Τετάρτη 25 Ιουνίου 2008

''Ugly Betty'' προ πυλών...


Και έλεγα και 'γω χτες τι θα βλέπουμε μετά το τέλος της ''Μαρίας της άσχημης''...Χθες αργά το βράδυ έπαιξε ένα trailer στον ΑΝΤ1 όπου ένας ''κύριος Μαντάς''έλεγε στη ''Μαρία'' μέσα στο γραφείο του πως άσχημη είναι αυτή,αλλά στην Ελλάδα έρχεται μία ασχημότερη,η Betty. Είναι γεγονός!Η ''ugly Betty'' έρχεται στον ANT1!!Η αμερικάνικη εκδοχή της ''Μαρίας της άσχημης΄΄ δηλαδή..Το κακό είναι πως σε τόσες εκδοχές(μην ξεχνάτε πως εκτός από την ελληνική, ο ALPHA είχε δείξει και την original εκδοχή πριν λίγο καιρό)στο τέλος θα βαρεθούμε..

7 σχόλια:

γυάλινο δάκρυ είπε...

Την τύχη μου μέσα! Κι άλλη βλακεία στην ελληνική tv;;
Ρε συ κάτι έχει πάθει το αριστερό αυτί μου και δεν ακούω!!

Giorgio είπε...

Άσε μας έχουν κυκλώσει από παντού...

Προσωπικά δεν μπόρεσα να δώ πάνω από 10 λεπτά από καμία από αυτές τις σειρές, αλλά γούστα είναι αυτά!!

τετραγωνος κυκλος είπε...

@ γυάλινο δάκρυ

θα βούλωσε!Μία λύση είναι να βάλλεις οξυζενέ..

@ giorgio

Μη νομίζεις πως και'γω τρελαίνομαι να τα βλέπω,αλλά τουλάχιστον περνάει η ώρα όταν δεν έχεις κάτι καλύτερο να κάνεις!

γυάλινο δάκρυ είπε...

@Δεν βούλωσε, πιάστηκα στην αριστερή μου πλευρά από το air-condition..

seniorita είπε...

σήμερα πριν λίγο είδα το τρέιλερ και αναρωτιέμαι τι καινούριο θα έχει να δείξει το αμερικάνικο.η υπόθεση ίδια δεν είναι σε όλες τις εκδοχές των διαφόρων χωρών?μια απ'τα ίδια αλλά για καλοκαίρι ίσως είναι καλά..

τετραγωνος κυκλος είπε...

@ seniorita

Ευχαριστώ για την επίσκεψη!Βασικά η υπόθεση από ότι έχω καταλάβει η ίδια είναι.Τα μόνα στα οποία ίσως να διαφέρουν από χώρα σε χώρα είναι το είδος της εταιρίας που δουλεύει η ''Μαρία'' αλλά και τον ποιον παντρεύεται.Σε άλλες χώρες από ότι άκουσα παντρεύεται τον ''Φίλιππο''.

fanis είπε...

Καμία σχέση η Μπέττυ με τη Μαρία. Η Μαρία ήταν μια σάχλα. Η Μπέττυ είναι ένα αριστούργημα. Η υπόθεση έχει αλλάξει ριζικά, η Μπέττυ έχει και 2 γκόμενους, 3ος κύκλος και ακόμα δεν έχει ερωτευτεί το αφεντικό της, δε με νοιάζει αν παραμείνει άσχημη, ή αν θα γίνει όμορφη, γιατί έχει τέτοιο εκπληκτικό σενάριο, τέλειο-απολαυστικό χιούμορ, ενδιαφέρουσα πλοκή, που δε κάθομαι να σκέφτομαι πότε θα γίνει όμορφη, είναι εβδομαδιαία σειρά, εμφανίζεται η Ναόμι Κάμπελ, η Βικτόρια Μπέκαμ, η Λίντσευ Λόχαν, η Αντριάνα Λίμα κ.α. διάσημοι, η Μπέττυ φωνάζει απ' την αρχή το αφεντικό της Ντάνιελ, και όχι σαν τη Μαρία που μας έβγαλε την ψυχή μέχρι να αρχίσει να τον λέει Αλέξη, η κακιά Γουιλιελμίνα είναι φανταστική και ο ξεκαρδιστικός βοηθός της Μαρκ, τέλειο το μυστήριο με τη Φέι Σόμερς, που είχε δηλητηριάσει το άρωμα της μητέρας του Ντάνιελ, και γι' αυτό εκείνη τη σκότωσε. Επίσης υπέροχη η Αλέξις, η αδερφή του Ντάνιελ που ήταν άνδρας κι έκανε αλλαγή φύλου. Πληροφοριακά, στον 2ο κύκλο η Μπέττυ βρίσκει κι άλλο γκόμενο τον Τζίο.