Σάββατο 11 Οκτωβρίου 2008

Εκνευρισμός και κούραση

Χαιρετώ την blogοπαρέα!

Έλειψα 2 εβδομάδες αλλά έχω την εντύπωση πως ήταν περισσότερος ο καιρός της απουσίας μου.

Την Παρασκευή που μας πέρασε επισκέφτηκα τη δερματολόγο μου. Τους παίρνω τηλέφωνο λίγες ώρες πριν να πάω,για να κλείσω ραντεβού. Μου είπαν να πάω στις 7:30.ΟΚ τους λέω. Είχα σκοπό να πήγαινα πρώτα στο φροντιστήριο και μετά στο ραντεβού. Λίγο πριν να φύγω από το σπίτι χτύπησε το τηλέφωνο και ήταν από τη δερματολόγο. Μου είπαν να βρίσκομαι εκεί μεταξύ 8 και 9.Εντάξει τους ξαναείπα. Πήγα λοιπόν στο φροντιστήριο και κατά τις 8 πήγα στη γιατρό. Το ιατρείο ήταν γεμάτο. Και ήμουν σε δίλημμα:"να μείνω ή να φύγω";Τελικά έμεινα και περίμενα. Καθώς περνούσε η ώρα έφτανε κι άλλος κόσμος. Μία που λέτε είπε στη γραμματέα της γιατρού:"Έχω ραντεβού τώρα" και της απαντάει η γραμματέας:"Μόλις βγει ο πελάτης που εξετάζεται θα περάσετε εσείς".Και εκεί άρχισα να "φορτώνω"..Εγώ μ*λ*ς ήμουν και περίμενα μία ώρα;;Και διαμαρτυρήθηκα. Η γραμματέας μου τα μασούσε..Νεύρα εγώ..Δύο ραντεβού είχαν μείνει. Όταν ήταν η ώρα να μπει το ένα απ' τα δύο,λέει η γραμματέας :"Περάστε εσείς πρώτα"σε μία άσχετη..Μόνο που δεν έβρισα..Τέλος πάντων μετά από μία ώρα αναμονής κατάφερα και είδα τη γιατρό. Όλα καλά πάνε με την αντιβίωση και με το μύκητα που σας έλεγα. Άλλοι 2 μήνες και τελειώνω. Αυτή την αντιβίωση δεν την αντέχω καθόλου..Τα χείλη μου έχουν ξεραθεί πλήρως και έχουν ξεφλουδιστεί και η μύτη μου ματώνει συνέχεια..Τουλάχιστον βλέπω μέρα με τη μέρα θεαματικά αποτελέσματα..

Την προηγούμενη Δευτέρα επισκέφτηκα τη σχολή μου. Το μάθημα που έδωσα τελευταία δεν κατάφερα να το περάσω,οπότε κάθε Δευτέρα από 'δω και στο εξής μάθημα. Έφτασα στη σχολή περίπου 15 λεπτά πριν ν'αρχίσουμε. Στην αίθουσα υπήρχε πάρα πολύς κόσμος. Πάλι καλά να λέτε που βρήκα και καρέκλα..Όταν πλησίαζε η ώρα να ξεκινήσουμε το μάθημα στην αίθουσα μπορεί και να υπήρχαν 200 άτομα..Την κακομοίρας γινόταν!!Όπως ήταν φυσιολογικό το μάθημα ανεβλήθη και από βδομάδα ξεκινάμε κανονικά χωρισμένοι σε τμήματα.

Χτες έδωσα την τρίτη μου ενότητα στο ECDL,το Power Point. Αν και η ενότητα είναι σχετικά εύκολη,δεν τα πήγα καλά. Στο όριο την πέρασα. Δεν τη συμπάθησα βέβαια εξ' αρχής..Ίσως βέβαια και στο ότι δεν πήγα καλά να φταίει το ότι δεν έκανα Excel και Word. Σημασία έχει πως την πέρασα και ξεκινάω κάτι που λίγο πολύ γνωρίζουμε όλοι μας. Το Word. Tέσσερις ενότητες μου έμειναν ακόμα..Περιμένω πως και πως να τελειώσω γιατί βαρέθηκα!!

Αυτές οι 2 βδομάδες στη δουλειά δεν είχαν κάτι το ιδιαίτερο. Στο πολύ χαλαρό πέρασαν. Κουραστικό όμως ήταν το πέρα-δώθε από το ένα φροντιστήριο στο άλλο..Τι να πεις..Περνάει ο καιρός γρήγορα,ευτυχώς!

Έτσι λοιπόν πέρασα τις 2 βδομάδες που έλειπα από την blogόσφαιρα. Το απόγευμα έχουμε και σε γάμο να πάμε(παντρεύεται μία ξαδέρφη μου)και είμαι σε δίλημμα σχετικά με το τι θα φορέσω..Δυστυχώς θα χάσω την αγαπημένη μου εθνική ποδοσφαίρου,αλλά ευτυχώς θα γράψω το ματς στο βίντεο!!Ελπίζω να κερδίσουμε!

Θα ακολουθήσει σύντομα και νέο μέρος στο "Σκόρπιες σκέψεις δομημένες σαν μία ιστορία"!

Φιλιά πολλά!

20 σχόλια:

seniorita είπε...

όλα καλά δηλαδή αν εξαιρέσεις τον εκνευρισμό και το μάθημα που θα παρακολουθείς..δεν πειράζει εμείς να είμαστε καλά!
και μη χάνεσαι!σε σκεφτόμαστε!

daydreamer είπε...

Bepanthol και παλι bepanthol σου πρωτεινω για την ξηροδερμια στπ προσωπο!!Εχω περασει κατι αντιστοιχο και με βοηθησε πολυ!!
Να χαιρεσαι την ξαδελφη σου κι αυτη εσενα!!

γυάλινο δάκρυ είπε...

Κι άλλη ξαδέρφη παντρευεται;!
Άλλοι 2 μήνες;;; Ααααααα!!!
Δεν βάζεις καμιά αλοιφή στο δέρμα να ενυδατωθεί;

lena_zip είπε...

Θα στρώσουν τα πράγματα. Μέχρι να εκνευριστούμε έχουν ήδη γίνει όλα ρουτίνα. Φιλιά πολλά.

Mairouli είπε...

Κάτι έχω υπόψην μου για την αντιβίωση που λες. Την έπαιρνε και η αδερφή μου και είχε τα ίδια συμπτώματα, τα οποία με τον καιρό έφυγαν όπως και η ακμή της. Άντε λίγη υπομονή ακόμη!
Για το μάθημα δεν πειράζει! Εσύ να σαι καλά και όλα θα γίνουν!
Άντε καλή επιτυχία και για τις υπόλοιπες ενότητες, πολυάσχολο κυκλάκι!
Φιλάκια καλό βράδυ!

mahler76 είπε...

;ela το powerpoint είναι το πιο διασκεδαστικό βρε.

τετραγωνος κυκλος είπε...

@ seniorita

Nαι.Ευτυχώς!Σκέφτομαι και κάτι τώρα.Μέσα στη βδομάδα που μας πέρασε έκανα εξετάσεις αίματος,τις οποίες και θα πρέπει να τις πάω στη δερματολόγο αυτή την εβδομάδα..Αν ξαναγίνει κάτι τέτοιο τι κάνω;;!Και εγώ σας σκέφτομαι όσο καιρό λείπω απ'τη blogόσφαιρα και περιμένω πως και πως να σταματήσω τις δραστηριότητές μου για να σας επισκέπτομαι!

τετραγωνος κυκλος είπε...

@ daydreamer

Mου'χει δώσει μία γαλλική ενυδατική..Και εγώ προτιμώ τη bepanthol.Είναι και πιο οικονομική!Όταν τελειώσει η γαλλική θα βάζω bepanthol!Ευχαριστώ πολύ!

τετραγωνος κυκλος είπε...

@ γυάλινο δάκρυ

Κι άλλη!!Και μην ξεχνάς πως έχουμε και βαφτίσια τον άλλο μήνα!Σε δουλειά να βρισκόμαστε δηλαδή!Άλλοι 2 μήνες και κοντεύω να τα "παίξω"..Αυτό που δεν αντέχω είναι το "σκάσιμο"των χειλιών..Σήμερα άνοιξα το δεύτερο πακέτο με τα φάρμακα.59 έμειναν ακόμη..Ένα τη μέρα.Γκρρρρρρρ..Το δέρμα επειδή είναι πολύ λιπαρό δεν έχει υπερβολικό πρόβλημα.Βάζω μία γαλλική κρέμα.

τετραγωνος κυκλος είπε...

@ lena_zip

Αμήν και πότε!!Αυτό περιμένω!Πράγματι θέμα συνήθειας είναι.Φιλιά κι από 'μένα!

τετραγωνος κυκλος είπε...

@ mairouli

Το πρόσωπό της θέλω να πιστεύω πως από θέμα ακμής είναι ΟΚ τώρα..Για το μάθημα στην αρχή στεναχωρέθηκα λίγο μιας και είναι το τελευταίο μου,αλλά τι να κάνω!Σκέφτηκα και την θετική του πλευρά..Θα βλέπω και τους φίλους μου κάθε Δευτέρα!Ευχαριστώ πολύ!Φιλάκια!

τετραγωνος κυκλος είπε...

@ mahler76

Αυτό μου λένε όλοι και αυτό πιστεύω κι εγώ.Δεν διάβασα βέβαια και όσο έπρεπε..

Νικόλας Παπανικολόπουλος είπε...

Απλά μια καλημέρα!

Giorgio είπε...

Pragmatika kalo kouragio s euxomai...Perastika me ton mukita kai mi fovasai ola kala tha pane kai sto telos tha koita pou ta katafera kai ta efera ola eis peras..!Kali dunami tin exoume oloi anagki!Na prosexeis.:)

ώρα του τέλους είπε...

Περαστικά σου και μεγάλη υπομονή σου εύχομαι και βέβαια περιμένουμε και άλλα να μας πεις!!

seniorita είπε...

τι κάνεις εσύ?καιρό έχουμε να σε ακούσουμε!

τετραγωνος κυκλος είπε...

@ ανεμοσκορπίσματα

Καλή σου μέρα!

τετραγωνος κυκλος είπε...

@ giorgio

Σ'ευχαριστώ πάρα πολύ!Βέβαια υπάρχουν και άλλοι που περνάνε χειρότερα απ'ότι εγώ..

τετραγωνος κυκλος είπε...

@ ώρα του τέλους

Ευχαριστώ!Θα σας πω σύντομα νέα μου.

τετραγωνος κυκλος είπε...

@ seniorita

Πράγματι,χάθηκα.Μου έπεσαν όλα μαζεμένα,εξετάσεις,πηγαινε-έλα στη σχολή και ρυνίτιδα και δεν είχα διάθεση σχεδόν για τίποτα..Θα σας πω σύντομα νέα μου!