Παρασκευή, 18 Μαρτίου 2011

Το ταξίδι μου με το γατάκι, Part 6!

Ημέρα Τρίτη
Μέρα 6η

Αφού ξεκουραστήκαμε αρκετά, αποφασίσαμε με το γατάκι να κάνουμε shoping therapy μιας και η έκτη μέρα του προγράμματός μας ήταν ελεύθερη. Καθώς προετοιμαζόμασταν στο δωμάτιο για την πρωινή μας βόλτα, έβγαλα μερικές φωτογραφίες από το παράθυρο.
Το μετρό (ο συγκεκριμένος σταθμός θύμιζε κάτι από σταθμό μετρό Ομόνοιας, ήταν στο κέντρο της πόλης)
Το κέντρο της Βαρκελώνης
Το εμπορικό κέντρο Corte Ingles όπου μας "έφυγαν" μπόλικα ευρώ!
Αφού μείναμε εκεί 1-2 ώρες, στη συνέχεια κατευθυνθήκαμε προς το fnac απ' όπου αγοράσαμε CD. Αφού μείναμε κι εκεί καμιά ώρα πεινάσαμε και είπαμε να πάμε να φάμε στο Hard Rock Cafe, αλλά μιας και γινόταν πανικός αποφασίσαμε να επιστρέψουμε στο ξενοδοχείο και να φάμε στο εστιατόριο της γειτονιάς εκεί κοντά.
Η γειτονιά κοντά στο εστιατόριο
Το κέντρο τυφλών της πόληςΑυτά που φάγαμε

Μετά το φαγητό επιστρέψαμε στο ξενοδοχείο για να ξεκουραστούμε

Το εσωτερικό του ξενοδοχείου

Το απόγευμα αποφασίσαμε όλο το γκρουπ να πάμε στην πιο σικ περιοχή της πόλης (την αντίστοιχη Γλυφάδα) και να φάμε στο πιο κυριλέ εστιατόριο μιας και ήταν η τελευταία νύχτα του ταξιδιού μας, ή τουλάχιστον έτσι νομίζαμε.. Συγκεντρωθήκαμε όλοι στην είσοδο του ξενοδοχείου και πήραμε ταξί. Η περιοχή που πήγαμε ονομάζεται Barceloneta.

Στη συνέχεια καθίσαμε και παραγγείλαμε Αν και δεν πολυπεινούσα, πήρα παέγια θαλασσινών με τόνο. Το ίδιο και το γατάκι. Το ωραίο με το συγκεκριμένο εστιατόριο ήταν πως τα γκαρσόνια ήταν Ιταλοί ή τουλάχιστον έτυχαν σε εμάς Ιταλοί!! Αυτοί οι άνθρωποι χαρά γεμάτοι ήταν! Θα επιμείνω στον ένα από τους 2 μιας και ήταν πιο νέος. Γύρω στα 30. Από φάτσα δεν έλεγε και πολλά.. Έφερνε στον Bruno Cirillo και είχε τελειωμένη φαλάκρα.. !Παρόλα αυτά, μη δω εγώ Ιταλό και χάλια να είναι κούκλο θα τον πω, μ' άρεσε αν και στο γατάκι δεν άρεσε καθόλου!!

Το ορεκτικό που μας έφεραν πριν να παραγγείλουμε


Η επίσκεψή μας στο μπάνιο. Μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση το πάτωμαΜε το γατάκι εκτός απ' τις παέγιες πήραμε και σαγκρίαΗ σαγκρία δεν ήταν τίποτα το ιδιαίτερο. Κρασί με φρούτα. Το φαγητό μιας και δεν πεινούσα το ψείριζα, παρόλα αυτά μπορώ να πω πως έφαγα κάμποσο. Ο Ιταλός αφού του είπα να πάρει το πιάτο όταν τελείωσα μου είπε πως θα μου δώσει άλλα 2 λεπτά σε περίπτωση που αλλάξω γνώμη και θέλω να φάω κι άλλο και του έλεγα συνέχεια "No" και αυτός συνέχεια μου έλεγε "Si"!! Προπό θα παίζαμε!! Στο τέλος το πήρε!! Ο συνοδός του γκρουπ μας του έπιασε κουβέντα. Δεν είναι δύσκολα τα Ιταλικά!! Τα καταλάβαινα!! Όταν μάλιστα έγινε αναφορά στην Alitalia, ο Ιταλός στραβομουτσούνιασε... Λες και ήξερε...

Αφού κάναμε ένα λογαριασμό 250 ευρώ 17 άτομα, το εστιατόριο κερνούσε σαμπάνια!!

Μετά το φαγητό πήγαμε προς μια πλατεία εκεί κοντά και πήραμε ταξί. Η επόμενη μέρα ήταν η τελευταία μας μέρα εκεί μιας και το βράδυ της θα επιστρέφαμε στην Αθήνα ή τουλάχιστον έτσι πιστεύαμε..

Και 2 άκυρες φωτογραφίες Ισπανικά γαριδάκια και μπουκάλια νερό!

Συνεχίζεται...

Δεν υπάρχουν σχόλια: