Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου 2008

Πολλές απασχολήσεις

Γεια σας!

Μάζεψα αρκετά νέα αυτή τη βδομάδα και ήρθε ο καιρός να σας τα πω!

Στην προ -προηγούμενή μου ανάρτηση ήμουν πάρα πολύ απότομη..Είχα εκνευριστεί πάρα πολύ μ' αυτά που έγιναν. Συνήθως δε βρίζω,αλλά εκείνη τη φορά μου βγήκαν αυθόρμητα γι' αυτό και σας ζητώ συγνώμη γι' αυτά που διαβάσατε..Όσον αφορά τους ληστές ήταν 4 γύφτοι,2 στο μηχανάκι και 2 που τους περίμεναν..Ακόμη νέα από την αστυνομία δεν πήραμε. Αν μάθω κάτι καινούριο θα σας πω.

Αυτήν την εβδομάδα ξεκίνησα την πρακτική μου!Την πρώτη μέρα πολύ χαλαρά!Αφήστε που δεν είχε και δουλειά!Τις επόμενες άτομα μπαίνανε και βγαίνανε συνέχεια στο γραφείο διάφοροι..Να σας πω όμως την αλήθεια βαρέθηκα!Ακόμα δεν έχω ξεκινήσει να εξασκούμαι σε αυτό που θα κάνω και βαριέμαι υπερβολικά. Κάποιες μέρες οι ώρες κυλάνε σαν το νεράκι πολύ γρήγορα,κάποιες άλλες πάλι πολύ αργά..Ειδικά όταν δεν υπάρχει δουλειά δεν ξέρω τι να κάνω!Οπότε λοιπόν παίρνω μαζί μου τις σημειώσεις από το ECDL ή τις ασκήσεις από τα αγγλικά και απασχολούμαι λιγάκι..Μέχρι που με έβλεπαν συνέχεια να διαβάζω και με ρώτησαν ".....,τι διαβάζεις;" και εγώ"Για το ECDL!".Από βδομάδα απ' ότι κατάλαβα θα ξεκινήσω να εξασκούμαι πάνω σε αυτό που σπουδάζω!Θα μου φέρουν και υπολογιστή για να μπω πιο γρήγορα στο πρόγραμμα!Και ο εργοδότης μου,μου πρότεινε δουλειά έχοντας ένα συγκεκριμένο εφόδιο,γι' αυτό σπεύδω να το αποκτήσω!

Με την αναφορά μου στο ECDL,χτες έδωσα και τη δεύτερη ενότητα ,την ACCESS. Πέρασα την ενότητα αν και είχα πολλές πολλές αμφιβολίες την ώρα των εξετάσεων. Υπήρχαν πολλές ερωτήσεις παγίδες..Όταν βγήκα από την αίθουσα εξετάσεων είπα από μέσα μου "Δεν πέρασα αυτή τη φορά"..Αλλά ευτυχώς όταν άκουσα τα αποτελέσματά μου καταχάρηκα!Κάποιοι όμως την πάτησαν και δεν πέρασαν .Η ACCESS είναι μία ενότητα που δε χώνεψα εξ' αρχής..Και όσοι σκοπεύετε να δώσετε εξετάσεις για το ECDL,να θυμάστε ότι η ACCESS κρύβει παγίδες και να είστε πολύ προσεχτικοί!

Πριν λίγες μέρες δημοσιοποίησα και το καινούριο μου blog.Πιστεύω να σας αρέσει! Έβαλα και μία ψηφοφορία για το ποιο είδος καφέ σας αρέσει,αλλά ξέχασα τον φραπέ!

Από 'δω και στο εξής ο χρόνος μου είναι περιορισμένος. Κάθε πρωί πρακτική,απογεύματα ECDL ,αγγλικά και συν ένα επιπλέον φροντιστήριο για το εφόδιο που σας έλεγα παραπάνω. 'Ετσι λοιπόν,όταν καμιά φορά μου αφήνετε σχόλια και δεν απαντάω είναι εξ αιτίας αυτού του λόγου.Όποτε βρίσκω ελεύθερο χρόνο θα σας λέω τα νέα μου και θα σας επισκέπτομαι!

C U soon!!

Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου 2008

Blogοπαίχνιδο

Το γυάλινο δάκρυ με προσκάλεσε να παίξω 2 παιχνίδια όπου πρέπει να πω στο ένα ποιο τραγούδι άκουγα πριν 10 χρόνια και στο άλλο ποιο τραγούδι ή βίντεο ή κείμενο ή τίτλος από ταινία με συγκινεί.

Τραγούδι




Ταινία

Τρίτη 16 Σεπτεμβρίου 2008

Τα νέα μου

Γεια σας!

Μετά από περίπου μία εβδομάδα αποχής από τη blogοπαρέα αποφάσισα να σας πω τα νέα μου!

Στις προηγούμενές μου αναρτήσεις σας έλεγα για το άγχος που είχα λόγω της πρακτικής. Ευτυχώς εξαφανίστηκε! Πλέον όλα είναι τέλεια!Βρήκα γραφείο όπου με δέχονται τις ώρες που θέλω,9-2 και την άλλη εβδομάδα ξεκινάω!Και το καλύτερο είναι πως όλοι στο γραφείο φαίνονται αρκετά διαθέσιμοι να σε βοηθήσουν όποτε το χρειαστείς!

Χτες έδωσα το τελευταίο μου μάθημα!Δύσκολο είναι έτσι κι αλλιώς,αλλά τα θέματα αυτή τη φορά ήταν πιο εύκολα σε σχέση με τις άλλες. Είχαμε και πολύ κόσμο!Θα 'ταν δε θα 'ταν περίπου 500 άτομα..Τώρα το πως έγραψα είναι ένα θέμα το οποίο και δε θέλω να σχολιάσω!!Αλλά θέλω να πιστεύω πως τα πήγα καλύτερα από τις άλλες φορές..

Όταν επέστρεφα, διαπίστωσα κάτι. Ο καιρός ήταν ακριβώς ο ίδιος(συννεφιά)όπως και πριν 4 χρόνια όταν έδινα το πρώτο μου μάθημα!Βέβαια εκείνη τη φορά δεν είχα περάσει το μάθημα με την πρώτη..

Έκανα και κάποιες ζημιές την προηγούμενη βδομάδα. Έσπασα ένα ποτήρι(και ήταν και από τ' αγαπημένα μου)και στην προσπάθειά μου να βιδώσω ένα εξάρτημα στη νέα βιβλιοθήκη που πήραμε το έσπασα!!Δεν μου 'φταναν όλα αυτά, έβγαλα και μύκητα στο νύχι του ποδιού..Λες και κάποιος με μάτιασε..

Τώρα που το θυμήθηκα έφτιαξα και ένα καινούριο blog στο οποίο γράφω δικές μου ιστορίες. Ζήλεψα και εγώ από τα άλλα blogs αυτού του περιεχομένου,με την καλή έννοια βέβαια! Προς το παρόν το έχω ιδιωτικό γιατί δε θέλω να γίνω και ρεζίλι των σκυλιών με αυτά που γράφω!Στο μέλλον ίσως και να το δημοσιοποιήσω..

Αυτά για τώρα!Θα σας ενημερώσω σύντομα όταν θα έχω κάτι καινούριο!

Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου 2008

Γεια σας!

Μετά από 9 μέρες αποφάσισα να σας πω τα νέα μου!Ξέρω,οι μέρες που απείχα από την blogοπαρέα ήταν αρκετές,αλλά δυστυχώς δεν μπορούσα να βρίσκομαι κοντά σας..

Στην προ-τελευταία μου ανάρτηση,σας έλεγα για το άγχος που με διακατείχε προσπαθώντας να βρω κάποιο γραφείο για να κάνω την πρακτική μου.Ευτυχώς βρέθηκε το κατάλληλο για μένα!Όλο το άγχος με μιας εξαφανίστηκε!Οι άνθρωποι με τους οποίους θα συνεργάζομαι φαίνονται πάρα πολλοί καλοί και έτοιμοι να σε βοηθήσουν σε περίπτωση που χρειαστείς κάτι!Και το κυριότερο!Με βολεύει αφάνταστα το ωράριο,9-2!Την άλλη βδομάδα ξεκινάω!Να σας πω την αλήθεια έχω και λίγη αγωνία για την πρώτη μου μέρα στη δουλειά..

Σήμερα έδωσα το τελευταίο μου μάθημα.Εύτυχώς αυτήν την εξεταστική τα θέματα ήταν πολύ πιο εύκολα απ'ότι τις άλλες φορές!Είχαμε και πολύ κόσμο σήμερα..Θα 'ταν δε θα'ταν 500 άτομα..Φανταστείτε πως ψάχναμε να βρούμε άδειες αίθουσες για να γράψουμε..

Την ώρα του γυρισμού απ'τη σχολή παρατήρησα κάτι.Ο καιρός ήταν ακριβώς ο ίδιος με την ημέρα που είχα δώσει το πρώτο μου μάθημα στη σχολή πριν 4 χρόνια

Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου 2008

Blogοπαίχνιδο

Με προσκάλεσε το γυάλινο δάκρυ να πάρω μέρος σε ένα παιχνίδι όπου καλούμαι να πω ποια τραγούδια θεωρώ πως είναι "up" και που μας θυμίζουν καλοκαίρι.

1. Mambo -Παπαρίζου

2. Secret combination -Kαλομοίρα

3. Please don't stop the music- Rihanna

4. Can you hear me- Enrique Iglesias

5. Gimme gimme gimme- Amanda Seyfried

6. Fix me -Velvet

7. Mi amore -Velvet

8. Hero -Charlotte Perelli

9. Qule qule -Sirusho

10. My number one -Παπαρίζου

11. La mia banda suona il rock -Laura Pausini

12. Surrender -Laura Pausini

13. Tornero -Mihai Traistariu

14. Είσαι ό,τι θέλω -Έλλη Κοκκίνου

Προσκαλώ κι εγώ με τη σειρά μου όσους από εσάς επιθυμείτε να παίξετε!

Πέμπτη 4 Σεπτεμβρίου 2008

Άγχος...

Καλησπέρα σας!

Μετά τα τόσα βίντεο που έβαλα(μιας και δεν είχα κάτι σημαντικό ),είπα να σας πω τα νέα μου. Εδώ και μια βδομάδα είμαι αγχωμένη..Όπως ανέφερα και στις προηγούμενες αναρτήσεις,χρωστάω ένα μάθημα για να πάρω το πτυχίο και αν το περάσω και αυτό,τότε θα είμαι OK. Σε περίπτωση που το περάσω δεν θα μπορέσω να το πάρω,επειδή δεν έχω κάνει ακόμη την πρακτική και την πτυχιακή μου. Γι'αυτό και πρέπει να βιαστώ. Τη Δευτέρα λοιπόν επισκέφτηκα τη σχολή μου,για να μάθω αν ασφαλίζομαι. Η απάντηση ήταν αρνητική..Οπότε η πρώτη υπηρεσία όπου ήθελα να κάνω την πρακτική πάει...περίπατο..Την Τρίτη έκλεισα ραντεβού με διάφορα γραφεία ώστε να πάω να συναντήσω τους υπεύθυνους. Χτες που πήγα σε όλα,πάλι οι απαντήσεις ήταν αρνητικές..Ο λόγος;Ότι είναι πλήρεις από φοιτητές όπου κάνουν την πρακτική τους..Εκτός από ένα γραφείο. Εκεί δεν είναι σίγουροι αν με δέχονται..Θα με ενημερώσουν σύντομα είπαν..Υπάρχει όμως ένα πρόβλημα. Εκτός από πρωί,μου είπαν πως θα πρέπει και το απόγευμα να πάω στο γραφείο για την εξάσκηση. Μα έλα όμως που δεν μπορώ μιας και έχω το ECDL και τα αγγλικά,τα οποία και θα τα ξεκινήσω την ερχόμενη βδομάδα..Οπότε το απόγευμα είναι και αυτό φουλ..Και έτσι αναρωτιέμαι..Θα μπορέσω να κάνω την πρακτική ή όχι;;Έχω πάλι ραντεβού το βράδυ με ένα ακόμη γραφείο στο οποίο απ' το τηλέφωνο είπαν πως θα με δεχτούν..Αν πάρω και πάλι αρνητική απάντηση;;Αυτό με φοβίζει..Στο τέλος θα αναγκαστώ να κάνω την πρακτική το άλλο εξάμηνο πράγμα το οποίο θα με πάει πολύ πίσω όπως καταλαβένετε..

Αυτά προς το παρόν!Τα λέμε!!

Τετάρτη 3 Σεπτεμβρίου 2008

"Diras que estoy loco"




O MAM ή αλλιώς Miguel Angel Munoz. Είναι Ισπανός,αρκετά γνωστός τραγουδιστής στη χώρα του. Τον είχα δει σε ένα φεστιβάλ τραγουδιού στο Βέλγιο πριν 2 χρόνια(εννοείται απ' την τηλεόραση)τη μέρα του Πάσχα. Στο ίδιο φεστιβάλ την Ελλάδα εκπροσωπούσε η Νάνα Μούσχουρη. Τον έχω πετύχει αρκετές φορές στο Novasports να παρακολουθεί την ομάδα που υποστηρίζει απ' την κερκίδα των επισήμων,την Ρεάλ Μαδρίτης,όπως επίσης και πήρε μέρος πρόσφατα στο φιλικό "Ζιντάν- Ρονάλντο".Α έχει πάρει μέρος και στο Σαν Ρέμο της Ιταλίας!!