!



Επίσης, περιμένω πως και πως τα επόμενα τραγούδια των υπολοίπων χωρών, αλλά και το δικό μας! Φαβορί μέχρι στιγμής Σλοβακία, Τουρκία, Νορβηγία.

Αυτά! Καλά να περνάτε :)

9 σχόλια:

milch-käfer είπε...

Πήγες στην Βέροια την ιερή πόλη του Milch και δεν πέρασες να πιεις καφέ από αλεσμένο σκατό Milch; Ντροπή σου!

Το Milch ελπίζει το μπιφτέκι που φάγατε και το γλυκό να ήταν φτιαγμένα από σκατό Milch! Και τα μακαρόνια που έβαλες στην φωτογραφία είναι φτιαγμένα από συμπυκνωμένες μύξες και χλεμπόνια Milch!

Το Milch συμπαθεί πιο πολύ τον νορβηγοπόντιο από τον κωλορωσοπόντιο γιατί ο νορβηγοπόντιος είπε ότι δεν είναι τόσο καλοί φίλοι με τον Alexfarter!

Αλλά το Milch είναι έξαλλο μαζί σου γιατί είσαι και εσύ μέσα σε αυτούς που προσπαθούν να σαμποτάρουν το Milch γιατί το Milch είναι φαβορί για την Eurovision!

Πρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ!

mahler76 είπε...

καλό φαγητό και καλή παρέα, τι άλλο να θέλει κάποιος!!! Πάντα τέτοια!!

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

ΠΕΡΑΣΑ ΝΑ ΑΦΗΣΩ ΜΙΑ ΖΕΣΤΗ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΩ ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ :)))

ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΣ ΟΜΟΡΦΑ ΦΙΛΗ ΜΟΥ.

milch-käfer είπε...

Το Milch γουστάρει χημικά αβέρτα
πρέπει να το σέβονται και να του βάζουνε κουβέρτα!

milch-käfer είπε...

To Μilch εχτές μαγείρεψε σφουγγάρια με τορτίγες
πρέπει να το σέβονται και να τρώνε ψόφιες μύγες!

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

ΠΕΡΑΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΥΧΗΘΩ ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΑ.
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ! ΠΙΟ ΓΛΥΚΑ ΑΠΟ ΤΣΟΥΡΕΚΙΑ,ΠΙΟ ΓΕΡΑ ΑΠΟ ΑΒΓΑ,ΠΙΟ ΤΥΧΕΡΑ ΑΠΟ ΑΡΝΙΑ :)))))
ΟΛΑ ΚΑΛΑ;

milch-käfer είπε...

Είμαι το Milch λέμεεεεεεεεεε!

Πρρρρρρρρρρρρρρρ!

milch-käfer είπε...

Το Milch αν θυμάται καλά εσύ ησουν η φαν του τρισάθλιου κωλορωσοπόντιου! Σήμερα μια τέτοια μαύρη και παγκόσμια πενθούμενη μέρα το Milch είναι έξαλλο μαζί σου!

Αμάν πια μ'αυτό το κωλόσκυλο!

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

ΠΕΡΑΣΑ ΝΑ ΕΥΧΗΘΩ ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΧΑΜΟΓΕΛΑ:))))ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ;ΕΧΕΙΣ ΧΑΘΕΙ.