Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου 2008

Πολλές απασχολήσεις

Γεια σας!

Μάζεψα αρκετά νέα αυτή τη βδομάδα και ήρθε ο καιρός να σας τα πω!

Στην προ -προηγούμενή μου ανάρτηση ήμουν πάρα πολύ απότομη..Είχα εκνευριστεί πάρα πολύ μ' αυτά που έγιναν. Συνήθως δε βρίζω,αλλά εκείνη τη φορά μου βγήκαν αυθόρμητα γι' αυτό και σας ζητώ συγνώμη γι' αυτά που διαβάσατε..Όσον αφορά τους ληστές ήταν 4 γύφτοι,2 στο μηχανάκι και 2 που τους περίμεναν..Ακόμη νέα από την αστυνομία δεν πήραμε. Αν μάθω κάτι καινούριο θα σας πω.

Αυτήν την εβδομάδα ξεκίνησα την πρακτική μου!Την πρώτη μέρα πολύ χαλαρά!Αφήστε που δεν είχε και δουλειά!Τις επόμενες άτομα μπαίνανε και βγαίνανε συνέχεια στο γραφείο διάφοροι..Να σας πω όμως την αλήθεια βαρέθηκα!Ακόμα δεν έχω ξεκινήσει να εξασκούμαι σε αυτό που θα κάνω και βαριέμαι υπερβολικά. Κάποιες μέρες οι ώρες κυλάνε σαν το νεράκι πολύ γρήγορα,κάποιες άλλες πάλι πολύ αργά..Ειδικά όταν δεν υπάρχει δουλειά δεν ξέρω τι να κάνω!Οπότε λοιπόν παίρνω μαζί μου τις σημειώσεις από το ECDL ή τις ασκήσεις από τα αγγλικά και απασχολούμαι λιγάκι..Μέχρι που με έβλεπαν συνέχεια να διαβάζω και με ρώτησαν ".....,τι διαβάζεις;" και εγώ"Για το ECDL!".Από βδομάδα απ' ότι κατάλαβα θα ξεκινήσω να εξασκούμαι πάνω σε αυτό που σπουδάζω!Θα μου φέρουν και υπολογιστή για να μπω πιο γρήγορα στο πρόγραμμα!Και ο εργοδότης μου,μου πρότεινε δουλειά έχοντας ένα συγκεκριμένο εφόδιο,γι' αυτό σπεύδω να το αποκτήσω!

Με την αναφορά μου στο ECDL,χτες έδωσα και τη δεύτερη ενότητα ,την ACCESS. Πέρασα την ενότητα αν και είχα πολλές πολλές αμφιβολίες την ώρα των εξετάσεων. Υπήρχαν πολλές ερωτήσεις παγίδες..Όταν βγήκα από την αίθουσα εξετάσεων είπα από μέσα μου "Δεν πέρασα αυτή τη φορά"..Αλλά ευτυχώς όταν άκουσα τα αποτελέσματά μου καταχάρηκα!Κάποιοι όμως την πάτησαν και δεν πέρασαν .Η ACCESS είναι μία ενότητα που δε χώνεψα εξ' αρχής..Και όσοι σκοπεύετε να δώσετε εξετάσεις για το ECDL,να θυμάστε ότι η ACCESS κρύβει παγίδες και να είστε πολύ προσεχτικοί!

Πριν λίγες μέρες δημοσιοποίησα και το καινούριο μου blog.Πιστεύω να σας αρέσει! Έβαλα και μία ψηφοφορία για το ποιο είδος καφέ σας αρέσει,αλλά ξέχασα τον φραπέ!

Από 'δω και στο εξής ο χρόνος μου είναι περιορισμένος. Κάθε πρωί πρακτική,απογεύματα ECDL ,αγγλικά και συν ένα επιπλέον φροντιστήριο για το εφόδιο που σας έλεγα παραπάνω. 'Ετσι λοιπόν,όταν καμιά φορά μου αφήνετε σχόλια και δεν απαντάω είναι εξ αιτίας αυτού του λόγου.Όποτε βρίσκω ελεύθερο χρόνο θα σας λέω τα νέα μου και θα σας επισκέπτομαι!

C U soon!!

11 σχόλια:

lena_zip είπε...

Ευτυχώς το ECDL δε μου χρειάζεται πουθενά. Δεν το χωνεύω καθόλου το περιεχόμενό του! Στην πρακτική θα στρώσει το πρόγραμμα και δε θα βαριέσαι πια.

τετραγωνος κυκλος είπε...

Και εμένα εκ πρώτης όψες άχριστο μου είναι,αλλά το μαθαίνω για να έχω ένα επιπλέον προσόν σε περίπτωση που δώσω ΑΣΕΠ ή κάτι άλλο.Περιμένω πως και πως τις επόμενες ημέρες της πρακτικής!

seniorita είπε...

άντε καλή αρχή!
βλέπω είσαι ενθουσιασμένη,ελπίζω να παραμείνεις έτσι!

daydreamer είπε...

Kαλη αρχη με την πρακτικη σου!!
Καλη αρχη και με το καινουριο μλπογκ!!!
Γενικα καλη αρχη σε ολα!!!

Sad_Vampiress είπε...

Μπορεις να επικοινωνησεις μαζι μου
μεσω μσν??

Το msn μου ειναι το e-mai που
εμφανιζεται στο προφιλ μου...

Ευχαριστω

γυάλινο δάκρυ είπε...

Επιτέλους, θυμήθηκα να αφήσω σχόλιο!!! Τι να σου πω για να μη σου λέω κάθε φορά καλή αρχή; Α ναι το βρήκα, καλό μήνα!

Mairouli είπε...

άντε καλή επιτυχία πολυάσχολο κυκλάκι μου! Όλο θα πάνε καλά και θα μπουν σε μία σειρά!!

Giorgio είπε...

Kali dunami!!!Kai kouragio tha ta xreiasteis...!

Y.G. An thes mporeis akoma na prostheseis kati stin psifoforia apla apo tis ruthmiseis...

τετραγωνος κυκλος είπε...

@ seniorita

Είμαι πολύ χαρούμενη με όλα αυτά,αλλά συγχρόνως κουράζομαι..Πάντως η κούραση αξίζει τον κόπο!Ευχαριστώ!


@ daydreamer

Eυχαριστώ πολύ!


@ sad_vampiress

Μsn δεν έχω.Πιστεύω πως σε ενημέρωσε το γυάλινο δάκρυ σχετικά με το mail μου..


@ γυάλινο δάκρυ

Καλό μήνα και σε'σένα!


@ mairouli

Ευχαριστώ!Μακάρι να μπουν σύντομα!


@ giorgio

Ευχαριστώ!Το σκέφτηκα να την αλλάξω,αλλά πολλοί έχουν ψηφίσει τώρα..

City Addict είπε...

Καλή αρχή σου εύχομαι και καλή επιτυχία.

:)

τετραγωνος κυκλος είπε...

@ city addict

Thanks!! :))