Τετάρτη 30 Ιουλίου 2008

To ECDL και τα όνειρα!

Γεια σας!Σχεδόν μετά από μία εβδομάδα αποφάσισα να σας πω τα νέα μου!

Θα ξεκινήσω από τη χθεσινή ημέρα. Σχεδόν όλο το πρωί το' ριξα στο διάβασμα. Την Παρασκευή δίνω την πρώτη μου ενότητα στο ECDL και με έχει πιάσει πανικός..Πρώτη φορά δίνω τέτοιου είδους εξετάσεις και οφείλω να πω πως είμαι πιο αγχωμένη ακόμη και από τις εξεταστικές στη σχολή..Και αυτό γιατί΄όχι πως φοβάμαι την αποτυχία ή τα χρήματα της συμμετοχής που ενδέχεται να χαθούν,αλλά φοβάμαι την ξεφτίλα...Την προηγούμενη εβδομάδα περίμενα να ξεκινήσω το μάθημα και άκουγα τον καθηγητή να ανακοινώνει στα παιδιά το βαθμό που πήραν. Όλοι είχαν περάσει την ενότητα..Αν εγώ δεν την περάσω;;Θα ντροπιαστώ...

Τέλος πάντων,που θέλω να καταλήξω..Αυτές τις μέρες είμαι πολύ πιεσμένη. Έχω διαβάσει τη μισή ύλη και τώρα τρέχω και δε φτάνω για να προλάβω την υπόλοιπη...Στα χθεσινά τεστ που έκανα,όμοια με τα τεστ των εξετάσεων της Παρασκευής,έπιασα ποσοστό που μου επιτρέπει το να περάσω την ενότητα!Σημασία όμως δεν έχει τι θα πιάσω στα τεστ,αλλά στο τελικό που θα γίνει σε 2 μέρες..

Χτες το βράδυ είδα 3 όνειρα!Έχω να ονειρευτώ πάρα πολύ καιρό,ίσως και μήνες..Στο πρώτο λέει ήμουν στη σχολή μαζί με ένα φίλο μου και περιμέναμε να δούμε τα αποτελέσματα για ένα μάθημα που περιμένουμε εδώ και πολύ καιρό να βγει..(Στην πραγματικότητα μόνο εγώ περιμένω τα αποτελέσματα του συγκεκριμένου μαθήματος,γιατί αυτός το χει περάσει εδώ και πολύ καιρό.)Εγώ πήρα 6 και αυτός 4!Του χαμογέλασα συμπονετικά και βγήκαμε από το κτίριο πιασμένοι χέρι -χέρι(που να τα 'χαμε κιόλας!)!Στην έξοδο συνάντησα μία φίλη μου και του τη σύστησα. Αυτός ήταν ακόμη στεναχωρημένος από το αποτέλεσμα. Η φίλη μου απασχολούνταν με κάτι -δεν ξέρω τι ακριβώς- και εγώ μιλούσα με αυτόν και έλεγα από μέσα που ''τώρα θα μου ζητήσει να τα φτιάξουμε''.Ήταν πολύ τρυφερός μαζί μου..Μετά την κουβεντούλα είπαμε να πάμε για καφέ και ζητήσαμε και τη φίλη μου να έρθει μαζί μας. Τη συνέχεια του ονείρου δεν τη θυμάμαι από 'δω και πέρα..Στην πραγματικότητα με αυτό το παιδί είμαστε πολύ φίλοι -είναι ο μόνος από τη σχολή που εμπιστεύομαι τόσο πολύ -αλλά μέχρι εκεί..

Στο δεύτερο όνειρο,ονειρεύτηκα τον αγαπημένο μου ποδοσφαιριστή,ο οποίος παίζει στηMilan. Είδα λέει πως πήρε μεταγραφή από τη Milan στην Inter!Πήγε πρώτα να κάνει την τελευταία του προπόνηση στο προπονητικό τηςMilan και στη συνέχεια της Inter. Στις προπονήσεις πήγα κι εγώ!Πιο πολύ μου άρεσε το προπονητικό κέντρο της Inter αν και πιο ωραίο είναι της Milan.
Έχω ακούσει πως ονειρευόμαστε συνήθως κάτι που σκεφτόμαστε έντονα. Έτσι κι εγώ!Χτες συνέχεια ειδήσεις διάβασα για αυτόν!Λέει πως πρώτη φορά ερωτεύτηκε πάρα πολύ όπως τώρα..

Στο τρίτο όνειρο είδα πως έκανα ιδιαίτερα μαθήματα με τον καθηγητή τις πληροφορικής για το ECDL στο σπίτι. Αυτό το πιστοποιητικό μου έγινε έμμονη ιδέα τελικά!!

Αυτά ήταν τα νέα μου!Σας φιλώ!!

12 σχόλια:

γυάλινο δάκρυ είπε...

Μην ανησυχείς, σε 2 βδομάδες θα λέει το ίδιο για κάποια άλλη!!
Έμμονη ιδέα ε; Εγώ το Proficiency δεν το είδα καθόλου!!
Εξασκάηου και όλα θα πάνε καλά.. Καλησπέρες!!

τετραγωνος κυκλος είπε...

@ δακρούλι

Ευχαριστώ!

lena_zip είπε...

Καλή επιτυχία για το ECDL και μην αγχώνεσαι τρελά. Από τη στιγμή που διαβάζεις και πας καλά στα τεστ δεν έχεις λόγο να φοβάσαι.

τετραγωνος κυκλος είπε...

@ lena_zip

Σ'ευχαριστώ!

Γιώργος είπε...

καλε δεν θελει αγχος!
χαλλλαρα!
...κι αν θελεις ιδιαιτερα μαθηματα στο ECDL εδω ειμαστε! (μην χασω ευκαιρια εγω!)

neni είπε...

Τα μαθήματα είναι ιδιαίτερα εύκολα και η διαδικασία των εξετάσεων επίσης.Μην αγχωθείς και όλα θα πάνε καλά,είμαι σίγουρη.Κάνε κάποια τεστ στο σπίτι μόνη σου και μην ανησυχείς καθόλου για εκείνη την ημέρα..
Αν είναι να μας αγχώνει και το ECDL το έχουμε χαμένο..Υπάρχουν πολύ πιο σοβαρά προβλήματα για να αγχωθείς..Χαλάρωσε..
Καλημέρα και μια φιλική αγκαλιά..
Μήπως θες να πάω εγώ να δώσω;;

(Στην τελική σου στέλνω το δικό μου ecdl..)
Φιλάκια.

τετραγωνος κυκλος είπε...

@ γιώργο,neni

Η μόνη ενότητα που ίσως είναι πιο δύσκολη από τις άλλες είναι το EXCEL και αυτό γιατί έχει συναρτήσεις..Αλλά με τα μαθηματικά καλά τα πάω!Επειδή τα windows του υπολογιστή είναι vista,δεν μπορώ να εγκαταστήσω το cd..

Σας ευχαριστώ και τους 2!

Γιώργος είπε...

καλε δεν παιζει αυτο που λες!
σε ολα τα windows μπαινουν τα office!
και μεσα στα office συγκαταλεγονται και το excel , word , powerpoint κλπ κλπ.
Αν δεν το καταφερεις στειλε μου μειλ και θα βρουμε αμμεσα λυση:)

neni είπε...

Η μόνη που μου είχε φάνει λιγάκι πιο δύσκολη από τις υπόλοιπες είναι η ενότητα της θεωρίας και αυτό επειδή ήταν το μόνο που έπρεπε να διαβάσω μόνη μου!

Καλημέρα και καλό μήνα!

γυάλινο δάκρυ είπε...

Καλημέρα τετργωνάκι μου! Καλή επιτυχία για σήμερα!!! ;) Και καλό μήνα!!

τετραγωνος κυκλος είπε...

@ γιώργο

Όταν έβαλα το cd μου ζητούσε να επιλέξω ένα πρόγραμμα από τα προτεινόμενα του Η/Υ για να παίξει.Επέλεξα ένα αλλά τίποτα..Θα ξαναπροσπαθήσω με άλλο.

@ neni

Καλημέρα και από μένα!Επίσης!

@ δακρούλι

Ευχαριστώ πολύ!Καλό μήνα!Έχω ένα πρόβλημα..Το mp3 που πήρα είναι χωρητικότητας 2 GB.Μέχρι στιγμής έβαλα τραγούδια που πιάνουν περίπου 400 MB.Πάω να βάλλω κι άλλα και δε μπαίνουν..Τι μπορεί να φταίει;

γυάλινο δάκρυ είπε...

Ρε παιδιά, ας βοηθήσει όποιος ξέρει για το mp3 player!!

(απ' ότι κατάλαβες δεν ξέρω!!)