Παρασκευή 18 Ιουλίου 2008

To 24ωρό μου και shopping therapy!

Αυτές τις μέρες δεν πολυγράφω στο blog και αυτό γιατί δεν έχω κάτι αξιοσημείωτο να σας πω. Οι μέρες περνούν πάρα πολύ βαρετά...Πρωινό ξύπνημα στις 9,πρωινό,χάπι,ίντερνετ,λίγο τηλεόραση,μεσημεριανό,''Κωνσταντίνου και Ελένης'',πάλι ίντερνετ,όταν έχω μάθημα για το ECDL προετοιμασία και παρακολούθηση,''Ugly Betty'','πάλι χάπι,'Lost'' και κατά τις 01:30 ύπνος. Έτσι περνά η μέρα μου. Α που και που διαβάζω και κανένα βιβλίο(αυτήν την εποχή διαβάζω ''Το Αστέρι του Βορρά'' και μιας και είμαστε σε προολυμπιακό τουρνουά Μπάσκετ και στο Euro U-19 παρακολουθώ την εθνική μπάσκετ(μόνο τη δική μας -το μπάσκετ δε μου αρέσει καθόλου,η μόνη ομάδα που παρακολουθώ είναι η εθνική και μπορώ να πω πως έχουμε ΤΗΝ ομάδα!!-) και τα ''μωρά'' στο ποδόσφαιρο τα οποία ''βγάζουν μάτια''!

Χτες εκνευρίστηκα πάρα πολύ γιατί κόπηκε το ρεύμα μόνο στο δικό μας διαμέρισμα...Είχε ξανασυμβεί στις 23-5-2007.Τώρα θα αναρωτιέστε πως και θυμάμαι ακριβής ημερομηνία..Τότε είχε γίνει ο τελικός του Champions League στην Αθήνα. Ήταν κάτι που ήθελα πάρα πολύ να παρακολουθήσω(πρώτη φορά θα έβλεπα τελικό!)μιας και στον τελικό ήταν η αγαπημένη μου ομάδα,η Μίλαν!Με το που ξεκινούσε ο αγώνας έσβησε το ρεύμα..Νεύρα εγώ...Τέλος πάντων το φτιάξαμε λίγο πριν να μπει το πρώτο γκολ(ευτυχώς το πρόλαβα!).Χτες είχα ανοιχτό τον υπολογιστή την ώρα που κόπηκε. Ευτυχώς δεν έγραφα κάτι σημαντικό..Αν δεν κοπεί μία φορά το χρόνο δε μπορεί...θα σκάσει!!


Σήμερα το πρωί είπαμε να σπάσουμε τη μονοτονία μας με τη μαμά και έτσι πήγαμε για ψώνια!Εγώ για μία τσάντα πήγαινα και επέστρεψα σπίτι με ένα σωρό ρούχα!!Τα πήραμε τα μαγαζιά διαδοχικά!Μέχρι και φορέματα πήρα τα οποία και δε φοράω!!Καταξοδευτήκαμε αλλά άξιζε τον κόπο!Φανταστείτε πως μας τελείωσαν τα χρήματα!Δε φανταζόμασταν πως θα παίρναμε τόσα πολλά!


Αυτά για σήμερα!Φιλιά πολλά!!


Υ.Γ. Από μικρό και από τρελό η τσάντα που σου'λεγα!


8 σχόλια:

γυάλινο δάκρυ είπε...

Με γεια λοιπόν!!
Εγώ πάλι έχω ερωτευτεί την καινούρια τσάντα και τα καινούρια παπούτσια πουπήρα χτες!
Μήπως είχε καεί η ασφάλεια;

τετραγωνος κυκλος είπε...

@ γυάλινο δάκρυ

Ευχαριστώ!Με γεια και σε σένα!Όχι δεν ήταν η ασφάλεια.Δεν ξέρω τι ακριβώς..

Από μικρό κι από τρελό είπε...

Καλά πολύ τέλεια η τσάντα!
Με γειά κι από μένα!

Επίσεις.. τι μωρά όντως αυτοί οι μπασκετμπολίστες της Εθνικής μας!!
Μου βγαίνουν τα μάτια καλέ όταν τους παρακολουθώ!

Πλακίτσα!!!

:P

Καλό σουκου και πολλά φιλιά!

τετραγωνος κυκλος είπε...

@ από μικρό κι από τρελό

Ευχαριστώ πολύ!Γύρω στο 50άρι έκανε η τσάντα(Ιταλική)αλλά χαλάλι τα λεφτά που έδωσα!
Εκτός του ότι είναι πολύ ωραίοι οι μπασκετμπολίστες(Παπαλουκάς,Πρίντεζης κλπ)είναι και παιχταράδες!Μία νίκη θέλουμε ακόμη και πάμε Ολυμπιακούς!
Καλό Σαββατοκύριακο!Σε φιλώ!

neni είπε...

Θέλω και εγώ να ψωνίσω!!Ζηλεύωωωω!!!
Τα φιλιά μου καλή μου!!

τετραγωνος κυκλος είπε...

@ neni

Από την πόλη σου τα πήρα!Έχει πολύ καλή αγορά!

Φιλάκια!

daydreamer είπε...

Με γεια!!!!καλοφορετα!!!!Σε καταλαβαινω απολυτα καθωε ειμαι κι εγω φανατικη οποδος του σοπινγκ θεραπι ειδικα τωρα στις εκπτωσεις!!!!

τετραγωνος κυκλος είπε...

@ daydreamer

Ευχαριστώ πολύ!Το κακό με τις εκπτώσεις είναι πως δεν βρίσκεις πάντα το νούμερο που θέλεις..Σε ευχαριστώ πολύ και για την επίσκεψη!!