Τρίτη, 1 Ιουλίου 2008

Υπενθύμιση

Τώρα που το καλοσκέφτηκα ίσως να ήμουν λίγο απότομη στην προηγούμενή μου ανάρτηση. Ούτε ευχαρίστησα καν αυτούς που με προσκάλεσαν στο συγκεκριμένο παιχνίδι..Τους ευχαριστώ εδώ(το γυάλινο δάκρυ και το xeblogarisma)και με τη σειρά μου προσκαλώ όσους θέλουν να πάρουν μέρος και αυτοί σ' αυτό το παιχνίδι!

Σήμερα δεν είχα καλή μέρα...Όλα μου πήγαν στραβά,εκτός από 1!Τελείωσα και εγώ με τις εξετάσεις!

Τα άσχημα μου ήρθαν πριν λίγο...Κάτι έπαθε ο υπολογιστής(δεν ξέρω τι ακριβώς)και δε μου ''τα' λεγε καλά''...Ευτυχώς όμως τώρα το πρόβλημα αποκαταστάθηκε. Το άλλο είναι ότι μου χάλασε το MP3..Το κακό είναι πως είναι καινούριο...Του color τα εννιάμερα...(είναι μία φράση που την είπε ο αγαπημένος Ηλίας Ψινάκης και από τότε την υιοθετώ και 'γω όταν κάτι δεν πάει καλά!!)

Καλές διακοπές σας εύχομαι,καλά να περάσετε,ξεκουραστείτε και γεμίστε τις μπαταρίες σας!Καλή σας νύχτα!

11 σχόλια:

Από μικρό κι από τρελό είπε...

Σιγάααα που θα κάτσεις να σκάσεις για το μπ3!!!
Δε θέλω να ακούω τέτοια!
Εδώ άλλα κι άλλα δεν αφήνουμε να μας χαλάνε τη διάθεση!
Μου άρεσε πάρα πολύ το παιχνιδάκι.. μπορεί να το κάνω κι εγώ!!!
Τα φιλιά μου και καλό σου βράδυ!

τετράγωνος κύκλος είπε...

@ από μικρό κι από τρελό

Δίκιο έχεις!Βέβαια,κάτι άλλο σκέφτομαι τώρα..Να πάρω νέο MP3 με μεγαλύτερη χωρητικότητα ή i-pod...;Τα i-pod έχω ''βάλλει στο μάτι'' αλλά είναι πανάκριβα τα άτιμα!!Πλάκα είχε το παιχνίδι!Καληνύχτα!

γυάλινο δάκρυ είπε...

Ευχαριστώ που έπαιξες!
Ρίχνει κάτι κεραυνούς εδώωω ω ω ωωω ω ωω ωωω ω μαμάααα!!!

τετράγωνος κύκλος είπε...

@ γυάλινο δάκρυ

Εγώ ευχαριστώ για την πρόσκληση!A και sorry για τα links.Ακόμη δεν δοκίμασα πως μπαίνουν(πάντως δίπλα από κάθε ψευδώνυμο έγραψα τη διεύθυνση!).Κεραυνούς;;

lena_zip είπε...

Όλα θα φτιάξουν...όλα με τη σειρά τους. Καλές διακοπές και σε σένα αφού τελείωσε η εξεταστική.

τετράγωνος κύκλος είπε...

@ lena_zip

Καλά λες.Όλα γίνονται!Καλή ξεκούραση!

neni είπε...

Κοίτα να απολαμβάνεις την ζωή χωρίς αυτές τις χαζές λεπτομέρεις που μας χαλάνε την διάθεση!Καλά αποτελέσματα στην εξεταστική σου!Και εγώ αυτα τα καλά αποτελέσματα περιμένω και κανένα μπανάκι που και που!!Καλώς σε βρήκα!Τα φιλιά μου!!

τετράγωνος κύκλος είπε...

@ neni

Καλώς ήρθες!Πράγματι και εγώ που το ξανασκέφτηκα δεν αξίζει να στεναχωριέμαστε για τέτοια πράγματα!Καλά αποτελέσματα να ευχηθώ και σε σένα!Βέβαια,οι καθηγητές,μας έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί ακόόόόμα να βγουν τα αποτελέσματα από τα μαθήματα που δώσαμε εδώ και 1 μήνα!!Κάτι άσχετο.Νομίζω ότι σπουδάζουμε στην ίδια πόλη!

neni είπε...

Σε ποιά πόλη σπουδάζεις να σου πω!!

τετράγωνος κύκλος είπε...

@ neni

Στην πόλη που έχεις και στη διεύθυνση του blog σου!

Ανώνυμος είπε...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,a片,AV女優,聊天室,情色