Τρίτη 15 Ιουνίου 2010

Μπερδέματα!

Home sweet home!

Επιτέλους μετά από πάρα πολύ καιρό είμαι πίσω στα blogs! Δεν ξέρω όμως για πόσο.. Η βαρεμάρα μ' έχει χτυπήσει κατακέφαλα. Και εξακολουθεί...αλλά το ποστ είναι ο μόνος τρόπος διαφυγής από την καθημερινότητα όπως επίσης και ένας λόγος για να γεμίσω τη σημερινή μου ημέρα..

Στη δουλειά,ειδικά σήμερα η μέρα κυλάει από το κακό στο χειρότερο.. Πάντα από θέμα ανίας.. Οι συνάδελφοί μου λείπουν και είμαι αναγκασμένη μέχρι το μεσημέρι να περιμένω άσκοπα μιας και δεν υπάρχει κάτι να κάνω.. Πάλι καλά που υπάρχει και η Αgatha και μου κρατάει συντροφιά.. Αλλά και πάλι πόσο να αντέξει κανείς το διάβασμα; Μια- δυο σελίδες και πολύ μου είναι..Τελοσπάντων..
Α που είχαμε μείνει; Ναι, εκεί που είχα χαθεί από τα μπλογκς.. Περίεργα πράματα συνέβησαν το διάστημα της απουσίας μου... Όχι βέβαια τραγικά πράματα αλλά γενικά πράματα που ίσως να αλλάξουν τη ζωή μου...Και σε αυτό το σημείο θα θέσω ένα ερώτημα το οποίο ίσως και να κληθήκατε και εσείς να απαντήσατε κάποτε.. Πιστεύετε στη μοίρα; Πολλοί ίσως πουν πως μόνοι μας καθορίζουμε τη μοίρα μας. Άλλοι πάλι θα πουν πως έστω και αν αποφασίσουν να αλλάξουν κάτι στη ζωή τους, ο,τι είναι να τους βρει θα τους βρει. Εγώ είμαι της δεύτερης κατηγορίας ανθρώπων,αυτούς που όντως πιστεύουν στη μοίρα.

Που θέλω να καταλήξω.. Γνώρισα κάποιον συνάδελφο, πολύ ήρεμο και συμπαθητικό παιδί,ελεύθερο, το οποίο τολμώ να πω πως μου αρέσει πάρα πολύ αν και δεν είναι ιδιαίτερα όμορφο. Αυτό που με τρελαίνει είναι η ηρεμία που βγάζει..
Και αρχίζω και σκέφτομαι κάποιες φορές πως αν δεν είχα έρθει για δουλειά ίσως και να μην τον γνώριζα.. Απ' την άλλη αν δεν ερχόμουν εδώ, θα συνέβαινε κάτι τελείως διαφορετικό μ' αυτό που τώρα ζω, αλλά και πάλι η τύχη θα μ' έφερνε σε αυτόν.. Βέβαια με έναν τελείως διαφορετικό ρόλο, αλλά και πάλι θα τον γνώριζα.. Το σκέφτομαι αυτό και λέω πως πράγματι το πεπρωμένο φυγείν αδύνατο...

Από την πλευρά του, έχω την εντύπωση πως υπάρχει ενδιαφέρον μιας και όταν πρωτογνωριστήκαμε αυτός δεν έπαιρνε τα μάτια του από πάνω μου.. Είπα στην αρχή,"Τετράγωνε κύκλε,μη μασάς,ιδέα σου θα' ναι" ...κι όμως δεν ήταν! Μου το επιβεβαίωσε και μία φίλη από τη δουλειά που παρατηρούσε την όλη φάση! Ο τρόπος που με κοιτούσε, μου ήταν στην αρχή εκνευριστικός, μέχρι που ήμουν στο τσακ να του πω "Ρε φίλε,τι κοιτάς;", αφήστε πως δε μου άρεσε κιόλας (σας είπα και παραπάνω πως δε μιλάμε και για κανένα κούκλο) και πως ντυνόταν απαίσια(καλά βέβαια αυτό είναι δευτερευούσης σημασίας)..

Αλλά μέρα με τη μέρα μ' άρεσε κι εμένα και περίμενα πως και πως πότε θα συναντηθούμε! Βέβαια και εγώ δεν είμαι και ο πιο εύκολος άνθρωπος στο θέμα της επικοινωνίας Για να μιλήσω ένθερμα σε κάποιον θα πρέπει να περάσουν μέρες.. Τελοσπάντων άρπαξα την ευκαιρία μια μέρα που τον πέτυχα κάπου στο διάδρομο και αρχίσαμε κουβεντούλα.. Τις επόμενες μέρες μου έλεγε να τον επισκέπτομαι στο γραφείο του όταν φυσικά δεν υπήρχε δουλειά, και αυτό και έκανα.. Και σιγά -σιγά αρχίσαμε ένα είδος επικοινωνίας.Αλλά και αυτός έχει πολύ παράξενο χαρακτήρα -πάνω κάτω σαν και τον δικό μου- "ανοίγεται" δύσκολα, "κλείνεται" εύκολα. Για να του πιάσεις συζήτηση πρέπει να φτύσεις "αίμα".. Πως τα καταφέραμε μια μέρα και μιλήσαμε 1,5 ώρα ούτε και εγώ δεν μπορώ να καταλάβω!!Και καθώς περνούσαν οι μέρες όλο και "ανοιγόταν" μέχρι που κάποια μέρα ήρθε για την καθιερωμένη "καλημέρα" από το γραφείο μου και ούτε να με φτύσει.. Άντε να καταλάβαινα τι έγινε.. Το πιο πιθανό είναι κάποιος/κάποια να τον πληροφόρησε ότι και καλά εγώ είμαι δεσμευμένη και έκανε πίσω.. Αλλά φρόντισα να του πω με πλάγιο τρόπο πως κάτι τέτοιο δε συμβαίνει κι από τότε μου φέρεται πάλι μια χαρά! Βέβαια,οφείλω να ομολογήσω πως οι έντονες ματιές του ελαττώθηκαν σε σχέση με τις πρώτες μέρες,αλλά και πάλι εξακολουθεί να με κοιτάζει!

Όλα καλά μέχρι εδώ. Υπάρχει όμως και άλλο πρόβλημα. Υπάρχει και μια άλλη κοπέλα με την οποία όταν είναι μαζί μιλάνε σε ζωηρό ύφος.. Και εδώ αρχίζω και αναρωτιέμαι "Του αρέσει αυτή ή εγώ;"... Όταν πάντως μιλάω εγώ μαζί του υπάρχει σχεδόν πάντα αμηχανία,με την άλλη την κοπέλα δε βλέπω κάτι τέτοιο.. Και δεν ξέρω τι να υποθέσω..Τελοσπάντων η μοίρα θα μας πει! Τουλάχιστον όμως να γνώριζα τα αισθήματά του τώρα;; Αν δεν ενδιαφέρεται πραγματικά, τότε να ψάξω αλλού!

Ένα άλλο περιστατικό που έγινε πρόσφατα είναι πως στο γραφείο του έγινε συζήτηση σχετικά με το να βρεθεί μια κοπέλα γι' αυτόν και του 'καναν ερωτήσεις για το πως τη θέλει και αυτά που είπε συμπίπτουν και με μένα και με την άλλη κοπέλα!! Χέσε μέσα!! Γίνε και συ λίγο πιο κατατοπιστικός βρε παιδάκι μου..!

Τι να πει κανείς..Και το ωραίο;Τα ζώδια λένε πως θα δημιουργηθεί σχέση στα μέσα καλοκαιριού με αυτόν -άτομο από τον εργασιακό χώρο-!!

Τα 'βγαλα από μέσα μου,ξαλάφρωσα!

Ίδωμεν!

7 σχόλια:

γυάλινο δάκρυ είπε...

Oι καρδούλες στη φωτό είναι καραμελάκια; Τρώγονται;

mahler76 είπε...

κάτι τέτοιες διαφημιστικές καρδούλες ζελεδάκια μου έδωσαν στο Pride σε ένα περίπτερο και ήταν μούρλια. Καλώς ήρθες στα μπλόγκς αν και δεν έχασες και κάτι φοβερό όσο έλειπες. Καλή σου μέρααα

milch-käfer είπε...

Όταν ο τετράγωνος κύκλος λέει ότι τα έβγαλε από μέσα του και ξαλάφρωσε ενοεί τα κουράδια;

milch-käfer είπε...

Η ποδαρίλα του Milchός είναι μεγάλο θέμα
δεν την αμφισβητεί κανείς γιατί δεν είναι ψέμα!

Το Milch διατάζει τον τετράγωνο κύκλο να βγάλει την λεκτική επαλήθευση γιατί το Milch τα παίρνει στην κράνα γιατί το Milch δεν είναι όποιο κι όποιο για να αναγκάζεται να επαληθεύετε!

Πρρρρρρρρρρρρρ!

seniorita είπε...

περιμένω ανάρτηση με τα παραλειπόμενα του ταξιδίου!!φιλάκια!

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΑΡΚΕΤΗ ΑΠΟΥΣΙΑ ΔΙΑΚΟΠΩΝ ΠΕΡΑΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΥΧΗΘΩ ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ ΝΑ ΕΧΕΙΣ.ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΕΡΝΑΣ ΟΜΟΡΦΑ.ΜΗ ΧΑΝΕΣΑΙ.

τετραγωνος κυκλος είπε...

@ Γάτα

Σου ήρθε η απάντηση!


@ Mahler

Thanks!
Καλό μήνα!


@ milch-kafer

Ζορίσου και λίγο! Δεν παθαίνεις τίποτα εσύ!!


@ seniorita

Έρχεται!
Και εγώ από σένα!


@ SKPOYTZAKO

Καλό μήνα και καλό φθινόπορο!
Επέστρεψα όπως θα είδες, δεν ξέρω όμως για πόσο!
Καλά να περνάς κι εσύ!