Κυριακή 15 Ιουνίου 2008

Το ταξίδι στο όνειρο...τελείωσε!


Χθες ολοκληρώθηκε η 2η αγωνιστική του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος στα γήπεδα της Αυστρίας και της Ελβετίας. Δυστυχώς μας άφησε μία πικρή γεύση. Βλέπετε 4 χρόνια νωρίτερα πετούσαμε στους 7 ουρανούς,ενώ τώρα δε συμβαίνει κάτι τέτοιο. Τι να κάνουμε όμως..Έτσι είναι το ποδόσφαιρο..Αλλού θα τα πας καλά,αλλού όχι.


Όσον αφορά το παιχνίδι της Σουηδίας με την Ισπανία το οποίο έληξε 1-2,δε μπορώ να το σχολιάσω και αυτό γιατί δεν το είδα.


Εμείς πάλι παίξαμε πάρα πολύ καλά με τη Ρωσία(0-1) σε σχέση με το παιχνίδι απέναντι στη Σουηδία,αλλά ήμασταν λίγο άτυχοι..Χωρίς τύχη,δυστυχώς δεν πας πουθενά..Αυτή τη φορά δεν μας ήθελε καθόλου..Δεχτήκαμε ένα γελοίο γκολ και δυστυχώς δε μπορέσαμε να ''γυρίσουμε'' το παιχνίδι..Τουλάχιστον από τα λάθη μαθαίνει κανείς,οπότε σε ανάλογη περίσταση,αν ξαναγίνει κάτι τέτοιο,την επόμενη φορά θέλω να πιστεύω πως η αντίδρασή τους θα είναι ακαριαία


Ο αποκλεισμός ήταν πρόωρος. Δε βαριέσαι..Τα παιδιά μας,να 'ναι καλά. Έχουμε ακόμη ένα παιχνίδι την Τετάρτη με την Ισπανία και θέλω να πιστεύω πως σε αυτό το ματς,θα βάλουμε τουλάχιστον ένα γκολ..Η νίκη δε θα μας ήταν άχρηστη,γιατί θα ήταν καλό να παραμείνουμε μέσα στη 10άδα της παγκόσμιας κατάταξης.


Η Αυστρία δεν μας ''πήγε''..Τι να κάνουμε..Δε σταματάει εδώ η ζωή..Σε 3 μήνες ξεκινούν τα προκριματικά του Μουντιάλ. Είμαστε σε έναν εύκολο όμιλο,οπότε θα ήταν υπέροχο να δίναμε το παρόν στα γήπεδα της Νότιας Αφρικής. Η εθνική από ότι αντιλαμβάνομαι θα αλλάξει. Θα έρθουν νέα παιδιά,το ίδιο καλά εξίσου με αυτά που υπάρχουν τώρα. Οπότε όπως είναι φυσικό,θα έχουμε μία σούπερ ομάδα!!


Το μόνο που πρέπει να γνωρίζουν τα παιδιά αλλά και ο Όττο Ρεχάγκελ,είναι ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ευχαριστώ από όλους τους Έλληνες,γι'αυτά που μας προσέφεραν-γιατί το να παίρνεις το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα από τη στιγμή που είσαι το απόλυτο αουτσάιντερ δεν είναι και λίγο πράμα-και ραντεβού σε 2 χρόνια στη Νότια Αφρική!!

1 σχόλιο:

γυάλινο δάκρυ είπε...

Τότε η Έλενα η χορέυτρια
σκύβει στη μεεριά του Τάσου
και με μάτια κλειστά
τραγουδούν αγκαλιά
ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΓΕΙΑ ΣΟΥ