Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2011

Το ταξίδι μου με το γατάκι, Part3!

Ημέρα Σάββατο
Μέρα 3η

Όπως και στα περισσότερα ταξίδια, έτσι και στο δικό μας, είχαμε ελεύθερες μέρες! Ακούς γατάκι;; Ακούω να λες! Ελεύθερες!!

Αργήσαμε λιγάκι να ξυπνήσουμε και κατά το μεσημεράκι κάναμε τη βόλτα μας στη Νίκαια.
Και μία νύφη!

Το ξενοδοχείο μας. Να μην ξεχάσω να αναφέρω πως στο δωμάτιό μας, μας περίμενε μια δυσάρεστη έκπληξη... Σκουληκάκια ήθελαν να μας κρατήσουν συντροφιά όση ώρα ήμασταν στο μπάνιο...Μια βόλτα στην παραλία
Καθίσαμε να φάμε κάτι που κατά τη γνώμη μας ήταν όσο πιο φυσιολογικό γινόταν και δυστυχώς πέσαμε έξω.. Και φυσικά στο διπλανό τραπέζι καθόταν Έλληνες!
Αργότερα επιστρέψαμε στο ξενοδοχείο για να ξεκουραστούμε και το απόγευμα ξαναβγήκαμε για να χαιρετήσουμε τη Νίκαια(αν και κάτι μου λέει πως με τη Νίκαια ακόμη δεν τελειώσαμε ;-) ). Και φυσικά πάλι κάτι Έλληνες τουρίστες μας ζητούσαν πληροφορίες για την πόλη!!
Η βάφλα που έφαγα στα Häagen-dazs
Το βράδυ πολλές εκδηλώσεις διαδραματίζονταν στην πόλη. Διάφοροι τύποι παρίσταναν διάσημους καλλιτέχνες και συγκεκριμένα τον Michael Jackson για να βγάζουν το ψωμί τους.
Η Νίκαια το βράδυ
Η βιτρίνα ενός καταστήματος με ρούχα

Γυρίσαμε σχετικά νωρίς στο ξενοδοχείο μιας και την επόμενη μέρα μας περίμενε μεγάλο ταξίδι. Ένα έχω να πω. Η συγκεκριμένη μέρα ήταν μία από τις πιο σημαδιακές του ταξιδιού μιας και έγινε κάτι... Τι δε θα σας πω, μιας και είναι κάτι που έχει μεγάλη σημασία για μένα και το γατάκι...!!

Συνεχίζεται...

Δεν υπάρχουν σχόλια: