Τετάρτη 30 Ιουλίου 2008

To ECDL και τα όνειρα!

Γεια σας!Σχεδόν μετά από μία εβδομάδα αποφάσισα να σας πω τα νέα μου!

Θα ξεκινήσω από τη χθεσινή ημέρα. Σχεδόν όλο το πρωί το' ριξα στο διάβασμα. Την Παρασκευή δίνω την πρώτη μου ενότητα στο ECDL και με έχει πιάσει πανικός..Πρώτη φορά δίνω τέτοιου είδους εξετάσεις και οφείλω να πω πως είμαι πιο αγχωμένη ακόμη και από τις εξεταστικές στη σχολή..Και αυτό γιατί΄όχι πως φοβάμαι την αποτυχία ή τα χρήματα της συμμετοχής που ενδέχεται να χαθούν,αλλά φοβάμαι την ξεφτίλα...Την προηγούμενη εβδομάδα περίμενα να ξεκινήσω το μάθημα και άκουγα τον καθηγητή να ανακοινώνει στα παιδιά το βαθμό που πήραν. Όλοι είχαν περάσει την ενότητα..Αν εγώ δεν την περάσω;;Θα ντροπιαστώ...

Τέλος πάντων,που θέλω να καταλήξω..Αυτές τις μέρες είμαι πολύ πιεσμένη. Έχω διαβάσει τη μισή ύλη και τώρα τρέχω και δε φτάνω για να προλάβω την υπόλοιπη...Στα χθεσινά τεστ που έκανα,όμοια με τα τεστ των εξετάσεων της Παρασκευής,έπιασα ποσοστό που μου επιτρέπει το να περάσω την ενότητα!Σημασία όμως δεν έχει τι θα πιάσω στα τεστ,αλλά στο τελικό που θα γίνει σε 2 μέρες..

Χτες το βράδυ είδα 3 όνειρα!Έχω να ονειρευτώ πάρα πολύ καιρό,ίσως και μήνες..Στο πρώτο λέει ήμουν στη σχολή μαζί με ένα φίλο μου και περιμέναμε να δούμε τα αποτελέσματα για ένα μάθημα που περιμένουμε εδώ και πολύ καιρό να βγει..(Στην πραγματικότητα μόνο εγώ περιμένω τα αποτελέσματα του συγκεκριμένου μαθήματος,γιατί αυτός το χει περάσει εδώ και πολύ καιρό.)Εγώ πήρα 6 και αυτός 4!Του χαμογέλασα συμπονετικά και βγήκαμε από το κτίριο πιασμένοι χέρι -χέρι(που να τα 'χαμε κιόλας!)!Στην έξοδο συνάντησα μία φίλη μου και του τη σύστησα. Αυτός ήταν ακόμη στεναχωρημένος από το αποτέλεσμα. Η φίλη μου απασχολούνταν με κάτι -δεν ξέρω τι ακριβώς- και εγώ μιλούσα με αυτόν και έλεγα από μέσα που ''τώρα θα μου ζητήσει να τα φτιάξουμε''.Ήταν πολύ τρυφερός μαζί μου..Μετά την κουβεντούλα είπαμε να πάμε για καφέ και ζητήσαμε και τη φίλη μου να έρθει μαζί μας. Τη συνέχεια του ονείρου δεν τη θυμάμαι από 'δω και πέρα..Στην πραγματικότητα με αυτό το παιδί είμαστε πολύ φίλοι -είναι ο μόνος από τη σχολή που εμπιστεύομαι τόσο πολύ -αλλά μέχρι εκεί..

Στο δεύτερο όνειρο,ονειρεύτηκα τον αγαπημένο μου ποδοσφαιριστή,ο οποίος παίζει στηMilan. Είδα λέει πως πήρε μεταγραφή από τη Milan στην Inter!Πήγε πρώτα να κάνει την τελευταία του προπόνηση στο προπονητικό τηςMilan και στη συνέχεια της Inter. Στις προπονήσεις πήγα κι εγώ!Πιο πολύ μου άρεσε το προπονητικό κέντρο της Inter αν και πιο ωραίο είναι της Milan.
Έχω ακούσει πως ονειρευόμαστε συνήθως κάτι που σκεφτόμαστε έντονα. Έτσι κι εγώ!Χτες συνέχεια ειδήσεις διάβασα για αυτόν!Λέει πως πρώτη φορά ερωτεύτηκε πάρα πολύ όπως τώρα..

Στο τρίτο όνειρο είδα πως έκανα ιδιαίτερα μαθήματα με τον καθηγητή τις πληροφορικής για το ECDL στο σπίτι. Αυτό το πιστοποιητικό μου έγινε έμμονη ιδέα τελικά!!

Αυτά ήταν τα νέα μου!Σας φιλώ!!

Πέμπτη 24 Ιουλίου 2008

Φοβάμαι...

Πριν μία ώρα περίπου γύρισα απ'το φροντιστήριο. Συνήθως τρώω κάτι και βλέπω την ''Ugly Betty''.Το ίδιο έκανα και σήμερα. Καθώς ήμουν στο δωμάτιο πέρασε η μαμά να δει τι κάνω και με έπιασε. Ανακάλυψε πως καίω..Έβαλα το θερμόμετρο και διαπίστωσα πως έχω δέκατα καλοκαιριάτικα..Φοβάμαι..Πυρετός το καλοκαίρι είναι αφύσικο πράγμα..Το ωραίο είναι πως είμαι καλοδιάθετη και δεν έχω τάση για ύπνο όπως όταν έχω πυρετό!Πριν να πάω στο φροντιστήριο ήμουν κρύα. Άρχισε να ανεβαίνει η θερμοκρασία του σώματός μου όταν επέστρεψα. Και τώρα σπάω το κεφάλι μου να βρω από που προήλθε..Αυτές τις ημέρες φταρνίζομαι και με πονάει ελάχιστα ο λαιμός που και που..Μπορεί να είναι ίωση..Απ' την άλλη εδώ και ένα μισάωρο ιδρώνω χωρίς λόγο(εννοείται δεν πήρα χάπι για να πέσει ο πυρετός)και απ' ότι καταλαβαίνω πέφτει!!Υπάρχει και μία πιθανότητα να προήλθε από εξάψεις...

Αυτά για απόψε..Να δούμε πως θα ξημερώσω αύριο..Σας καληνυχτώ!!

Παρασκευή 18 Ιουλίου 2008

To 24ωρό μου και shopping therapy!

Αυτές τις μέρες δεν πολυγράφω στο blog και αυτό γιατί δεν έχω κάτι αξιοσημείωτο να σας πω. Οι μέρες περνούν πάρα πολύ βαρετά...Πρωινό ξύπνημα στις 9,πρωινό,χάπι,ίντερνετ,λίγο τηλεόραση,μεσημεριανό,''Κωνσταντίνου και Ελένης'',πάλι ίντερνετ,όταν έχω μάθημα για το ECDL προετοιμασία και παρακολούθηση,''Ugly Betty'','πάλι χάπι,'Lost'' και κατά τις 01:30 ύπνος. Έτσι περνά η μέρα μου. Α που και που διαβάζω και κανένα βιβλίο(αυτήν την εποχή διαβάζω ''Το Αστέρι του Βορρά'' και μιας και είμαστε σε προολυμπιακό τουρνουά Μπάσκετ και στο Euro U-19 παρακολουθώ την εθνική μπάσκετ(μόνο τη δική μας -το μπάσκετ δε μου αρέσει καθόλου,η μόνη ομάδα που παρακολουθώ είναι η εθνική και μπορώ να πω πως έχουμε ΤΗΝ ομάδα!!-) και τα ''μωρά'' στο ποδόσφαιρο τα οποία ''βγάζουν μάτια''!

Χτες εκνευρίστηκα πάρα πολύ γιατί κόπηκε το ρεύμα μόνο στο δικό μας διαμέρισμα...Είχε ξανασυμβεί στις 23-5-2007.Τώρα θα αναρωτιέστε πως και θυμάμαι ακριβής ημερομηνία..Τότε είχε γίνει ο τελικός του Champions League στην Αθήνα. Ήταν κάτι που ήθελα πάρα πολύ να παρακολουθήσω(πρώτη φορά θα έβλεπα τελικό!)μιας και στον τελικό ήταν η αγαπημένη μου ομάδα,η Μίλαν!Με το που ξεκινούσε ο αγώνας έσβησε το ρεύμα..Νεύρα εγώ...Τέλος πάντων το φτιάξαμε λίγο πριν να μπει το πρώτο γκολ(ευτυχώς το πρόλαβα!).Χτες είχα ανοιχτό τον υπολογιστή την ώρα που κόπηκε. Ευτυχώς δεν έγραφα κάτι σημαντικό..Αν δεν κοπεί μία φορά το χρόνο δε μπορεί...θα σκάσει!!


Σήμερα το πρωί είπαμε να σπάσουμε τη μονοτονία μας με τη μαμά και έτσι πήγαμε για ψώνια!Εγώ για μία τσάντα πήγαινα και επέστρεψα σπίτι με ένα σωρό ρούχα!!Τα πήραμε τα μαγαζιά διαδοχικά!Μέχρι και φορέματα πήρα τα οποία και δε φοράω!!Καταξοδευτήκαμε αλλά άξιζε τον κόπο!Φανταστείτε πως μας τελείωσαν τα χρήματα!Δε φανταζόμασταν πως θα παίρναμε τόσα πολλά!


Αυτά για σήμερα!Φιλιά πολλά!!


Υ.Γ. Από μικρό και από τρελό η τσάντα που σου'λεγα!


Τετάρτη 16 Ιουλίου 2008

Κι άλλο blogοπαίχνιδο!

Δέχτηκα πρόσκληση από το γυάλινο δάκρυ για ένα παιχνιδάκι,όπου καλούμαι να γράψω 10 τραγούδια που με ''ρίχνουν'' ή δε μου αρέσουν καθόλου...

1. ''Δε φεύγω''-Χατζηγιάννης Το τραγούδι αυτό δε μ' αρέσει καθόλου..Όταν το ακούω στο ραδιόφωνο αλλάζω σταθμό!

2. ''Νόημα''-Ζήνα Ψυχοπλακώνομαι

3. ''Never let you go''-Bilan Δε μου αρέσει καθόλου. Εν αντιθέσει με αυτό,το τραγούδι που είπε στη φετινή Eurovision μου άρεσε πολύ(αν και μπαλάντα -γενικώς δε μ' αρέσουν-)!

4. ''Θάλασσα αγριεμένη''-Πορτοκάλογλου

5. ''Πάμε Χαβάη''-Πρωτοψάλτη Δε μου αρέσουν καθόλου μα καθόλου οι στίχοι..Το ''It's a pity''μου αρέσει αρκετά!

6. ''Γεια''-Βανδή

7. ''Το φιλί της ζωής''-Παπαρίζου

8. ''Μια πεταλούδα''-Στρατή

9. ''Θα' πρεπε''-Ρέμος

10. ''Στάσου ένα λεπτό''-Χριστοφόρου Δεν τρελαίνομαι για λαϊκά ακούσματα..

Προσκαλώ και εγώ με τη σειρά μου όσους θέλουν να πάρουν μέρος στο παιχνίδι!

Παρασκευή 11 Ιουλίου 2008

Βαρεμάρα...

Γεια σας!Χαθήκαμε,ε;;Πράγματι..Από τη Δευτέρα έχω να κάνω ανάρτηση..Και αυτό γιατί δεν έχω κάτι καινούριο να σας πω.

Αυτές τις μέρες βαριέμαι πολύ. Ειδικά χτες και σήμερα..Το πρωί τελείωσα τα αγγλικά μου για τη φετινή χρονιά. Συνεχίζω από εδώ και στο εξής με τους υπολογιστές.

Χτες έκανα το πρώτο μου μάθημα και έμαθα απίστευτα πράγματα. Τα 'χα ακουστά,αλλά αγνοούσα την χρήση τους!Αυτό που μου' κανε ιδιαίτερη εντύπωση ήταν το πως λειτουργεί ένα πρόγραμμα μέσω του οποίου ανταλλάσεις -μοιράζεσαι πληροφορίες με άλλους χρήστες..Προσπαθούσα να φανταστώ πριν γραφτώ στη σχολή και μόλις έμαθα τον τρόπο εξεπλάγην!!Βέβαια ο καθηγητής μες τις άκρες μας το εξήγησε .Δεν μας έδωσε λεπτομέρειες.

Σήμερα έγινε κάτι πολύ παράξενο όσον αφορά τις συνήθειές μου. Κοιμήθηκα το μεσημέρι!!Δεν κοιμάμαι ποτέ,αλλά ήμουν τόσο κουρασμένη από τη χθεσινή ημέρα, οπότε έπεσα ξερή στο κρεβάτι..

Εχτές από τις 12 μέχρι στις 9 το βράδυ ήμουν στους δρόμους..

Αυτά ήταν τα νέα μου!Εσείς πως περνάτε αυτές τις μέρες;

Δευτέρα 7 Ιουλίου 2008

Τα μακαρόνια και το...φούσκωμα!

Σήμερα είμαι μόνη στο σπίτι. Σπάνια μένω μόνη..Μία υποχρέωση ανάγκασε τους δικούς μου να φύγουν..Ευτυχώς ιδιαίτερα ευχάριστη!Ένα συγγενικό πρόσωπο περιμένει νέο μέλος στην οικογένειά του και έτσι είμαστε ακόμη στην αναμονή!

Όντας μόνη αναγκαστικά μαγείρεψα!Σπάνια μαγειρεύω..Όχι επειδή δε μου αρέσει,αλλά επειδή βαριέμαι!Το κακό όμως είναι πως δε θυμάμαι πολλές συνταγές απ' έξω..Είναι λίγο βαρετό να ανοίγεις κάθε λίγο και λιγάκι το βιβλίο με τις συνταγές και να κοιτάζεις τι χρειάζεται το φαγητό..


Έφτιαξα λοιπόν το αγαπημένο μου. Μακαρόνια!Στη σάλτσα έβαλα (με το μάτι,δε μετράω σε φαγητά τις ποσότητες)χυμό τομάτας,πιπεριές Φλωρίνης κομμένες σε ροδέλες,λίγο σκόρδο,κάπαρη,ελιές(κανονικά θέλει πράσινες αλλά επειδή δεν είχα έβαλα μαύρες)και λίγη μουστάρδα. Η συγκεκριμένη σάλτσα μου αρέσει παρα πολύ!

Έφαγα κάμποσο απ' αυτό και φούσκωσα..Καλά και χτες βράδυ τι έπαθα..Κάθε πρωί και κάθε βράδυ πίνω ένα χάπι για την ακμή. Αυτό είναι πλαστικό καψύλλιο μέσα στο οποίο βρίσκονται κόκκοι. Επειδή δεν μπορώ να καταπιώ το πλαστικό,πίνω μόνο τους κόκκους. Τη γεύση του όμως μετά από ένα μήνα τη σιχάθηκα,οπότε μου είναι ιδιαίτερα δυσάρεστο να πίνω ένα τέτοιο χάπι. Χτες λοιπόν καθώς το κατάπινα μου ''κάθισε''στο λαιμό και πνίγηκα!!Όπως είναι φυσικό άρχισα να πίνω νερό συνέχεια, ώσπου φούσκωσα!!Το τι τράβηξα μέχρι να κάνω το χαρακτηριστικό ήχο που βεβαιώνει πως ξεφουσκώνεις(πιστεύω να καταλαβαίνετε τι εννοώ!),δε λέγεται!!Ευτυχώς κράτησε μόνο ένα μισάωρο η αναμονή μου..

Σάββατο 5 Ιουλίου 2008

Η πολυθρόνα...και τα εφόδια για μία καλύτερη ζωή!

Χτες είπα να πάω μια βόλτα σε κατάστημα με είδη επίπλου,γραφείου κλπ για να αγοράσω μία περιστρεφόμενη πολυθρόνα. Η παλιά χάλασε και έτσι ήθελε άμεση αντικατάσταση(έφυγαν τα ροδάκια της,φαγώθηκε το ύφασμα στο κάθισμα..).Όταν την έφερα σπίτι το τι τράβηξα να τη συναρμολογήσω δε λέγεται..Ειδικά οι βίδες ήθελαν πάρα πολύ δύναμη..Κουτσά- στραβά κάτι έκανα!Έχω όμως τις αμφιβολίες μου..Δεν είμαι 100% σίγουρη πως είναι στερεωμένη καλά στη βάση της...Οπότε...αν πέσω,έπεσα!Άλλο πράγμα σκέφτομαι..Μην κάτσει κανένας άλλος(εκτός οικογένειας)πάνω της και ''φάει τα μούτρα του''..Εμένα ποιος με γλιτώνει από μηνύσεις μετά!!

Εκτός από την καρέκλα,χθες γράφτηκα και σε σχολή με υπολογιστές. Δυστυχώς σήμερα ζητάνε τα πάντα στην εύρεση εργασίας...Ένα πιστοποιητικό εκμάθησης αγγλικών(κυρίως Proficiency),ένα πιστοποιητικό εκμάθησης μίας άλλης ξένης γλώσσας προαιρετικά,καλή χρήση των υπολογιστών(το επάγγελμα του μέλλοντος βλέπετε!),δίπλωμα οδήγησης και άλλα τέτοια. Οπότε καθόμαστε που καθόμαστε το καλοκαίρι,ας περάσει και κάπως η ώρα!!Αλλά να σας πω κάτι;Ότι μαθαίνει κανείς δεν είναι κακό. Το αντίθετο!Χρήσιμο είναι και το να μιλάς αγγλικά ή μία άλλη γλώσσα,το να οδηγείς ή το να χειρίζεσαι Η/Υ. Το κακό όμως είναι ότι ξεπαραδιάζεσαι για να τα πετύχεις όλα!!

Παρασκευή 4 Ιουλίου 2008

Ποδοσφαιρική...επέτειος!!

4/7/2008.Σήμερα για όσους δε θυμούνται είναι η επέτειος του ελληνικού ποδοσφαίρου. Σαν σήμερα πριν από 4 χρόνια η εθνική μας ομάδα πήρε το Euro στην Πορτογαλία!Έκανε κάτι πραγματικά απίστευτο!Ακόμα θυμάμαι εκείνη τη νύχτα...Όλος ο κόσμος ήταν ενθουσιασμένος στην ιδέα και μόνο του τελικού...Καθ' όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού,τα μηχανάκια της AGB ''χτυπούσαν''κόκκινο. Όλος ο κόσμος ''κολλημένος''στην οθόνη..Ώσπου μπήκε το πρώτο γκολ από τον Άγγελο...Και τότε αρχίζουμε να αναρωτιόμαστε.''Θα ισοφαρίσουν οι Πορτογάλοι ή θα κερδίζουμε με το υπάρχον σκορ;''.Η απάντηση δόθηκε περίπου 1 ώρα αργότερα..''Η Ελλάδα πρωταθλήτρια Ευρώπης!!''.Απίστευτο!Μετά από 17 χρόνια που είχε φτάσει η ομάδα μπάσκετ στην κορυφή της Ευρώπης,στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα που διεξήχθη στην Ελλάδα,ήταν η σειρά της εθνικής ποδοσφαίρου!!

Από τη μία ο Κριστιάνο Ρονάλντο που πλάνταξε στο κλάμα και όλοι οι Πορτογάλοι αποσβολωμένοι και από την άλλη,εμείς!!Το...τρελοκομείο!!Δέκα χιλιάδες κόσμος που βρίσκονταν στις κερκίδες του ''Daluz'' παραληρούσε!!Όλοι εκείνη την ώρα ξεχύθηκαν στους δρόμους..Σε κάθε γωνιά του πλανήτη όπου βρίσκονταν Έλληνες,στήνονταν ένα πανηγύρι...


Μέχρι που ήρθε η μεγάλη στιγμή!Το ''σήκωσέ το,το γ.....ο'' έπιασε τόπο!Ο Θοδωρής Ζαγοράκης σήκωσε το κύπελλο και έστειλε όλους εμάς στον ''έβδομο ουρανό''!!


Τι ωραίες αναμνήσεις!!'Άραγε θα ξαναζήσουμε κάτι τέτοιο;;Μακάρι!!

Και μιας και αναφέρθηκα στο Euro, ας πω και λίγα πράγματα για τη φετινή διοργάνωση. Πολλοί ανέφεραν πως η φετινή διοργάνωση ήταν η πιο θεαματική των τελευταίων ετών. Εγώ θα έλεγα πως είναι η πιο απρόβλεπτη..Τα σούπερ φαβορί δεν τα πήγαν καλά,ενώ τα αουτσάιντερ το αντίθετο!Πάντως σε γενικές γραμμές ήταν όλα καλά. Αυτό που δεν άρεσε σε πολλούς ήταν η χωρητικότητα των σταδίων. Όλοι ήθελαν μεγαλύτερα γήπεδα μιας και η ζήτηση των εισιτηρίων ήταν μεγάλη. Η διαιτησία,σχεδόν σε όλα τα παιχνίδια δεν ήταν καλή. Μόνο σε ένα παιχνίδι ο διαιτητής έδωσε τα ''ρέστα''του. Στον τελικό..Πως το'παθε;;!Κάτι που μου προκάλεσε εντύπωση είναι το ότι πάρα πολλοί ποδοσφαιριστές τραυματίστηκαν κατά τη διάρκεια της διοργάνωσης..Λες και κάποιος τους μάτιασε..Αυτό τουλάχιστον που κρατάω εγώ είναι η εμφάνιση του Enrique Iglesias(έχουμε και αδυναμίες,τι να κάνουμε;;!)στον τελικό,το ότι η νέα πρωταθλήτρια είναι η Ισπανία και πως εμείς πήραμε την τελευταία θέση..

Τρίτη 1 Ιουλίου 2008

Υπενθύμιση

Τώρα που το καλοσκέφτηκα ίσως να ήμουν λίγο απότομη στην προηγούμενή μου ανάρτηση. Ούτε ευχαρίστησα καν αυτούς που με προσκάλεσαν στο συγκεκριμένο παιχνίδι..Τους ευχαριστώ εδώ(το γυάλινο δάκρυ και το xeblogarisma)και με τη σειρά μου προσκαλώ όσους θέλουν να πάρουν μέρος και αυτοί σ' αυτό το παιχνίδι!

Σήμερα δεν είχα καλή μέρα...Όλα μου πήγαν στραβά,εκτός από 1!Τελείωσα και εγώ με τις εξετάσεις!

Τα άσχημα μου ήρθαν πριν λίγο...Κάτι έπαθε ο υπολογιστής(δεν ξέρω τι ακριβώς)και δε μου ''τα' λεγε καλά''...Ευτυχώς όμως τώρα το πρόβλημα αποκαταστάθηκε. Το άλλο είναι ότι μου χάλασε το MP3..Το κακό είναι πως είναι καινούριο...Του color τα εννιάμερα...(είναι μία φράση που την είπε ο αγαπημένος Ηλίας Ψινάκης και από τότε την υιοθετώ και 'γω όταν κάτι δεν πάει καλά!!)

Καλές διακοπές σας εύχομαι,καλά να περάσετε,ξεκουραστείτε και γεμίστε τις μπαταρίες σας!Καλή σας νύχτα!

Blogoπαίχνιδο ΝΟ 2

Δέχτηκα και εγώ πρόσκληση από το γυάλινο δάκρυ(http://rozgalaziathalassa.blogspot.com) να πάρω και εγώ μέρος στο παρακάτω blogοπαίχνιδο.

Αντιγράφω από το xeblogάρισμα(http://xeblogarisma.blogspot.com/):

Το ερωτηματολόγιο που ακολουθεί,είναι προχείρως μεν,ορεξάτως δε δημιουργημένο από 127 βιοχημικούς και ερευνητές της πυρηνικής φυσικής...Μην ανησυχείτε,αν οι απαντήσεις σας δεν είναι σωστές,δε θα μείνετε στην ίδια τάξη...

Λοιπόν,οι όροι είναι απλοί...

1 Ο καλεσμένος-η,κάνει ανάρτηση με το ερωτηματολόγιο που ακολουθεί.

2 Δίνει τις απαντήσεις στα σχόλια της ανάρτησής του,σε αυτόν που τον κάλεσε,και κυρίως πάντα στο xeglogarisma.

3 Καλεί 3-7 να κάνουν το ίδιο.

4 Στην ανάρτησή του δεν ξεχνά να βάλλει τη διεύθυνση του xeblogarisma για τη διευκόλυνση του παιχνιδιού και των 127 κριτών...

xeblogarisma.blogspot.com/παιχνίδι

Για να σας δούμε...


1 ΣΕΞ...
α)είμαι γυναίκα με προτίμηση στους άντρες
β)είμαι άντρας με προτίμηση στις γυναίκες
γ)είμαι γυναίκα με προτίμηση στις γυναίκες
δ)είμαι άντρας με προτίμηση στους άντρες
ε)είμαι απ'όλα με προτίμηση σε όλα

Το α.

2 HOBBY
α)μαγειρική -γυμναστήριο
β)μασάζ -ποδηλασία
γ)ταξίδια -τοξοβολία
δ)συναυλίες -κολύμπι
ε)μοντελισμός -βόλτες με το σκάφος

Μισό β και μισό γ. Μου αρέσει να ταξιδεύω και να οδηγώ ποδήλατο.

3 ΤΕΧΝΗ
α)μουσική
β)χορός
γ)κινηματογράφος -θέατρο
δ)λογοτεχνία
ε)ζωγραφική -γλυπτική -αρχιτεκτονική

Το α,το δ και το 1/3 του ε.

4 ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΠΕΠΟΙΘΗΣΕΙΣ
α)αριστερά
β)κεντροαριστερά
γ)κεντροδεξιά
δ)δεξιά
ε)παρ'το αλλιώς

Το ε. Για την ακρίβεια άκυρο.

5 ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΜΑΘΗΜΑ
α)μαθηματικά -γεωμετρία
β)χημεία -φυσική
γ)έκθεση και γλώσσα
δ)ιστορία -γεωγραφία
ε)θρησκευτικά και γυμναστική

Το α.

6 ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ PET
α)γατάκι
β)σκυλάκι
γ)ψαράκι
δ)πουλάκι
ε)κροκοδειλάκι

Το β.

7 ΔΙΑΚΟΠΕΣ
α)στη θάλασσα
β)στο βουνό
γ)στη Μύκονο
δ)στη Γαύδο
ε)στην Αθήνα

Το ε.

8 ΧΡΩΜΑ
α)λευκό
β)κόκκινο
γ)μοβ
δ)μπλε
ε)μαύρο

Κανένα. Αν επέλεγα όμως κάποιο τότε ίσως το μαύρο.

9 ΣΗΜΕΙΟ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ
α)κρεβατοκάμαρα
β)κουζίνα
γ)τουαλέτα
δ)σαλόνι
ε)πατάρι

Το γ.

10 Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΧΕΣΗ ΜΟΥ,ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
α)7 ώρες
β)7 ημέρες
γ)7 μήνες
δ)πάνω από 7 χρόνια
ε)ε,όχι και 7 χρόνια...

Το γ.