Κυριακή 15 Ιουνίου 2008

Απαντήσεις

Η σωστή απάντηση στο blogοπαίχνιδο είναι η 2.Όταν πήγαινα τρίτη δημοτικού είχαμε πάει εκδρομή στη Νάουσα με το σχολείο. Στο λούνα παρκ που υπήρχε ''σταμπάραμε''με τους συμμαθητές μου τα συγκρουόμενα αυτοκινητάκια. Ανεβήκαμε σχεδόν όλοι. Στην τελευταία ''φουρνιά''από τους γνωστούς μου,ήμασταν εγώ και μια συμμαθήτριά μου. Στο τιμόνι ήταν αυτή και εγώ συνοδηγός. Όπως θα γνωρίζετε υπάρχει και κάποιος μέσα στο χώρο που κινούνται τα αυτοκίνητα και δίνει οδηγίες. Ξεκινώντας λοιπόν η κούρσα,εμείς ήμασταν για γέλια και για κλάματα!!Παντού συγκρουόμασταν με τα άλλα αυτοκινητάκια..Έναν σωστό γύρω δε μπορέσαμε να κάνουμε!!Ώσπου σε ένα σημείο κολλήσαμε. Εντωμεταξύ γύρω γύρω,σ'αυτούς που παρακολουθούσαν την κούρσα ήταν οι περισσότεροι γνωστοί μας..Από το σημείο λοιπόν που κολλήσαμε,προσπαθούσαμε να κινηθούμε. Λίγα μέτρα μπροστά μας ήταν ο νεαρός που έδινε οδηγίες σε ένα άλλο αυτοκινητάκι,αλλά είχε γυρισμένη την πλάτη προς εμάς και καθώς μιλούσε έκανε βήματα προς τα πίσω χωρίς να κοιτάει. Η οδηγός του δικού μου οχήματος προσπαθούσε να το ξεκολλήσει,χωρίς επιτυχία.Ώσπου της φώναξε κάποιος ''πάτα γκάζι''!Και αυτή ''πατάω,αλλά δε γίνεται τίποτα''.Αυτός ''ξαναπάτα''.Με το που πατάει έφυγε σφαίρα προς το σημείο όπου κινούνταν ο νεαρός..Και έγινε το αναμενόμενο!!Ο νεαρός,έχασε τη γη κάτω από τα πόδια του!!Από 'κει που μιλούσε και ήταν όρθιος,βρέθηκε φαρδύς-πλατύς στο πάτωμα!!Όπως ήταν λογικό,όλα τα παιδάκια που ήταν εκεί ξέσπασαν σε γέλια!!Καλά το τι γέλιο είχα ρίξει και εγώ εκείνη την ώρα δεν περιγράφεται!!Αφού τελείωσε το περιστατικό,κάποιοι μου είπαν πως ο νεαρός μας έβριζε..Λογικό και επόμενο..

2 σχόλια:

γυάλινο δάκρυ είπε...

ε; άνθρωπος μέσα στην πίστα την ώρα που κινούνται τα συγκρουόμενα; πρώτη φορά το ακούω... δεν έχω δει ποτέ κανέναν μέσα στην πίστα εκείνη την ώρα ούτε στη Νάουσα, ούτε πουθενά αλλού..
Και μια και ανέφερες τη Νάουσα, άντε έλα εδώ να πάμε στα συγκρουόμενα!!!

τετραγωνος κυκλος είπε...

Εγώ πάντως,όσες φορές πάω σε συγκρουόμενα πάντα βλέπω κάποιον μέσα στην πίστα!!Α κατάλαβα,αν έρθω εκεί,πάει το λούνα παρκ!