Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου 2009

Πλάκα μας κάνει;!!

Μιας και δεν ξέρω τι να κάνω, μου 'ρθε στο νου κάτι που μου είπε μία γνωστή μου και έχει πλάκα- βέβαια όπως το πάρει κανείς-!

Αυτή λοιπόν η γνωστή μου έχει το όνομα Στέλλα. Έχει μία φίλη που την λένε Χαρά. Η Χαρά έχει μία κόρη 2 χρονών που την λένε Μαρία. Ένα βράδυ που λέτε, η Χαρά άφησε την κόρη της, την Μαρία στην κρεβατοκάμαρα να κάθεται ενώ η ίδια ήταν στο σαλόνι. Η τηλεόραση ήταν ανοιχτή και συγκεκριμένα εκείνη την ώρα έπαιζε ένα παιχνίδι που οι παίκτες θα πρέπει να πουν αν κάτι είναι αλήθεια ή όχι(πιστεύω καταλάβατε για ποια λέω!). Η μικρή Μαρία παρακολουθούσε με τεράστιο ενδιαφέρον το παιχνίδι.

Στην πολυθρόνα καθόταν μία γυναίκα. Απάντησε τις "ελαφρές" ερωτήσεις και στη συνέχεια έπεσαν οι πιο "βαριές". Μέχρι που της έκαναν την ερώτηση αν έχει κάνει ποτέ sex με γυναίκα..Η απάντηση ήταν πως ναι. Τότε η μικρή Μαρία έμεινε με το στόμα ανοικτό και από το άλλο δωμάτιο την είδε η μαμά της...

Αυτό το περιστατικό η Χαρά το είπε στη Στέλλα και η Στέλλα της είπε πως φταίει αυτή που την αφήνει και βλέπει τηλεόραση αργά τη νύχτα.

Συμπέρασμα. Ένα 2χρονο ξέρει τα πάντα!Μέχρι που φτάνει και σε σημείο να σε "πουλήσει και να σε αγοράσει" χωρίς να το έχεις πάρει χαμπάρι!!

9 σχόλια:

γυάλινο δάκρυ είπε...

Και αργά να μην έβλεπε τηλεόραση, ό,τι ώρα και να δεις πάντα πετυχαίνεις γυμνές, σεξουαλικά υπονοούμενα και ξεκάθαρα φυσικά, ξεκατινιάσματα, σκληρές εικόνες.. Και το κακό είναι πως τα παιδιά γνωρίζουν μια τόσο ανθρώπινη και όμορφη πράξη μέσω της τηλεορασης, όπου παρουσιάζεται με τον πιο βρώμικο τρόπο. Γι'αυτό καλό είναι τα παιδιά να μένουν μακριά από την tv το κατά δύναμιν και ό,τι βλέπουν να περνάει πρώτα από αυστηρό έλεγχο από τους γονείς.

another είπε...

να ταν μονο αυτο? οι σκηνες πολεμων σκοτωμων βιασμων?
δεν ξερω τι θα την κανω την τηλεοραση οταν θα εχω παιδι.

Mairouli είπε...

Από μικρό και από τρελό μαθαίνεις την αλήθεια!!! Τα παιδιά ξέρουν πολλά περισσότερα από όσα φανταζόμαστε.Ποτέ δεν πρέπει να τα υποτιμάμε! Και εννοείται δεν πρέπει να τα αφήνουμε να βλέπουν ανεξέλεγχτα τηλεόραση.
Φιλιά

seniorita είπε...

καταρχήν συγχαρητήρια για το πτυχίο κυκλάκι μου!!
τώρα πάνω σ αυτό που λες εγώ τρομάζω με τα παιδάκια που είναι τόσο ενημερωμένα για τέτοια θέματα ενώ εγώ στην ηλικία τους είχα πλήρη άγνοια..έχουν αλλάξει οι εποχές..τότε είχαμε μια αθωότητα..

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

TA ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΕΞΥΠΝΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠ ΟΤΙ ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ.ΑΠΛΩΣ Η ΚΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΕΠΙΔΕΙΝΩΝΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.

City Addict είπε...

E καλά! Εδώ διαφήμιζαν τον εξορκιστή Σάββατο μεσημέρι σε διάλειμμα παιδικής ταινίας!

τετραγωνος κυκλος είπε...

@ γυάλινο δακρύδιο

Σε αυτό όλοι έχουν μερίδιο ευθύνης. Κυρίως όμως οι γονείς που αφήνουν τα παιδιά τους να βλέπουν τηλεόραση τόσο αργά..Οπότε είμαι απολύτως σύμφωνη με την άποψή σου.

@ yet another

Και κυρίως τα αγοράκια που έχουν μία τάση με τα όπλα θα είναι προσκολλημένα στην τηλεόρασή τους!
Πέταμα!!

@ Mairouli

Πράγματι!Τα παιδιά τα πάντα ξέρουν!
Έτυχε και εγώ να υποτιμήσω μία πιτσιρίκα και μου "την έφερε"!
Η τηλεόραση είναι ένα θέμα που "πονάει"..
Φιλάκια!

@ seniorita

Ευχαριστώ πάρα πολύ!
Δυστυχώς οι καιροί άλλαξαν..Καλά λένε κάποιοι "Κάθε πέρσι και καλύτερα"..

@ JK O SKPOYTZAKOS

Τα βοηθάει να κατανοήσουν κάποια πράγματα πιο γρήγορα απ' ότι θα 'πρεπε αλλά και τους μαθαίνει αυτά που θα έπρεπε να μάθουν από την οικογένειά τους.

@ City Addict

Τι να πεις..Από' δω και στο εξής προσοχή στα παιδιά και στην σχέση τους με την τηλεόραση.

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ.

τετραγωνος κυκλος είπε...

Καλό μήνα να έχεις κι εσύ!