Πέμπτη, 26 Ιουνίου 2008

Συνταγή

Παρακολουθώντας το πρωί τηλεόραση,είδα μία συνταγή η οποία μου άρεσε. Δεν είναι κάτι το ασυνήθιστο,αλλά μου άρεσε ο τρόπος παρασκευάσματός της.

Αυγοφέτες

ξερές φέτες ψωμιού(όσες θέλουμε)
1 φλυτζανάκι του καφέ φρέσκο γάλα
1/2 φλυτζανάκι του καφέ ζάχαρη
2 αυγά

Ανακατεύουμε τη ζάχαρη, το γάλα και τα αυγά και βουτάμε τις φέτες ψωμιού και από τις 2 πλευρές μέχρι να μουλιάσουν.

Για το σιρόπι

μισή κατσαρόλα νερό
χυμό 1 λεμονιού
λίγες φράουλες
λίγα βατόμουρα

Σε μία κατσαρόλα τα αφήνουμε μέχρι να έχουμε όσο πιο υγρό μείγμα γίνεται. Στο τέλος τα περιχύνουμε πάνω από τις αυγοφέτες.

Καλή επιτυχία και καλή όρεξη!!

2 σχόλια:

pinos είπε...

ελα ρε ηπαρχει ανθροπος πανο σε αυτην την γη που δεν ξερι να φτιαξει αυγοφετα?????????
η δεν τιν εχει δοκιμασει.
στα γαλικα ειναι γνοστη σαν τοστ

τετράγωνος κύκλος είπε...

@ pinos

Κι όμως..Όλο και κάποιος θα υπάρχει..Να σου πω την αλήθεια δεν την έχω δοκιμάσει ποτέ με γάλα.Πάντα με αυγό και τη ζάχαρη στο τέλος.Οπότε αυτό μου κέντρισε την περιέργεια..