Παρασκευή 1 Αυγούστου 2008

Η επιτυχία και οι διακοπές!!

Γεια σας!!Καλό μήνα σε όλους!!

Επέστρεψα από το φροντιστήριο άκρως ευχαριστημένη!Πέρασα την πρώτη ενότητα του ECDL με αρκετά καλό ποσοστό!!Το 1/7 του πιστοποιητικού έφυγε!Πλέον μένουν άλλα 6 μέρη..Αχ..δεν ξέρετε πόσο ανακουφίστηκα!!Και κυρίως δεν ξεφτιλίστηκα!!

Πριν να φύγω από το σπίτι είχα πολύ αγωνία..Τόσο αγχωμένη ούτε και στις Πανελλήνιες(και να φανταστείτε είμαι άτομο που για τέτοια ζητήματα -εξετάσεις -δεν αγχώνεται)..Έφτασα εκεί κανένα 20λεπτο πριν ξεκινήσουμε να δίνουμε. Έριξα μια τελευταία ματιά στις σημειώσεις μου και περίμενα υπομονετικά μέχρι να βγει το προηγούμενο γκρουπ παιδιών που έδινε. Τελοσπάντων η ώρα πήγε 6 και κάτι και μπήκαμε στην αίθουσα. Τέσσερα άτομα ήμασταν..Δύσκολη η αντιγραφή!!Λίγο πριν πατήσω το κουμπί έναρξης σκεφτόμουν ''Αν μπει τίποτα που να μην το γνωρίζω την έβαψα"..Ευτυχώς η ενότητα που έδωσα ήταν εύκολη(δηλαδή αυτή που ξέρω καλύτερη απ' όλες),το Internet και έτσι όλα πήγαν ''ρολόι''!Τον επιτηρητή τον τρέλανα στις ερωτήσεις και μου έμεινε και ένα 20λεπτο αφότου τελείωσα!!Βγήκα έξω από την αίθουσα και περίμενα και το τελευταίο άτομο να βγει για να μάθω το αποτέλεσμα..Μετά από κανένα τέταρτο βγήκε και τότε ο καθηγητής άρχισε να μας λέει τα αποτελέσματα..Η καρδιά μου δε μου τα' λεγε καλά..Μέχρι που μου είπε ο καθηγητής το βαθμό που πήρα και τότε επέστρεψε στη θέση της!!Χαρούμενη λοιπόν πήρα το δρόμο της επιστροφής!!

Εκτός από την επιτυχία των εξετάσεων υπάρχει και ένας ακόμη λόγος που είμαι χαρούμενη σήμερα!Αύριο φεύγω για τις καλοκαιρινές μου διακοπές!!Προορισμός;Που αλλού;Αθήνα!Τώρα θα μου πείτε ''που πας καλοκαιριάτικα στην Αθήνα;''..Έχουμε ένα σπίτι εκεί και πάμε συχνά κατά τη διάρκεια των διακοπών. Να μη μένει κλειστό για πολύ καιρό..Είμαστε οικογενειακώς fans των μεγαλουπόλεων!!Θα μείνουμε περίπου 1 μήνα εκεί. Και όπως καταλαβαίνετε τα καλοκαιρινά μου μπάνια θα τα κάνω στις κοντινές παραλίες!!

Φέτος είναι η μόνη χρονιά που δεν πάμε διακοπές στο εξωτερικό. Εδώ και 7 χρόνια κάναμε συνεχώς ταξίδια εκτός Ελλάδας. Επισκεφτήκαμε σχεδόν ολόκληρη την Ευρώπη(οπ' όσο θυμάμαι περίπου 13 χώρες)και ένα μέρος της Ασίας. Απίστευτα ταξίδια!!Από αυτά τα 7 χρόνια μου ''έμειναν''περισσότερο 2 εκδρομές. Αυτή που κάναμε τον πρώτο χρόνο(η κυρίως εκδρομή ήταν Βουδαπέστη,Βιέννη,Πράγα αλλά περάσαμε και από Βουλγαρία,Σερβία,Σλοβακία)σαν η πρώτη μου φορά στο εξωτερικό και η εκδρομή που κάναμε τη δεύτερη χρονιά μιας και επισκεφτήκαμε souper χώρες(Γαλλία -εννοείται Disneyland-,Ελβετία,Μονακό και Ιταλία).Βέβαια όλα τα λεφτά στο συγκεκριμένο ταξίδι ήταν το sourerfast,όπου και γνώρισα ένα souper άτομο για το οποίο θα σας πω παρακάτω!Έτσι λοιπόν φέτος θα μου λείψει το εξωτερικό,αλλά δε βαριέσαι...και η πατρίδα μας μια χαρά είναι!!

Παρακάτω σας έχω φωτογραφίες που είχα βγάλει στην Κων/πολη(δε μου βρίσκονται εύκαιρες οι άλλες από τις άλλες χώρες).


Ένας λόγος επίσης που με κάνει να χαίρομαι ιδιαίτερα είναι πως στην Αθήνα θα συναντηθώ με μία πάρα πολύ καλή μου φίλη(το άτομο που σας έλεγα!)!!Έχουμε καιρό να τα πούμε και ανυπομονώ να την συναντήσω!!Περιττό να σας πω,πως σχεδόν κάθε φορά βρισκόμαστε σε διαφορετική πόλη!!

Επειδή η επόμενη ανάρτηση θα αργήσει αρκετά(εκτός αν βρω κάπου internet cafe)θέλω να σας χαιρετήσω και να σας ευχηθώ καλές διακοπές(έστω και αν κάποιοι τις έχουν ήδη κάνει!!) και καλή αντάμωση σε περίπου 1 μήνα..
Φιλιά πολλά!

14 σχόλια:

γυάλινο δάκρυ είπε...

Τετραγωνάκι μου είμαι πολύ συγκινημένη, κλαψ, λυγμ...
Αλλά δεν περνούν οι μέρες!!! Με τίποτα όμως... Πότε θα ρθει η Δευτέρα;;;;
Για άλλη μια φορά συγχαρητήρια!!
Τώρα πάμε να ξεσαλώσουμε στην ΑΘΗΝΑ!!! :-))))))))))))))))))))))))

τετραγωνος κυκλος είπε...

@ δακρούλι

Σ'ευχαριστώ για ακόμη μια φορά!Μωρε θα περάσουν!!Και όπως είπαμε..Το νου σου στο αεροδρόμιο!!Σε περιμένω(περίμενε να φτάσω πρώτα!)!!C U there!!

Athens line είπε...

Καλό μήνα!

Γιώργος είπε...

Καλο μήνα!
Είδες που δεν ηταν τπτ τελικα το ecdl?
τα συγχαρητηρια θα τα δωσω οταν το παρεις ολοκληρο:P
καλα να περασεις στην Αθηνα , χαιρετησματα στην φιλη σου, και καλα μπανια!
Φιλακια πολλα!

lena_zip είπε...

Καλά να παράσεις γλυκιά μου και κυρίως καλώς να μας έρθεις εδώ στην Αθηνίτσα. Συγχαρητήρια για το ECDL!!!

neni είπε...

Καλά να περάσεις όπου και αν πας ότι και αν κάνεις τετραγωνάκι μου!
Μην μας ξεχνάς..

Εφιάλτης είπε...

Διακοπές στο εξωτερικό;;

Χμ πόσο σε ζηλεύω.... και στην Αθήνα τώρα που είναι άδεια μια χαρά είναι, καλά να περνάς.

Giorgio είπε...

Αντε καλα να περάσεις και συ!!!Καλές διακοπές!!!

o βασιλιάς του δάσους είπε...

kales diakopes na exeis.
efxome na ksipnisis kapote...
na eisai kala.

ώρα του τέλους είπε...

Συγχαρητήρια για την ενότητα του ECDL έτσι να συνεχίσεις και με τις υπόλοιπες ενότητες!!
Όσο για τις διακοπές στο εξωτερικό θέλω και εγώ πολύ να πάω!!
Τώρα για την Αθήνα η περίοδος αυτή είναι καλή μιας και δεν έχει και πολύ κόσμο είναι πιο ήρεμη!!
Καλά να περάσεις!!

neni είπε...

Τετραγωνάκι ακόμα διακοπές;;;;
Μας έλειψες!

τετραγωνος κυκλος είπε...

@ ρόλοι ζωής

Καλό χειμώνα να'χουμε!



@ γιώργο

Καλό χειμώνα επίσης!Πράγματι το ECDL δεν ήταν τίποτα δύσκολο.Δύο σχεδόν εβδομάδες στη θάλασσα ήμουν,καλά πέρασα!Ευχαριστώ!



@ lena_zip

Ευχαριστώ πολύ!Κοντά στην περιοχή σου ήμουν!Ώραία ήταν,αλλά λίγο..



@ neni

I'm back!Επιτέλους γύρισα!Κι εμένα μου' λειψε η blogοπαρέα!



@ εφιάλτη

Σ'ευχαριστώ για την επίσκεψη!Καλά ήταν!Ειδικά την ημέρα του 15αύγουστου άδεια η Αθήνα.Αν σου δωθεί η ευκαιρία να ταξιδέψεις κάποτε στο εξωτερικό,άρπαξέ την απ'τα μαλλιά!



@ giorgio

Ευχαριστώ!Ελπίζω το ίδιο καλά να τα πέρασες κι εσύ στις διακοπές σου!



@ o vasilias tou dasous kai twn "goim"

Ευχαριστώ!Και εσύ να'σαι καλά!Το "ξύπνημα" που ακριβώς αναφέρεται γιατί είμαι και κομματάκι αργόστροφη;;



@ blooded girl

Ευχαριστώ πολύ!Σου εύχομαι να καταφέρεις να ταξιδέψεις στο εξωτερικό!Είναι ωραίο να γνωρίσεις από κοντά ήθη,έθιμα αλλά και νοοτροπίες ξένων λαών,όπως και να γνωρίσεις τον τρόπο ζωής τους.Η Αθήνα ωραία ήταν,αν και σιγά-σιγά "μαζεύεται" ο κόσμος από τις διακοπές τους.

γυάλινο δάκρυ είπε...

Άντε επιτέλους γύρισες κυκλάκι (είπα να αλλάξω :P)

Μη λες καλό χειμώνα!! Καλό υπόλοιπο καλοκαιριού να λες!!!

τετραγωνος κυκλος είπε...

Γεια σου,δακρούλι!

Επιτέλους επέστρεψα!Καλό υπόλοιπο καλοκαιριού λοιπόν!