Δευτέρα 23 Ιουνίου 2008

Η πρόκριση στους ''4''και ο... παραπονεμένος!


Η αλήθεια είναι πως με το Euro βαρέθηκα..Τα περισσότερα παιχνίδια στη φάση των ''8'' πάνε σε παράταση και αυτό με κουράζει αφάνταστα..Το ίδιο έγινε και με το χθεσινό. Ιταλία-Ισπανία 0-0 στο 90λεπτο,στην παράταση το ίδιο και στη συνέχεια τα πέναλτι. Μια ψυχοφθόρα διαδικασία και για τους ίδιους τους ποδοσφαιριστές,αλλά και για τους οπαδούς. Στους ''4'' πέρασε η Ισπανία. Τώρα,ο προπονητής της Ιταλίας τι έχει ν' ακούσει..Για μένα είναι αρκετά άπειρος για να αναλάβει μία τόσο μεγάλη ομάδα. Άσε που πολλοί τον κατηγόρησαν πως δεν έκανε καλές επιλογές. Σου λένε οι Ιταλοί,η Ίντερ είναι η φετινή πρωταθλήτρια και δε χρησιμοποίησε πολλούς παίκτες της ομάδας..Θεωρώ επίσης πως λάθος του ήταν το ότι δεν πήρε στην αποστολή έναν άκρως ''επικίνδυνο' επιθετικό που παρά την ηλικία του,την αίσθηση του γκολ την έχει σχεδόν πάντα..Αναφέρομαι στον straiker της Μίλαν,τον Filippo Inzaghi. Λίγο πριν αναχωρήσει η Ιταλία για την προετοιμασία της,έγινε χαμός μεταξύ Filippo και προπονητή Ιταλίας. Ο παίκτης έμεινε με το παράπονο:''γιατί δε με πήρε''..Όχι τίποτα άλλο,αλλά δικαιώθηκε και ο ποδοσφαιριστής..Για 2 μέρες δεν έχει κάποιο παιχνίδι. Την Τετάρτη τώρα με τους ημιτελικούς!

4 σχόλια:

γυάλινο δάκρυ είπε...

Πού να έπαιζες κιόλας!!! Και είπα δε θα τον αναφέρεις;! Πάντως μετά το χαμένο πέναλτι του Ρονάλντο στο Μάντσεστερ-Τσέλσι, πληγώθηκα πολύ!! Τόσο, που δε θα ξαναδώ ποτέ πέναλτι!
Μας έκοψαν το ρεύμα πριν! Γκρρρρρρ!

faraona είπε...

καλο καλοκαιρι!

την καλησπερα μου

τετραγωνος κυκλος είπε...

@ γυάλινο δάκρυ

Αν είναι δυνατόν..Δε θα τον ανέφερα καθόλου;;!Τι σόι φαν είμαι;;!Ευτυχώς να λες στο Euro της Πορτογαλίας δεν είχαμε πέναλτι..Καρδιακό θα παθαίναμε!!Και στην πόλη που σπουδάζω πρέπει να έκοψαν το ρεύμα.Το site με τα αποτελέσματα των εξετάσεων δε λειτουργούσε..

τετραγωνος κυκλος είπε...

@ faraona

ευχαριστώ για την επίσκεψη!