Τρίτη 16 Σεπτεμβρίου 2008

Τα νέα μου

Γεια σας!

Μετά από περίπου μία εβδομάδα αποχής από τη blogοπαρέα αποφάσισα να σας πω τα νέα μου!

Στις προηγούμενές μου αναρτήσεις σας έλεγα για το άγχος που είχα λόγω της πρακτικής. Ευτυχώς εξαφανίστηκε! Πλέον όλα είναι τέλεια!Βρήκα γραφείο όπου με δέχονται τις ώρες που θέλω,9-2 και την άλλη εβδομάδα ξεκινάω!Και το καλύτερο είναι πως όλοι στο γραφείο φαίνονται αρκετά διαθέσιμοι να σε βοηθήσουν όποτε το χρειαστείς!

Χτες έδωσα το τελευταίο μου μάθημα!Δύσκολο είναι έτσι κι αλλιώς,αλλά τα θέματα αυτή τη φορά ήταν πιο εύκολα σε σχέση με τις άλλες. Είχαμε και πολύ κόσμο!Θα 'ταν δε θα 'ταν περίπου 500 άτομα..Τώρα το πως έγραψα είναι ένα θέμα το οποίο και δε θέλω να σχολιάσω!!Αλλά θέλω να πιστεύω πως τα πήγα καλύτερα από τις άλλες φορές..

Όταν επέστρεφα, διαπίστωσα κάτι. Ο καιρός ήταν ακριβώς ο ίδιος(συννεφιά)όπως και πριν 4 χρόνια όταν έδινα το πρώτο μου μάθημα!Βέβαια εκείνη τη φορά δεν είχα περάσει το μάθημα με την πρώτη..

Έκανα και κάποιες ζημιές την προηγούμενη βδομάδα. Έσπασα ένα ποτήρι(και ήταν και από τ' αγαπημένα μου)και στην προσπάθειά μου να βιδώσω ένα εξάρτημα στη νέα βιβλιοθήκη που πήραμε το έσπασα!!Δεν μου 'φταναν όλα αυτά, έβγαλα και μύκητα στο νύχι του ποδιού..Λες και κάποιος με μάτιασε..

Τώρα που το θυμήθηκα έφτιαξα και ένα καινούριο blog στο οποίο γράφω δικές μου ιστορίες. Ζήλεψα και εγώ από τα άλλα blogs αυτού του περιεχομένου,με την καλή έννοια βέβαια! Προς το παρόν το έχω ιδιωτικό γιατί δε θέλω να γίνω και ρεζίλι των σκυλιών με αυτά που γράφω!Στο μέλλον ίσως και να το δημοσιοποιήσω..

Αυτά για τώρα!Θα σας ενημερώσω σύντομα όταν θα έχω κάτι καινούριο!

14 σχόλια:

γυάλινο δάκρυ είπε...

Μην την ακούτε. Μια χαρά είναι η ιστορία που ξεκίνησε να γράφει.

ΚΥΚΛΑΚΙ, ΘΥΜΗΣΟΥ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!!!

τετραγωνος κυκλος είπε...

Ευχαριστώ πολύ!Κοινότυπη είναι η ιστορία..

lena_zip είπε...

Μακάρι να το έχεις περάσει το μάθημα. Καλή αρχή εύχομαι για την πρακτική σου. Φιλιά πολλά.

τετραγωνος κυκλος είπε...

Σ'ευχαριστώ πολύ Λένα μου!Ένα εξάμηνο είναι αυτό.Θα περάσει!Φιλιά κι από 'μένα!

seniorita είπε...

άντε είδες που σιγά σιγά όλα παίρνουν το δρόμο τους...
καλή αρχή και μην έχεις άγχος!σκέψου θετικά!

Mairouli είπε...

Η θετική σκέψη κάνει καλό. Όλα πήγαν μία χαρά, όπως μια χαρά, πιστεύω, θα είναι και τα αποτελέσματα του μαθήματος σου. Οι ατυχίες σου είναι μικρές...μη δίνεις σε κάτι τέτοια σημασία.
Καλή αρχή και για το blog σου! Έγω μία διαίσθηση πως θα είναι καλό...

τετραγωνος κυκλος είπε...

@ seniorita

Ευτυχώς!Σ'ευχαριστώ πολύ!Καλή συνέχεια και με τη δικιά σου πρακτική!


@ mairouli

Αυτό θέλω να πιστεύω και εγώ με το μάθημα..Η ιστορία που άρχισα να γράφω θα έλεγε κανείς πως είναι μία καθημερινή ιστορία χωρίς κάτι ξεχωριστό.Στη συνέχεια αν δω πως κάτι "λέει",τότε θα σας τη δείξω!Το κακό είναι πως δεν έχω πολύ έμνευση..Σ'ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια!

γυάλινο δάκρυ είπε...

Και ποιος σου είπε ότι για να είναι ωραία μια ιστορία πρέπει να έχει κάτι το εξεζητημένο; Μια καλή ιστορία πρέπει να διαβάζεται εύκολα, να μην είναι πολύ φορτωμένη ή με ψαγμένο λόγο για να μην κουράζει και πρέπει να έχει ενδιαφέρν. Απλά τα πράγματα. Και ό,τι έγραψες ως τώρα πληρούσε τις προϋποθέσεις.

τετραγωνος κυκλος είπε...

Yes,it is!

τετραγωνος κυκλος είπε...

Mόνο που έχει πάρα πολύ απλό λόγο..

γυάλινο δάκρυ είπε...

Οι ιστορίες που απευθύνονται σε ευρύτερο κοινό έτσι πρέπει να είναι. Και έτσι γράφουν και οι αγαπημένοι μου συγγραφείς (πχ Ζωρζ Σαρρή)
Δεν γράφεις δοκίμιο, ούτε άρθρο, αλλά μια ιστορία για δική σου ευχαρίστηση και όποιου άλλου τη διαβάσει!

τετραγωνος κυκλος είπε...

Ότι είναι κατανοητή,ναι είναι!Ήθελα να πήγαινα στο 2ο μέρος τώρα,αλλά δεν μου'ρχεται κάτι!Δηλαδή κάτι έχω κατά νου,αλλά δεν το έχω ολοκληρώσει..

mahler76 είπε...

και εις ανώτερα. άντε με το καλό να πάρεις πτυχίο.

τετραγωνος κυκλος είπε...

Eυχαριστώ πολύ!