Παρασκευή 29 Αυγούστου 2008

UPDATE

Παπουτσάκια!Υπέροχο φαγητό και ειδικά οι πατάτες πεντανόστιμες!!



Λαμία

Μια βόλτα στην Αιόλου..
Οι υπόλοιπες φωτογραφίες που έβγαλα δε μ' αρέσουν,γι αυτό και δεν τις έβαλα.
Να σας πω και πως πέρασα αυτές τις μέρες.
Την Τρίτη που μας πέρασε πήγα στο φροντιστήριο έχοντας στο νου ότι θα κάνουμε word. Τι το' θελα και ενθουσιαζόμουν επειδή θα κάναμε μία ενότητα που την ήξερα;;Αντί για word κάναμε access..Στην αρχή μου φάνηκε λίγο δύσκολο,αλλά τελικά δεν είναι. Το βρίσκω όμως υπερβολικά βαρετό. Μου θυμίζει λίγο excel.Καταχωρήσεις..Ευτυχώς τα ευχάριστα μας τα είπε ο καθηγητής εχθές. Ότι δεν έχει πολύ θεωρία και πως θα το περάσουμε πολύ εύκολα!
Την Τετάρτη επισκέφτηκα την πόλη όπου πέρασα τα πρώτα 10 χρόνια της ζωής μου..Τη Θεσσαλονίκη. Υπήρχαν δουλειές εκεί οι οποίες δεν έπαιρναν άλλη αναβολή..Με την ευκαιρία,συνάντησα και την δακρούλα εκεί!Δυστυχώς ήταν αρρωστούλα..Δεν μπόρεσα να μείνω πολύ χρόνο μιας και έπρεπε να γυρίσω το βράδυ..Παρατήρησα ένα πράγμα. Ζέστη!!Πολύ ζέστη..Μη σας πω περισσότερη και απ΄την Αθήνα..
Σήμερα το πρωί μπήκα στο site της σχολής για να δω τα αποτελέσματα των εξετάσεων του Ιουλίου μιας και περίμενα ένα μάθημα .Ήμουν σχεδόν σίγουρη πως θα το περνούσα,αλλά όπως και να το κάνουμε αμφιβολίες υπάρχουν..Είδα δίπλα απ΄το μάθημα το βαθμό και μόνο που δεν έβαλα τις φωνές..9,2!Δεν περίμενα τόσο μεγάλο βαθμό να έπαιρνα..Κάπου μεταξύ 7 και 8 πίστευα..Ευτυχώς,άλλο ένα μάθημα έφυγε από πάνω μου!Και όπως σας είχα πει και στην προηγούμενή μου ανάρτηση θέλω μόνο ένα για να πάρω το πτυχίο..
Αυτά μέχρι στιγμής! C U!!

10 σχόλια:

seniorita είπε...

συγχαρητήρια για το μάθημα και καλή επιτυχία με το τελευταίο!
είναι ωραία η αίσθηση να φεύγει ένα βάρος από πάνω σου...

neni είπε...

Συγχαρητήρια!
Άντε τετραγωνάκι με το καλό το πτυχίο!

γυάλινο δάκρυ είπε...

Τα παπουτσάκια είναι αυτά που φάγαμε;; Καλά, από γυάλινο δάκρυ έγινα δακράκι, μετά δακρούλι και τώρα δακρούλα!!! Αυτό μου θυμίζει δράκουλα!! Και μπάμπω!!!! Πήγες Λαμία;; Συγχαρητήρια για το μάθημα! Αλλά όχι και περισσότερη ζέστη από την Αθήνα!! Απλά εμείς εδώ έχουμε υγρασία που κάνει το κλίμα πιο βαρύ. Φιλάκια ...τετραγωνούλα!!!

Γιώργος είπε...

9,2 και αμφιβολιες? θα μας τρελανετε εσεις ρε!
εγω σε αυτο που γραφω την τεταρτη ενα 5 θελω και αυτο δεν θα το γραψω ...να το δεις..

τετραγωνος κυκλος είπε...

@ seniorita

Ευχαριστώ!Πράγματι,ξελαφρώνεις!


@ neni

Ευχαριστώ πολύ!Αν το περάσω τώρα και το δεύτερο μάθημα το πτυχίο θα περιμένει ένα εξάμηνο μιας και υπάρχει η πρακτική και η πτυχιακή!


@ δακρούλα

Ναι!Λίγο πριν έρθεις τα'βγαλα φωτογραφία μέσα απ'το ταψί!Μπορεί να μου'ρθει κι άλλη έμπνευση για το όνομά σου!!Πέρασα απ'τη Λαμία,αλλά δυστυχώς δεν έμεινα καθόλου..Ευχαριστώ πολύ!Αυτοί οι υπότιτλοι μου'σπασαν τα νεύρα..Ξέρεις εσύ..


@ γιώργο

Θα σου πω γιατί είχα αμφιβολίες.Το μάθημα αυτό το παρακολούθησα για δεύτερη φορά το εξάμηνο που μας πέρασε.Την πρώτη φορά αν και ήμουν 90% σίγουρη πως θα το περνούσα κόπηκα.Άσε που έγινα ρεζίλι των σκυλιών γιατί όλοι απ'το εξάμηνό μου το'χαν περάσει με την πρώτη και μόνο εγώ και άλλα 2-3 άτομα όχι.Ευτυχώς κατάλαβα το λάθος που έκανα την πρώτη φορά και έτσι επανόρθωσα τη δεύτερη!Αλλά είπα μην τυχόν και γίνει το ίδιο που έγινε και την πρώτη..Άλλο ένα πράγμα που με άγχωσε ήταν πως το συγκεκριμένο μάθημα είναι εργαστήριο,οπότε έχεις το δικαίωμα να δίνεις μόνο 2 φορές το χρόνο εξετάσεις,αντί για 4 που δίνεις στις θεωρίες.Και είσαι και υποχρεωμένος να παρακοουθήσεις ξανά το εργαστήριο αν κοπείς μιας και παίρνονται παρουσίες..Αν βάλλεις σκοπό να το περάσεις,θα το περάσεις!Πείσμα θέλει!Καλή επιτυχία!

γυάλινο δάκρυ είπε...

Τα κατάφερες με τους υπότιτλους;;

τετραγωνος κυκλος είπε...

Όχι..Το αποσιμπίεσα και μου έβγαλε το εικονίδιο του προγράμματος.Πρέπει να κάνω εγκατάσταση στο πρόγραμμα;Έκανες καμία βόλτα από τις φωτογραφίες μου;Έχει κάτι που σε ενδιαφέρει πολύ!!

γυάλινο δάκρυ είπε...

Το είδα τετραγωνίδιο (!) αλλά για τεχνικούς λόγους δεν μπόρεσα να το δω (κατάλαβες ελπίζω) Ποιο πρόγραμμα;; Στείλε μου mail.

lena_zip είπε...

Καλό πτυχίο και πάλι. Φιλάκια.

τετραγωνος κυκλος είπε...

@ lena_zip

Σ'ευχαριστώ ξανά!Φιλιά πολλά!