Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου 2010

Θα μου πει κανείς τι γίνεται;

Καλησπέρα!

Καλό μήνα σε όλους και καλό φθινόπωρο!


Μόλις έριξα μια ματιά στο προηγούμενο ποστ και παρατήρησα ότι μια φορά το μήνα (και αν!) σας λέω τα νέα μου. Σας λέω είπα;; Λέω γενικότερα.. Όποιος θέλει τα διαβάζει όποιος δε θέλει με γράφει εκεί που ξέρει :) Τελοσπάντων..

Εδώ και 3 περίπου εβδομάδες επέστρεψα από το ταξίδι που έκανα μαζί με το γατί και πλέον έχω μπει σε κανονικούς ρυθμούς πάλι :( Όπως και θα σας ανέφερε το γατουλίνι μου, πριν λίγο καιρό επισκεφτήκαμε 4 χώρες τις οποίες θα σας πω πως περάσαμε σε κάποιο άλλο ποστ. Απ' όσο θυμάμαι λίγο πριν να φύγω έλεγα πως θα κοίταζα να περάσω όσο το δυνατόν καλύτερα μπορούσα και μετά θα προσπαθούσα να ολοκληρώσω ένα σκοπό που είχα βάλει!

Απ' όσο θυμάμαι, την προηγούμενη φορά έκανα αναφορά σε κάτι που πολύ σπάνια κάνω.. Σε αισθηματικά.. Δε μου αρέσει ιδιαίτερα να μιλάω για αυτά, αλλά το κάνω μιας και θέλω κατά κάποιον τρόπο να εξωτερικέψω τα συναισθήματά μου! Την προηγούμενη φορά σας είπα για τη φάση που έπαιζε με έναν συνάδελφο απ' τη δουλειά.. Ξεχάστε το!! Δεν ενδιαφέρομαι πια! Ξενέρωσα.. Περίμενα, περίμενα, περίμενα και ανταπόκριση δεν είχα..

Πως έγινε αυτό;Όλα ξεκίνησαν πριν 2 περίπου μήνες. Μια μέρα ήμουν στο γραφείο της φίλης μου όταν πέρασε μπροστά απ' την πόρτα ένας νεαρός από τον οποίο είχα εντυπωσιαστεί από την πρώτη μου εβδομάδα στη δουλειά.. Τότε βέβαια σημασία δε μου 'δινε.. Τους τελευταίους 2 μήνες όμως, όταν διασταυρωνόταν οι δρόμοι μας, δεν έπαιρνε τα μάτια του από πάνω μου.. Μόλις της έδειξα ποιος είναι, τότε αυτή γούρλωσε τα μάτια της στη θέα του!! Βγήκαμε μετά από λίγα λεπτά για να πάμε στο δικό μου γραφείο και τον είδαμε με παρέα να συζητάει στο διάδρομο και τον προσπεράσαμε. Εκείνη τη στιγμή, η κοπέλα μου είπε "Ρε συ,αυτός σε κοιτάει!!".. Τότε ήταν που έφαγα τη φλασιά μαζί του και ξεκόλλησα από τον άλλο! Και πως είναι δυνατόν να μην τη φάω μιας και μιλάμε για έναν παίδαρο!! Περισσότερες πληροφορίες παρακάτω!

Τον πετύχαινα συνέχεια στους διαδρόμους ή ακόμα και στο δρόμο μέχρι το κτίριο απ' όπου εργαζόμαστε.. Οι ματιές που ανταλλάσσαμε ήταν υπέρ αρκετές.. Τίποτα άλλο.. Α τώρα που το σκέφτομαι που και που κανένα χαμόγελο αλλά μέχρι εκεί.. Το μέλημά μου ήταν να καταφέρω να του μιλήσω αλλά που; Με τέτοια γκαντεμιά μου με δέρνει... Χαρακτηριστικό παράδειγμα ήταν μια φορά που ενώ ήμουν σε διπλανό γραφείο (ξέρετε δημόσιες σχέσεις!) έκανα να φύγω για 5 λεπτά και μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα το επισκέφτηκε για να αφήσει κάτι!! Το πόσο εκνευρίστηκα όταν το πληροφορήθηκα δε λέγεται.. Μονολόγησα τότε και είπα "Καλά να πάθεις.. Να μην έφευγες.."..

Μέχρι που ήρθε Η ΜΈΡΑ! Έφτασα κανονικά στη δουλειά μου και επισκέφτηκα το διπλανό γραφείο.. Εκείνη τη στιγμή από ένα άλλο μακρινό γραφείο ξεπρόβαλε ο λεγάμενος και καλημέρισε μια κοπέλα που γνωρίζω και εκείνη την ώρα είπα "Όχι ρε πούστη μου, μιλάει με όλες..Μόνο με μένα δε μιλάει"..Ήμουν αποφασισμένη εκείνη τη μέρα να του μιλήσω όπως και δήποτε. Όπως κάθε μέρα επισκέφτηκα το γραφείο της φίλης μου. Ήταν μόνη της. Την ώρα που βρισκόμουν εκεί, χτύπησε το τηλέφωνο. Το σήκωσα εγώ και στο άλλο άκρο της τηλεφωνικής σύνδεσης ήταν ένας κύριος ο οποίος ζητούσε έναν άλλο κύριο του οποίου το όνομα και δε γνώριζα.. Ο κύριος απ' το τηλέφωνο με παρακάλεσε να του τον βρω. Και αυτό έκανα. Ο κύριος που αναζητούσε ήταν σε ένα από τα γραφεία που βρίσκεται ο λεγάμενος. Όπως και ανέφερα παραπάνω, εκείνη τη μέρα ήμουν αποφασισμένη να του μιλήσω.. Και έτσι έκανα! Πήγα απ' ευθείας στο γραφείο του και τον ρώτησα! Με εξυπηρέτησε και με το παραπάνω! Εγώ απλά μια πληροφορία ήθελα και αυτός βάλθηκε να μου δείξει κιόλας τον κύριο που έψαχνα!! Αχχχχ εκείνο το 1 λεπτό που μιλήσαμε ήταν το κάτι άλλο!! Στο τέλος πριν να τον ευχαριστήσω και να φύγω πήγε να με ακουμπήσει και εγώ η χαζή τραβήχτηκα..

Τελοσπάντων, σημασία έχει πως η αρχή έγινε!Πάντως μου έκανε τεράστια εντύπωση ο χαρακτήρας του. Ενώ φαίνεται αγριάνθρωπος και κωλόπαιδο, είναι ένα πάρα πάρα πολύ καλό και ευγενέστατο παιδί! Ενώ δείχνει να είναι σοβαρός, στην πραγματικότητα είναι το αντίθετο. Θα μου πείτε, βέβαια τι να καταλάβει κανείς από 1 λεπτό ομιλίας μαζί του.. Κι όμως...αυτή την εντύπωση μου έδωσε!

Μετά άρχιζα να αναρωτιέμαι... Την επόμενη μέρα θα με χαιρετούσε; Την επόμενη μέρα έφτασα πιο νωρίς απ΄ ότι συνήθως στη δουλειά και στο γραφείο ήμουν μόνη. Αγουροξυπνημένη όπως ήμουν τεντώθηκα και άκουσα από μια αντρική φωνή να μου λέει "Καλημέρα".. Και ήταν αυτός! Οπότε είπα "Με χαιρέτησε από μόνος του.. Καλό σημάδι!".. (Και έχει μια φωνή πολύ πολύ ελκυστική όπως επίσης και ένα θεϊκό σώμα!!). Λίγο αργότερα την ίδια μέρα, τον ξαναπέτυχα έξω από το γραφείο και τον ρώτησα πως πηγαίνει η δουλειά και απ' ότι κατάλαβα είχε διάθεση για κουβεντούλα...

Τις επόμενες ημέρες περιοριστήκαμε στην ¨"Καλημέρα" στα "Τι κάνεις" και στα κοιτάγματα μέχρι την ημέρα που έφευγα για εξωτερικό. ΄

Όταν επέστρεψα από τις διακοπές μου, πληροφορήθηκα ότι βρήκε άλλη και αμέσως σταμάτησα το ενδιαφέρον μου... Παρόλα αυτά εξακολουθούσε να με κοιτάζει επίμονα... Για ποιο λόγο, ακόμα προσπαθώ να καταλάβω... Έχεις σχέση με μία και κοιτάζεις συνέχεια άλλη.... Άντρες!!!!!!!!

Οι μέρες περνούσαν ήρεμα, μέχρι που πριν λίγες μέρες ένας κύριος απ' τη δουλειά πληροφορήθηκε το ενδιαφέρον μου για αυτόν και βάλθηκε να μου τον γνωρίσει!! Τον κάλεσε στο γραφείο, μου τον σύστησε(το όνομά του το άκουγα συνέχεια απ' άλλους, όπως υποθέτω πως και αυτός θα άκουγε το δικό μου) και πιάσαμε λιγάκι την κουβεντούλα! Στη συνέχεια με χαιρέτησε και έφυγε. Όταν έφυγε, με πληροφόρησε ένα πουλάκι πως βγήκε από το γραφείο μου χαμογελαστός..! Καλό αυτό!!

Τις μέρες που ακολούθησαν χαιρετιώμασταν πλέον με τα ονόματά μας και αν κάποια φορά δε μιλάμε αλληλοκοιταζόμαστε!! Όλες αυτές τις μέρες πάντως, αυτός είναι σκεφτικός. Με κοιτάζει επίμονα και κάτι σκέφτεται... Τι όμως; Φαίνεται να θέλει κουβεντούλα μαζί μου, αλλά όταν είναι με άλλους ντρέπομαι να τον πλησιάσω... Και αυτός πάει και κάθεται κάπου σε κοινή θέα για να τον προσεγγίσω εγώ αλλά πάλι κωλώνω να πάω.. Προσπαθώ να μάθω μέσω τρίτων αν ακόμα τα 'χει με την άλλη... Να τον ρωτήσω εγώ, κωλώνω. Περίεργες καταστάσεις... Κάτι ήθελα να μάθω γι' αυτόν και το έμαθα απευθείας ρωτώντας τον, αλλά αυτό δεν μπορώ να το ρωτήσω... Βέβαια προσπαθώ να μην ενθουσιάζομαι πάρα πολύ... Έχω πληροφορηθεί πως όταν συνήθως τα φτιάχνει με μια κοπέλα, κοιτάζει άλλες... Κακό αυτό..Πάντως αν δεν γίνει κάτι, μ' αρέσει και για παρεούλα!!

Περιμένω να δω πως θα κυλήσουν οι επόμενες μέρες..
Λοιπόν, αυτά τα νέα μου!
Ελπίζω να φιλοτιμηθώ να ξανακάνω γρήγορα ένα ποστ με το πως πέρασα στο ταξίδι μου!

4 σχόλια:

Leviathan είπε...

euxomai ola na er8oun opos epi8imeis!!! :) kalo f8inoporo!!! :)

τετραγωνος κυκλος είπε...

@ Leviathan

Σ' ευχαριστώ πάρα πολύ!
Καλό φθονόπωρο και σε σένα!

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗ.ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΠΩΣ ΕΣΥ ΘΕΛΕΙΣ.ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ.

τετραγωνος κυκλος είπε...

@ JK O SKPOYTZAKOS

Ευχαριστώ!
Καλό μήνα και σε σένα!