Παρασκευή 3 Ιουλίου 2009

Κούραση!

Σήμερα ήταν μία πολύ κουραστική μέρα. Σηκώθηκα νωρίς (8:30) (δεδομένου ότι χτες βράδυ κοιμήθηκα κατά τις 2:30) και μέσα σε 40 λεπτά έπρεπε να ετοιμαστώ για να πάω στην πόλη στην οποία και σπούδασα. Τα 40 λεπτά για μένα είναι πολύ λίγα.. Παραδόξως πρόλαβα! Ο σκοπός της επίσκεψής μου ήταν η ορκωμοσία μίας πολύ καλής μου φίλης! Άντε, σιγά- σιγά κάθε κατεργάρης στον πάγκο του!

Αν και η ορκωμοσία ήταν στις 11, άρχισε με μία ώρα καθυστέρηση.. Γκρρρρρρ!! Ευτυχώς δεν κράτησε πολύ.. Σε ένα μισάωρο είχε τελειώσει. Βγάλαμε τις σχετικές φωτογραφίες και αφού χαιρετίσαμε συγγενείς και φίλους πήγαμε στο φωτογραφείο για να πάρουμε τις φωτογραφίες. Περάσαμε εκεί μέσα περίπου 1 ώρα.. Αφήστε που είχε υπερβολική ζέστη.. Από εκεί τελειώσαμε στις 3.

Μες τη ζέστη πήγαμε στο κέντρο της πόλης για καφέ. Ευτυχώς η απόσταση που διανύσαμε ήταν πολύ μικρή. Μαζί μας, ήταν να έρθουν και κάποιες συμφοιτήτριες της φίλης μου, αλλά ήταν απασχολημένες με φαγητό!! Τις παίρναμε τηλέφωνο, ελάτε και ελάτε και αυτές θα έρθουμε, θα έρθουμε και τελικά δεν ερχόταν. Ώσπου αποφασίσαμε να φύγουμε νωρίτερα απ' το κανονικό. Και την ώρα που φεύγαμε να τες μπροστά μας!! Μιλήσαμε μαζί τους στο όρθιο και φύγαμε 10 λεπτά πριν να αναχωρήσει το λεωφορείο. Στο χαλαρό περπάτημα ο χρόνος από το ΚΤΕΛ μέχρι και το κέντρο είναι 15-20 λεπτά. Το τι τρέξιμο κάναμε δεν λέγεται!! Λίγο πριν αναχωρήσει το λεωφορείο φτάσαμε. Και μέσα στο λεωφορείο σκάσαμε..

Επέστρεψα πριν από καμιά -δυο ώρες. Πτώμα είμαι τώρα.. Νυστάζω κιόλας..zzzzzzz

Αυτές οι μέρες μου θυμίζουν πολύ Σκανδιναβία. Σχεδόν κάθε απόγευμα βρέχει. Τις πρώτες 2-3 μέρες που γινόταν αυτό μ' άρεσε.. Τώρα δεν μ' αρέσει!! Μου 'λειψε το 30ντάρι που 'χαμε!! Καλά ντε, μη φωνάζετε!! Που είναι ο απογευματινός ήλιος;;!!

Πάντως απ' ότι είπαν και στις ειδήσεις θα ανέβει και πάλι η θερμοκρασία!



Τώρα θυμήθηκα πως πριν από ένα μήνα έδωσα εξετάσεις στα αγγλικά για το advanced και ακόμα τα αποτελέσματα Κανονικά θα 'πρεπε να έχουν βγει.. Μου 'παν πως θα τα στείλουν αυτή τη βδομάδα με courier. Να δούμε...

Και σε αυτό το σημείο θέλω να ευχαριστήσω το γυάλινο δάκρυ ( http://rozgalaziathalassa.blogspot.com/ ) για το βραβείο του πιο αξιαγάπητου blog!

7 σχόλια:

neni είπε...

Τετραγωνάκι μου έτσι είναι οι ορκωμοσίες κάνουν αρκετή ώρα μέχρι να τελειώσουν και βαριέσαι τις περισσότερες φορές.Αν βέβαια είναι φίλος σου ή φίλη σου ή κάποιος πολύ αγαπημένος σου άνθρωπος ή συγγενής αξίζει πολύ περισσότερο η αναμονή!
Στο άλλο θέμα τώρα,σε καταλαβαίνω,η αναμονή στο να έρθει κάποιος για καφέ και να μην έρχετε είναι μεγάλο σπάσιμο νεύρων.
Φιλάκια,καλό σ-κ και καλές βουτιές αν πας για κανένα μπανάκι!

Mikros Alitis είπε...

Τετραγωνάκι δεν ξέρεις πόσο ζηλεύω την φίλη σου και γενικότερα όσους ορκίζονται.... ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΤΥΧΙΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ....

Mairouli είπε...

Κουράστηκες αλλά ήταν για την φίλη σου και ειδικά για ένα σημαντικό γεγονός για αυτήν... οπότε όσο ζέστη και να είχε, όσο κ να έτρεξες άξιζε τον κόπο.
Καλή επιτυχία με τα αποτελέσματα των αγγλικών!
Και ελπίζω να φτιάξει ο καιρός στην ελλάδα, να προλάβουμε να κάνουμε κ κανένα μπανάκι....:)
Φιλιά!

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΑΞΙΖΕ ΤΗΝ ΚΟΥΡΑΣΗ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ.ΚΑΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ.ΕΓΩ ΠΡΟΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΦΥΓΩ.ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΣ.

γυάλινο δάκρυ είπε...

Μακάρι να ήμασταν στη Σκανδιναβία!!
Και ο τίτλος σου ταιριάζει απόλυτα και με τη δική μου μέρα. ΚΟΥΡΑΣΗ-ΕΙΜΑΙ ΠΤΩΜΑ. Θα σε πάρω τώρα τηλ μήπως και συντονιστούμε καμιά φορά!!

τετραγωνος κυκλος είπε...

@ neni

Σαφώς και αξίζει τον κόπο το να περιμένεις.Το κακό όμως ήταν η ώρα..Είχε τόση ζέστη εκείνη τη μέρα..
Το κακό με το να περιμένεις κάποιον για καφέ, ήταν πως ενώ οι άλλοι ήξεραν ότι είχαμε ορισμένο χρόνο στη διάθεσή μας, αργούσαν!
Φιλιά!


@ Mikros Alitis

Μια χαρά είναι όταν ορκίζεται κάποιος, αλλά από δουλειά μετά...
Και εγώ στο "δουλειά μετά" είμαι αυτή την περίοδο!


@ Mairouli

Χάρηκα πολύ γι'αυτή!
Τα αποτελέσματα των αγγλικών βγήκαν και δυστυχώς δεν τα κατάφερα!
Ευτυχώς όμως που δεν στεναχωρέθηκα!Έτσι κι αλλιώς δεν έχασα και τίποτα συμμετέχοντας. Από θέμα οικονομικού θέλω να πω μιας και κέρδισα τη συμμετοχή σε έναν διαγωνισμό με κουπόνια που έβαζε κάθε βδομάδα γνωστή εφημερίδα!
Τώρα έχουμε τον γνωστό καυτό καιρό!
Μ' άρεσε που θα'πεφτε η θερμοκρασία σήμερα!Ζέστη!
Φιλάκια!

τετραγωνος κυκλος είπε...

@ JK O SKΡOYTZAKOS

Πράγματι..
Με τα αγγλικά ατύχησα όπως είπα και στο Mairouli πιο πάνω.
Καλό καλοκαίρι κι από μένα και καλή ξεκούραση!


@ δάκρυ μου

Αυτό ξανα πές το!Με τη Σκανδιναβία εννοώ!