Πέμπτη 24 Ιουλίου 2008

Φοβάμαι...

Πριν μία ώρα περίπου γύρισα απ'το φροντιστήριο. Συνήθως τρώω κάτι και βλέπω την ''Ugly Betty''.Το ίδιο έκανα και σήμερα. Καθώς ήμουν στο δωμάτιο πέρασε η μαμά να δει τι κάνω και με έπιασε. Ανακάλυψε πως καίω..Έβαλα το θερμόμετρο και διαπίστωσα πως έχω δέκατα καλοκαιριάτικα..Φοβάμαι..Πυρετός το καλοκαίρι είναι αφύσικο πράγμα..Το ωραίο είναι πως είμαι καλοδιάθετη και δεν έχω τάση για ύπνο όπως όταν έχω πυρετό!Πριν να πάω στο φροντιστήριο ήμουν κρύα. Άρχισε να ανεβαίνει η θερμοκρασία του σώματός μου όταν επέστρεψα. Και τώρα σπάω το κεφάλι μου να βρω από που προήλθε..Αυτές τις ημέρες φταρνίζομαι και με πονάει ελάχιστα ο λαιμός που και που..Μπορεί να είναι ίωση..Απ' την άλλη εδώ και ένα μισάωρο ιδρώνω χωρίς λόγο(εννοείται δεν πήρα χάπι για να πέσει ο πυρετός)και απ' ότι καταλαβαίνω πέφτει!!Υπάρχει και μία πιθανότητα να προήλθε από εξάψεις...

Αυτά για απόψε..Να δούμε πως θα ξημερώσω αύριο..Σας καληνυχτώ!!

11 σχόλια:

γυάλινο δάκρυ είπε...

Καθόλου αφύσικο δεν είναι! Αντιθέτως μπορείς πολύ εύκολα να την "αρπάξεις" από κλιματιστικά ή ρεύματα όταν είσαι ιδρωμένη. Ειδικά χτες και προχτές που έγβαλε ένα κρύο.. Για εκεί δεν ξέρω, εδώ πάντως παγώσαμε! Τα δέκατα μπορεί να προέρχονται και από ωορρηξία ή όταν αδιαθετείς. Οπότε μην ανησυχείς καθόλου. Κάτι από τα παραπάνω θα 'ναι και ειδικά για όσους ταλαιπωρούνται από λοιμώξεις του αναπνευστικού (ιγμορίτιδες, αμυγδαλίτιδες, φαρυγγίτιδες) είναι κάτι συνηθισμένο. Εγώ κάθε βδομάδα ανεβάζω δέκατα!

τετραγωνος κυκλος είπε...

@ δακράκι

Η αλήθεια είναι πως κοιμόμουν με ανοιχτό τον ανεμυστήρα κάθε βράδυ..Και εδώ κρύο έχει αυτές τις μέρες.Από αδιαθεσία δεν υπάρχει περίπτωση!Ευτυχώς σήμερα δεν έχω καθόλου πυρετό!

Xristos είπε...

Άντε αφού είσαι καλύτερα γιόρτασε το!!
Και προσοχή με τη ζέστη και τα κλιματιστικά... Κι εμένα κάτι με ταλαιπωρεί αλλά δεν του δίνω σημασία...
Τα σέβη μου!

τετραγωνος κυκλος είπε...

@ xristo

Αυτό ακριβώς κάνω!Πλέον είμαι λίγο επιφυλακτική με τα κλιματιστικά..Ελπίζω αυτό που σε ταλαιπωρεί να μην είναι τίποτα σοβαρό.Χαιρετώ!

lena_zip είπε...

Καλή ανάρρωση και πρόσεξε τον λαιμό σου. Υπουλό πράγμα!

τετραγωνος κυκλος είπε...

@ lena zip

Ευχαριστώ!Από 'δω και στο εξής είμαι πιο προσεχτική!

neni είπε...

Την καλημέρα μου!
Ελπίζω να είσαι καλά..!και να είχες ένα όμορφο σ/κ.
Τα φιλιά μου!!

τετραγωνος κυκλος είπε...

@ neni

Καλησπέρα κι από 'μένα!Ευτυχώς,όλα πήγαν καλά!Σ'ευχαριστώ!Φιλιά πολλά!

neni είπε...

Κάνε καμιά ανάρτηση !!
Σε χάσαμε τόσες μέρες!

γυάλινο δάκρυ είπε...

Ε δίκιο έχει η Νένη! Τι θα πει δίνεις εξετάσεις; Κι εμείς γιατί είμαστε εδώ; Ποιος θα σε παρηγορήσει; Γράφε!

τετραγωνος κυκλος είπε...

@ neni,γυάλινο δάκρυ

Καλά,καλά μη φωνάζετε!!Κάτι θα γράψω!